KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све што сам хтео да напишем -написао је "Кеепер"...Све ово "...јао нису разиграни млади играчи,јао назадовао овај или онај,јао не игра овај екстра-мега-гига таленат,а таленат је-читао сам у
новинама,јао ово,јао оно..."Идите у нарикаче !
Паметном је доста .И маните се ово "ја и већина навијача кк..." прочитајте само на овим странама колико смо сложни у идејама како би требао да игра
и да купује-продаје играче наш кк.А сви имају већину у свом мишљењу !
А сви ови који као што рече неко не пишу "годинама" а онда се појаве са писанијем са ставом "шта сам вам рек'о" после пораза-
ко их шиша.Нисам ја поставио нити ћу сменити тренера нити директора...Или рецимо нисам ја крив што промашују сл.бацања као да шутирају са 10 метара...
А рекао сам -највише је крив тренер,али не САМО он. И играчи.И управа.
П.С пишите слободно и ако победимо понеку-ви поједини...;)

Poslednja izmena:
Ово против Цедевите је стварно лоше одиграно.
Треба нешто да се промени.Али и ја мислим да није само тренер крив.
Овде се могу прочитати дечја размишљања.
За неке је рецимо Кецман,прошао пут (у овој сезони) од лидера (оног коме не дрхти рука) до маторца (бескорисног.)
Мачван је за неке полуиграч а други га сврставају међу најбоље 4.-ке у Европи.
Чакаревић је потенцијал(неискоришћени ?) ...или тотални промашај.
Анђушић је нови Ђорђевић ...или упропаштен код "оваквог" тренера.
Миљеновић је морао да игра у Партизану а не у МегаВизури ...иако је тамо екстратренер(Вукојичић) а овај ВЈ нема појма...(и упропастио би га)
И за сваког играча има тотално супротни ставови.
А чини ми се да је истина негде на средини.
Видите ли ви то ?
Сто људи-двеста ћуди !Како свима угодити ?
По мени и овај пораз је уз кривицу тренера,и играча(не може бити крив тренер за сваку глупост коју ураде) дошао
некако као ...лош дан.И овиЦДВТ искористише то иако нису ни они показали ништа посебно.
Ако се деси смена тренера,ја још увек нисам за то,посебно до краја наше лиге,надам се да ће бити неки добар избор.
П.С Мачван јесте играч за репрезентацију.

Poslednja izmena:
Za neke ljude KK polako postaje kao FK.
Pocinje se sa pricom vazno je biti prvi u selu ( tj. uzeti ovu pilecu ligu ), a u gradu ( citaj evro ligi i jadranskoj ) ako se nesto uradi uradi, ako ne nema veze, bitno je da smo u selu prvi.

E pa ne moze tako. KKP je velikan evropske kosarke, uvek je bio avangarda u zabokrecini ove drzave i uvek mora stremiti najvisim mogucim ciljevima.

Otisli smo na F4 mi, KKP institucija evropske kosarke i KK Cedevita, instant klub.

Trener KK Cedevite izjavljuje kako njihova prica nije zavrsena, da su dosli u Izrael po trofej.
Nas strucnjak izjavljuje kako smo mi nas cilj dolaskom na F4 ispunili i ako nesto uradimo uradimo, a ako ne cilj je ipak ispunjen. I onda klasicne njegove dobro poznate fraze kako F4 nikad nije bio jaci i slicno ( poput price kako je nasa grupa u EL jaka poput neke divizije u NBA samo sto nam na kraju ne objasni kako se niko od tih timova iz nase grupe ne plasira na F4 EL, a samo je jedan bio u top 8 ).
Onda se zapitas ko je tu trener velikog kluba, a ko instant tvorevine. Ko tu ima karakter pobednika i ko stremi najvisem uvek.

Nije problem poraz od Cedevite kao poraz.
Problem je sto smo na terenu izgledali kao razbijena vojska.
problem je sto sam na 6 razlike 7-8 minuta pred kraj znao da smo izgubili, jer kod igraca nisam video bilo kakvu zelju i verovanje u pobedu, a kod strucnjaka se videla njegova dobro poznata pogubljenost i bezidejnost da bilo sta promeni.
Problem je sto je na kraju sezone, posle 10 meseci rada sa strucnjakom, svih 12 igraca u kanalu.
Cija je to krivica?

Branioci lika i dela naseg strucnjaka nikako da objasne kako je moguce:
- dosao Raduljica, na pripremama bio ubedljivo nas najbolji igrac, cim je potpuno "upao" u sistem strucnjaka, ne moze da ses sastavi...
- dosao Macvan, indexi u EL bili 25, 30, igrao odlicno, cim ga je strucnjak uzeo pod svoje, kod Makija strasan pad forme..
- dosao Dzejms, po dolasku igrao najbolje, sada katastrofa.....

Kod mnogo igraca se ponavlja ista prica da bi bila slucajnost. Neko tu ne radi dobro svoj posao. Za ovo o cemu pisem ili strucnjak ili kondicioni trener. Kondicioni trener nam je Vlada Radonjic, sjajan trener, naveliko dokazan.

