KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma nemam ja nikakav problem sa vama dvojicom, ako cete da postujete, jos bolje, 2 nova misljenja. samo je bzv filing kad neko sa strane dodje da resava probleme u tvom dvoristu. ali tako je moralo da bude, posto se resavali nisu.

Ja u principu ne pratim kosarku cesto kao fudbal, ali necemo mi nikakvu diktaturu sad da uvodimo ovde. Vi i dalje diskutujte slobodno, dozvoljeno je sve sto je u granicama normale.
Samo cemo da brisemo glupe teme i medjusobna vredjanja i provokacije (i po potrebi kaznjavamo), da bi se uveo neki red.

За Вујанића кажу да се знало да одлази и пре Широког, тако да то није имало неке везе на његову одлуку. Е сад, да ли су проблеми стварно били личне природе или је нешто друго у питању не треба нагађати. Битно је да дамо подршку овим момцима до краја ове никад битније сезоне. Ако је неко заслужио-они су!

ako ne znas i nemas informacije,a kako bi ih i imao, zasto onda stavljas te spekulativne i zlonamerne postove kako mu je "pukao film". :zroll:

Rekao sam "izgleda da mu je pukao film", kao neko moje misljenje, uzevsi u obzir situaciju u klubu, atmosferu, rezultate itd...
Nema potrebe da se hvatas za svaku rec koju napisem...
Ja nemam nameru da dajem neke maliciozne komentare o klubu, a ako ti imas neki problem sa mojim pisanjem, imas ignore, pa iskoristi tu opciju...

Poslednja izmena:
Ja u principu ne pratim kosarku cesto kao fudbal, ali necemo mi nikakvu diktaturu sad da uvodimo ovde. Vi i dalje diskutujte slobodno, dozvoljeno je sve sto je u granicama normale.
Samo cemo da brisemo glupe teme i medjusobna vredjanja i provokacije (i po potrebi kaznjavamo), da bi se uveo neki red.

ja obrnuto. pratim EP, SP ( i to kao manijak, znaci svaku ebenu utakmicu, da igraju kambodza i sri lanka i to bih gledao ), neredovno LS i jos neredovnije barsu i real u spaniji, ono ukljucis tv, igra barsa/real, aj da gledam... nas fudbal sam sa`ranio pre 5-6 godina i davno sam dao predlog da to bude amaterski sport, da na livadi igraju deca koja vole, a ne deca roditelja koji nadju interes sa najgorom mafijom u zemlji: trenersko-menadzersko-mafijaskom mafijom. a i taj fkp, a i ta reprezentacija... koliko su oni meni zla naneli... necu vise nikad, uopste da se igram sa njima.

kosarku samo sto zenske juniorke ne pratim redovno.

Rekao sam "izgleda da mu je pukao film", kao neko moje misljenje, uzevsi u obzir situaciju u klubu, atmosferu, rezultate itd...
Nema potrebe da se hvatas za svaku rec koju napisem...
Ja nemam nameru da dajem neke maliciozne komentare o klubu, a ako ti imas neki problem sa mojim pisanjem, imas ignore, pa iskoristi tu opciju...

nisi iritantan da bih te stavljao na ignore listu ali ti se ovde cesto postavljas kao neko ko ima informacije, prenosi neke informacije ili neko ko nagovestava. npr. pred prelazni rok ili nesto malo ranije ukazao si ovde na temi na brauna. nesto kasnije pojavila se informacija u medijima da je KKP zainteresovan za brauna. on je otisao gde je otisao nije bitno. ja ne znam da li je to bila slucajnost da si pogodio, ili si mozda imao neke informacije, koje su se na primeru brauna pokazale kao tacne. ali si pogodio. pre nekog vremena sam te slicno ovoj situaciji oko neke teme pitao za tvoj izvor informacije, gde si ti rekao nesto tipa od izvora bliskog klubu. sigurno razumes da neko ko zeli da ostavi utisak forumasa koji ima informacije (to je moj utisak) ne bi trebao da stavlja postove poput "izgleda da mu je pukao film". eto ja prvo sto sam te pitao je sta pod tim mislis i da li imas neke informacije. ispostavilo se da nemas, sto se meni licno ne svidja, jer bez obzira na dosadasnje rezultate ove sezone i sve sto moze da se prigovori npr duletu, ne bi trebalo da stvaramo problem gde ga nema. sto kaze kiper, mozda je covek stvarno morao iz nekog porodicnog razloga da ode. eto toliko i ne bi vise na ovu temu.

Poslednja izmena:
Da se razumemo, nisam ja nikakav insajder, da sam blizak sa nekim, bilo iz FK ili KK (a i kako bi, kad sam na 120 kilometara od BG-a)...
Sve sto saznam, to je na osnovu prica nekih ljudi sa drugih foruma, tvitera, od nekih kolega novinara itd.
E sad, postoje ljudi koji imaju prave informacije, koji znaju sta se desava u klubu i ja se drzim njih, tako da kad nesto saznam, ja napisem ovde...
Naravno, postoji masa ljudi koji se trte da znaju nesto, piskaraju, predvidjaju, a ustvari samo zele senzacionalizam (poput jednog grobarskog foruma, koji svake nedelje najavljuje Djurino hapsenje, ali ne bih da sirim pricu :mrgreen:...)

