Brojali su se bodovi prošle sezone za ovu sezonu EL. Znam da su svi pričali kako nas Hemofarm ugrožava opasno posle dobrog starta u NLB ligi tada. Morali smo da se borimo za EL prošle sezone, morali smo i ove. To je rešeno ishodom Kupa i kraja ABA lige, sad nemamo problema. Jel igraju klinci? Igraju. Jel može više? Može uvek više, al' dobro znate da su glavni igrači morali da igraju svoje minute da bi ostali u ritmu. Za ovo što smo izduvali, al dobro.

Naravno, sve to može i bolje i kvalitetnije, no... Ja sigurno neću da izigravam stručni štab, ostavljam to vama.
Mislim da je eksplicitno rečeno od strane Toše, rekao bih, da nam sponzorstva, kojim smo se kao stabilizovali malo posle Pariza, zavise od EL. Mislim, ko će da te finansira da reklamiraš po Laškom? Al' OK. Svejedno. Naš klub se krpi od sezone do sezone, i sve je dovijanje i improvizacija, pa i u sivoj zoni, što je Vujošević priznao. Da bi imao neku dugoročnu strategiju, moraš imati i neku stabilnost, zar ne? Od čega bi živeo dok ne bi stasali Bogdanović, Miljenović, itd? Odakle ti garancija da ćeš napraviti talente? Jovanović je eru započeo sa sumnjivim talentima koji su mu ostali, a to su Mitrović, Sinovec, Đekić... nikad ništa veliko od njih, a posebno je Đekić imao sve šanse ovog sveta. Umesto toga, izbacismo Lučića, al' samo do pola, da tako kažem. Gde su ti talenti što samo čekaju da budu napravljeni, a mi zgrnemo milione? Ne kod nas, bilo gde u zemlji, pa ako oćeš i u regionu? A svakako ti treba mnogo iskusniji i bolji i profilisaniji trener za rad sa mladim igračima od Jovanovića, koji možda i može kvalitetno da radi individualno sa igračima (pripisuju mu se zasluge za naše najčuvenije centre), ali on to ne radi više jer je sad prvi trener. Tako da... krpimo se od sezone do sezone. Pa sad, jedino da vidiš sa Danilovićem oko vaših vizija, ne znam kako drugačije da ti pomognem.
Ne bih ni ja imao ništa protiv da ne igramo ni EL ni da ništa ne uzmemo zarad klinaca, taman posla. Mada meni ne smetaju ni ovi nigeri, umeli su da budu zabavni i dragi do koske, ja u suštini volim dobri stari borbeni Partizan, to je sve. Ovo od večeras nije to, nije to ta ekipa.