Paz' ovog cedevitaša što provocira. :lol: Evo ja vam čestitam na pobedi, ali dobro odigrana partija? Nemoj da se šalimo. Protiv bilo kojeg Partizana u prethodnih 5 godina CDvita u ovoj formi i bez Smodiša bi bila otprilike najlakši posao u polufinalu. O kompleksima da ne pričamo ko ih može imati. CDvita je suviše instant klub koji predstavlja nešto otprilike godinu dana, suviše malo da se nabiju kompleksi. Sa druge strane, Partizan... pa... da ne pričam. :mrgreen:

Jalaber, smorio si više. Sve smo prežvakali, svako je rekao šta je imao, ne znam s kime se više raspravljaš.

Poslednja izmena:
sokic, evo i ja cestitam na pobedi ajd` sad lagano...

keeper je u pravu, sve je sazvakano... samo jos moram da iskomentarisem ovaj biser ( cudi me da niko drugi nije )...

kaze vlada: igraci su dobro radili, zadovoljan je, blabla... i onda : " moguce da su se pogubili zbog TREME ?!? ".

ko ? kecman i pera ? crnac-macvan-raduljica ? ostali koji imaju svi vecinom 2 sezone u EL ?

a zasto ? protivnik - sokic. atmosfera na tribinama - paklena ( pogotovo onih 30 sokica sto je bilo u golubarniku). takmicenje - opusteno polufinale yugolige, gde se zna da nemas sanmse u finalu. ebote, veci je pritisak, pred utakmicu sa radnickim, no sto je bio ovde. pogotovo sto su svi bili prezadovoljni samim plasmanom na f4 ( a sto, ebem li ga, valjda su se neki zabunili da je u pitanju EL ). mada i tu takve izjave su sramotne i mene znate da nerviraju upm. te mi smo srecni, te smo zadovoljni, sta god uradimo bice ihaj... ko chkepi neke... opet odlutah... tako da kraj.

Paz' ovog cedevitaša što provocira. :lol: Evo ja vam čestitam na pobedi, ali dobro odigrana partija? Nemoj da se šalimo. Protiv bilo kojeg Partizana u prethodnih 5 godina CDvita u ovoj formi i bez Smodiša bi bila otprilike najlakši posao u polufinalu. O kompleksima da ne pričamo ko ih može imati. CDvita je suviše instant klub koji predstavlja nešto otprilike godinu dana, suviše malo da se nabiju kompleksi. Sa druge strane, Partizan... pa... da ne pričam. :mrgreen:

Jalaber, smorio si više. Sve smo prežvakali, svako je rekao šta je imao, ne znam s kime se više raspravljaš.
Slažem se da je košarkaška utakmica bila odvratna, teško se gledalo. Svi klubovi ABA lige su u padu forme, Cibona se tek sada oporavila nakon što je Repeša došao i otkako im je Grad Zagreb otplatio dugove, Jugoplastika se vraća u ABA ligu... Cedevita navodno dovodi Tomića iz Reala i Popovića iz Žalgirisa.

netko je spoemnuo da bi se Partizan trebao privatizirati. To je jaaaaako dobra ideja, Ceda je primjer jednog takvog privatnog kapitala. U ABA ligi je od sezone 09-10 a prošle godine je igrala F4 Eurocupa. Sada je samo da se pričeka slijedeća sezona.

Preostaje još osvojiti Prvenstvo Hrvatske, već su izgubili dvije utakmice protiv Cibone i biti će zanimljivo vidjeti kako će se odvijati.

Poslednja izmena:
Slažem se da je košarkaška utakmica bila odvratna, teško se gledalo. Svi klubovi ABA lige su u padu forme, Cibona se tek sada oporavila nakon što je Repeša došao i otkako im je Grad Zagreb otplatio dugove, Jugoplastika se vraća u ABA ligu... Cedevita navodno dovodi Tomića iz Reala i Popovića iz Žalgirisa.

netko je spoemnuo da bi se Partizan trebao privatizirati. To je jaaaaako dobra ideja, Ceda je primjer jednog takvog privatnog kapitala. U ABA ligi je od sezone 09-10 a prošle godine je igrala F4 Eurocupa. Sada je samo da se pričeka slijedeća sezona.

Preostaje još osvojiti Prvenstvo Hrvatske, već su izgubili dvije utakmice protiv Cibone i biti će zanimljivo vidjeti kako će se odvijati.
...И тако док не досади спонзору за пар година...и оде ЦДВТ у архиву...
Зато се никако не може поредити са Партизаном ! Цибона може...има иза себе резултате,историју...
А што се тиче приватизације КК Партизана то је тек посебна прича.Можда треба ,али не знам како...Не дао Бог да га
"купи" неки "милијардер" који ...пааа не знам,али нема везе са спортом...