Ja se trudim da ne lupetam bez veze, da podelim informacije od ljudi koji su zaista upuceni u relevantna desavanja, da se o tome diskutuje, a ne da se raspravlja o Tudjmanu, rodoslovu familije Sutalo i slicno...:mrgreen:

Šta je bre ovo Mile? Kakav je to način? Gde je mojih >2,5 miliona repuacije? Mislim stvarno, sad će neki sa ove teme da me prestignu... :mrgreen:

Jako mi je žao što je Vujanić otišao, on je trebao od Vestermana da napravi igrača. Izgleda da nam je sistem u klubu ozbiljno narušen. :roll:

Zabranjeni se spremaju da u subotu idu u "Pionir"...
Navodno, pozivaju ljude da se okanu pirotehnike, da ne prave sranje kao prosli put i da samo pevanjem podrze klub...
Nadam se da ce ovaj put sve da prodje ok i da nece biti incidenata...

Hm, tu bi moglo biti sra.nja. Dole je bilo frke. E sad ne vjerujem da će od onih divljaka crnogo(vna)rskih doći u Pionir. Al ovi su zaebali prošli put, tako da.
Treba nam pobjeda ko o glavu i to po mogućnosti da se ne patimo, da se malo vrati i samopouzdanje...

Evo promenilo se "rukovodstvo".
Problem kod onog starog je sto em nije poznavao kosarku, em sto je bio klupski obojen.
Ja se nadam da se to nece dogoditi sa novim moderatorima, na ovom pdf-u.

Elem , posle puno vremena , Partizan je pokazao da je prica za malu decu ona o "najperskektivnijem timu zadnjih x godina".
Musli da je valjao ne bi se ni vracao u Partizan.
Moze postati prosecan kosarkas lokalnih okvira, i to je to.
Marjanovic je za njega..................Dzabar.
Bogdanovic nikada nece biti ni 10% od onoga sto se ocekuje.Ima sve ali i nema nista.
Flegman kao Tepic, rezultat ce biti kao kod Tepica.
Ono sto je vredno paznje u Partizanu je Gagic.
On treba da igra na cetvorci ili bar kad igra da se ne sudara sa Gordonom.
Dobra tehnika, osecaj za skok, mnogo mogucnosti napada na kos,ume i da vrati loptu.
Lepa perspektiva je pred njim, s tim sto ce obzirom na vidjenja i postavku igre Vujosevica morati pod hitno da menja klub.
Ili da Vesterman malo promeni sovju igru.
Milutinov jos zelen, i sa velikim manjkom mase.ne kazem da se to ne moze popraviti,ali za sada vec zaostaje.
Gordon dobar, Lucic dobar, Milosevljevic odlican na obe strane terena.
Milosavljevic nekada nema snage za igru na obe strane terena, ali je sveukupno to sve veoma dobro.
Gordic?
Sto bi nas narod rekao, nit` smrdi nit` mirise.
Niti nesto specijalno donosi, niti je neka specijalna rupa..Prosek zamisljen da odmara Vestermana.
Vesterman?
Suvise mlad da bi mogao da povede ekipu.
Ako ga i dalje Vujosevic bude na ovaj nacin silovao, propasce, sagorece......
19 godina za pleja su pelene........Jedan je Djordjevic, ali je cak i on u tim(i mladjim ) godinama imao uza sebe Obradovica, Vilfana, Slavnica.
A koga ima Vesterman?
Vujosevica?
Bertrans?Vujosevic hoce da od njega napravi kopiju Tripkovica, i ako je Bertrans spreman za mnogo mnogo vise od toga.Kako je Vujosevic krenuo, moguce i da uspe da ga upropasti.
Na kraju Vujosevic?
Komentar njegovog vodjstva ekipe moze da stane u samo jednu rec.SRAMOTA.

Zabranjeni se spremaju da u subotu idu u "Pionir"...
Navodno, pozivaju ljude da se okanu pirotehnike, da ne prave sranje kao prosli put i da samo pevanjem podrze klub...
Nadam se da ce ovaj put sve da prodje ok i da nece biti incidenata...

Posle tuce koja se dogodila na utakmici sa Cibonom mislim da su im dani odbrojani bar sto se tice navijanja za kosarkaski klub. Da ne pricam sto ih ni Vujosevic nesto ne mirise a ni oni njega.

Ono sto je vredno paznje u Partizanu je Gagic.
On treba da igra na cetvorci ili bar kad igra da se ne sudara sa Gordonom.
Dobra tehnika, osecaj za skok, mnogo mogucnosti napada na kos,ume i da vrati loptu.

Za dosta stvari se slazem sa tobom, ali ovo mi bode oci:: kakva dobra tehnika kod Gagica?
Covek je drvo, direk, ustanova...

Drugo, da igra 4-ku: mislim, covek je operisan od suta...
On mozda ima telo za 4-ku, ali tesko da moze tu da se snadje...
Secam se da ga je u Evroligi Dule gurao njega na 4-ku, a Muslija na 5-cu (cini mi se protiv Besiktasa tamo)...
To je bilo kriminalno...
Covek je pokusavao sa nekim low pasovima i pogubio silan broj lopti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back