KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Interesantno je da je uspeh Partizana u to vreme "veliki uspeh jugoslovenske košarke", a Španci organizuju navijačku grupu "srpske brigade". Jel moguće da oni bolje znaju od nas samih :think:
Meni je najjači debeli Stevanović i njegova priča sa Šilobadom "svi su se bacili na Saleta" "ja nisam" "sva sreaća, tebi je bilo zabranjeno" :hahaha: ili ono Saletovo, "sveti Stragi lomi tablu" :hahaha:
Šteta pa nije došao Đorđević... interesanto da je Obradović zahvalio Moki (mnogo više Kići) za karijeru u Partizanu, možda su se pomirili posle svih teških reči... Možda nekad i naš "kosta" oprosti Željku :lol:

Meni je jos jako zanimljiv uvodni deo, o nastanku kluba (u kakvim su uslovima trenirali i igrali onomad itd.), kao i detalj da se Danilovic jos uvek seca kako se odusevio sorcom, koji mu je Obradovic doneoi na Zlatibor. I ono da je Divac spavao gde i kad god je stigao i kako ga je cistacica u busu budila jer bus treba da vozi za Makarsku. :lol:

Loše je što se povredio, ali nama bi to moglo da odgovara. CDvita igra u slaboj formi, no svejedno su nam "tradicionalno" nezgodan rival, a zna se zašto, zbog širine. A tu Smodiš igra značajnu ulogu.

No dobro, nema se šta posebno reći, oni igraju slabije, mi takođe, tu smo negde po kvalitetu, biće utakmica na nož. Mi prolazimo, jer smo mi Partizan, a oni instant klub. :D

Loše je što se povredio, ali nama bi to moglo da odgovara. CDvita igra u slaboj formi, no svejedno su nam "tradicionalno" nezgodan rival, a zna se zašto, zbog širine. A tu Smodiš igra značajnu ulogu.

No dobro, nema se šta posebno reći, oni igraju slabije, mi takođe, tu smo negde po kvalitetu, biće utakmica na nož. Mi prolazimo, jer smo mi Partizan, a oni instant klub. :D

kad je nesto tacno, moram da se slozim.

ma koliko ja voleo da se ne slazem.

pa onda ja tebi rec, pa ti meni... pa onda da vidimo cija majka nije od jutros 3 puta ustajala ( stvarno je legendarna ova replika nadrealista :lol: ). najzesce je sto je ne razumem, al` mi opet smjesna. :think:

У финале ћемо ући а тамо надам да ће се поновити меч из 2010.
Шта смо то радили 2010 против Будућности ?:D
Шалим се,али требало би да победимо полуфинале,а после - чуће се и видеће се.
Финале се игра у понедељак ?

imali smo vremena da tempiramo formu i da se spremimo za ovaj f4 na pretek.

o sokicu necu ni da ramisljam. interesuje me samo kako cemo odigrati protiv maccabija.

"Srećni smo što smo ovde u Nokia areni. Znamo šta ta hala znači u istoriji evropske košarke i da je Makabi košarkaški gigant. Moja mlada ekipa želi da uradi mnogo, prvo protiv Partizana. Imamo problem zbog neigranja povređenog Matjaža Smodiša, ali potrudićemo se da pružimo maksimum", kazao je Anzulović.

pazi qrca mu. a 3 crnca i gonila matorih drtina koji imaju po 10 ligaskih sezona iza sebe. koga bre ovaj zjbva.

Poslednja izmena:
nece :mrgreen:

ja ovu rec nisam nikad koristio zato sto mislim da nije prikladna za opis neke utakmice, ali veceras po prvi put hocu. SRAMOTNA utakmica partizana.

necu nista da analiziram, komentarisem. nisu zasluzili. samo jos jednom da ponovim, SRAMOTNA utakmica partizana.

Kako su nam ljudi ocitali bukvar, odigrali odlicnu odbranu a mi u napadu ne mozemo kile. Ovaj James definitivno nema pojma.

Horor od utakmice, horor i za nas. Ispasmo mi instant tim.

Ovo su definitivno novi momenti koji su se dali naslutiti iz celog toka drugog dela sezone, al' uvek je preovladavala činjenica da ćemo biti pravi kad zatreba, i sad smo krenuli, zatvorili ih, tvrdo, kako nama odgovara, ali prosto nema ko da igra kako utakmica odmiče. Ekipa nema lidera, nema karakter. Nadskočili nas, imali su ko će da im igra, i da se ne lažemo, više su želeli da pobede.

zokiloki:
sledece godine, ako todoric ne odresi kesu za 3 vrhunska igraca, bicemo ista pusiona k`o i ove...
Koju kesu da odreši? ;) para kojih nema neće ni biti jer nema šta veliko da se proda. Jedino da nam uleti gasprom sa milionima. A pošto nam je skinuta kruna, neće biti mnogo velikih očekivanja, i biće da je prilika da se okrene novi list. Ako je išta sad dobro, to je kad se vidi koliko je dobrih klinaca kod nas.

Po ko zna koji put se pokazuje da mi na klupi nemamo trenera nego govedo.
Cedevita dosla bez najboljeg i najiskusnijeg igraca u unutrasnjoj liniji, Smodisa, ali ne daj boze da se utakmica spremi i postavi da se to iskoristi.
Nego cemo opet slusati izjave o nedostatku energije, umoru i ko zna cemu.

Pa zasto nemamo nijednog igraca na prodaju? Zasto je svaki igrac kojeg smo doveli u poslednje 2 sezone u Partizanu igrao losije nego u klubu iz koga je dosao? Zasto nijedan igrac nije napredovao pod magicnom rukom strucnjaka?
Zasto na terenu licimo na grupu gradjana, a ne kosarkaski tim?

Zasto nam nijedan plej ( a bilo ih je podosta ) koga "strucnjak" bira u poslednje 2 godine ne valja?

Koji mladi igraci? Ovi sto sansu dobijaju na kasicicu? I to npr tek kada protiv Mege vodimo +20.
Pa ako ne daj boze ovo ZLO ostane na nasoj klupi i sledece sezone, budi siguran da mladi igraci nece igrati ni minut vise.
Sta bi nasim rezultatima skodilo da je Miljenovic na primer ostao i dobijao po 15-20 minuta protiv Zlatoroga, Sirokog, Domzala, Mege, Radnickog BKK, FMP....?
A da , moralo se raditi na razvoju mladog i perspektivnog Pere Bozica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back