...И тако док не досади спонзору за пар година...и оде ЦДВТ у архиву...
Зато се никако не може поредити са Партизаном ! Цибона може...има иза себе резултате,историју...
А што се тиче приватизације КК Партизана то је тек посебна прича.Можда треба ,али не знам како...Не дао Бог да га
"купи" неки "милијардер" који ...пааа не знам,али нема везе са спортом...
Pa Tedeschi i Atlantic Grupa nisu samo sponzori već vlasnici Cedevite, sam Tedeschi ti je strastven kapitalist i ljubitelj košarke. Sumnjam da će tako lako otkantati s obzirom da je KK Cedevita više firma kojoj je svrha zarađivati novac. Njihova škola košarke broji oko 800 djece a plan im je da ubuduće imaju 30% igrača iz vlastitog pogona.

U pravu si da zasada cedevita ima jako malo navijača, svi u Zagrebu još drže do Cibone zbog tradicije i to će biti još neko vrijeme. Navijači Cibone uglavnom ne vole Cedevitu.

Brate, pa ako iko zna sta su kompleksi - onda su to oni. ;)
Ma idemo kecmana i kompaniju pitati kako su ih je vera napustila u Svetoj zemlji eto za njih su kompleksi kada ih Sv. SAvo napusti. pedjolino, hvala puno.

EDIT: slijedeće godine u ABA ligi od hrvatskih klubova igrati će cedevita, cibona i Split-Jugoplastika. Za četvrto mjesto bore se Zagreb i Zadar, najvjerojatnije će pobijediti Zagreb. U samom Splitu javlja se lagana euforija a okosnica će činti mladi košarkaši iz splitove škole.

Poslednja izmena:
Pa Tedeschi i Atlantic Grupa nisu samo sponzori već vlasnici Cedevite, sam Tedeschi ti je strastven kapitalist i ljubitelj košarke. Sumnjam da će tako lako otkantati s obzirom da je KK Cedevita više firma kojoj je svrha zarađivati novac. Njihova škola košarke broji oko 800 djece a plan im je da ubuduće imaju 30% igrača iz vlastitog pogona.

I ovde su jedno vreme bili kosarkaski jaki Buducnost ili Borovica iz Rume, pa i Hemofarm, pa su posle par sezona prdnuli u cabar...
Jednostavno, ti instant klubovi se gase posle par sezona, jer nema okretanja love i sponzori vrlo brzo beze...
Kosarka nije isplativ sport i nema tu nekog jakog interesa sponzora, kao u fudbalu...

Najbolji recept je rad sa mladim igracima i dobra selekcija...
To je skontala recimo Buducnost, pa je imala jako dobru sezonu...
E sad, za svaku je pohvalu ako Cedevita planira da ulozi u klince, jer to je onda ispravan put, a ako se nastavi sa ovako velikim ulaganjima u roster, bojim se da ce vam sponzori vrlo brzo otici, jer ce puci veliku lovu, a nece dobiti nista...

Ma idemo kecmana i kompaniju pitati kako su ih je vera napustila u Svetoj zemlji eto za njih su kompleksi kada ih Sv. SAvo napusti. pedjolino, hvala puno.

EDIT: slijedeće godine u ABA ligi od hrvatskih klubova igrati će cedevita, cibona i Split-Jugoplastika. Za četvrto mjesto bore se Zagreb i Zadar, najvjerojatnije će pobijediti Zagreb. U samom Splitu javlja se lagana euforija a okosnica će činti mladi košarkaši iz splitove škole.

Pozdravili vas Dusan i Sale. :cool:

"Još nisam načisto sam sa sobom. Povreda je prošlost, osećam se fantastično, treniram, fizički sam spreman, ali čudno je što se ni posle tolike pauze nisam uželeo košarke. Nedostaje mi voljni momenat, možda to tako ide sa godinama", rekao je Vujanić a prenose 'Večernje novosti'.

Ipak, on tvrdi da neće žuriti sa odlukom.

“Do početka sledeće sezone ću prelomiti. Naravno, da odluka zavisi i od ponuda. Možda neka od njih opet izvuče takmičarsku ambiciju iz mene, jer, realno, ne bih da idem putem na kome me neće voditi žar sa trofejima. Ako takav poziv ne stigne, lepo ću reći "hvala, toliko od Miloša kao igrača" i svesti račun."

batali milose... nema vise u tebi vrhunske igre, a opassnost od nove gadne povrede je prevelika da bi se rizikovalo.penzija majstore, imao si sjajnu karijeru, bila bi mnogo bolja da te zdravlje sluzilo, ali i ovako si napravio mnogo. sad, novine kafici sokici... penzija brate.

pa bas interesantna i nije... nisam ni morao da citam, znao sam sve sta ce reci.... moj strah o pretvaranju kkpartizan u fk je sve veci.... narocito sto mislim da se sledece godine, fakat vraca debeli mesija ( majmun )....
Па отприлике је и рекао како "стоји ствар"...Читањем између редова закључује се још понешто.Е сад не знам да ли је боље (због новца )-"продати се" или и даље овај досадашњи
принцип "сналазимо се како знамо и умемо,од данас до сутра"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back