KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne kapiram poentu... sto ne bi tukli makabi ??? barem je kod kuce to najmanji problem ;)

Pa i ja ne kapiram zasto ovakav Partizan nece da ima problema sa Zvezdom?

Ovaj Partizan mu dodje nesto kao ispunjenje svih tupavih nacionalistickih Tegijevih zelja da je super-ekstra-fantasticno da u njemu igraju samo Srbi. z:lol: Koji je on nacionalisticki pajser uvek bio i ostao. Recenice tipa 'Pekovicu je grb istotoviran, i to dovoljno govori o njegovoj nacionalnosti':hahaha:

Poslednja izmena:
I meni se čini. Ne razumem što se bacaju pare bezveze? Bolje da su pazarili nekog iskusnog pleja i centra. Jer nam je to i više nego neophodno.

Вероватно зато :
- искусни плеј или центар су скупљи,потпишу уговор на годину и ником ништа,
- са младим играчем који се докаже могу се уз успех,наравно,зарадити и велике паре !
Ја волим да имам "таленте" на окупу,боље ми него неко други,трећи...Е али
МОРАЛИ би стварно да мало више играју !

Вероватно зато :
- са младим играчем који се докаже могу се уз успех,наравно,зарадити и велике паре !

ok ovo za mlade igrace sa time cu da se slozim da imamo "struci kadar" koji od mladih pravi talente ali je jedina greska i mnogo zameram strucnom stabu sto te igrace posle tipa 1-2 sezone puste.
a sto se tice matorih.. jedno pitanje imam. sa pekovicem nismo imali uspeha?? dovoljno je samo to da ti kazem. on je ipak bio jedan od najiskusnijih a sa njim smo i osvajali sezone i ulazili u evrolige top 16 - top8.. sta imamo sada kad nemamo njega?? nemam nista prakticno.. evo video si kako smo prosli ovu evroligu a sve je to sto nasi ovi iz nazovi "strucnog staba" prodaju mlade talente kad ih nauce svemu sto imaju.

ok ovo za mlade igrace sa time cu da se slozim da imamo "struci kadar" koji od mladih pravi talente ali je jedina greska i mnogo zameram strucnom stabu sto te igrace posle tipa 1-2 sezone puste.
a sto se tice matorih.. jedno pitanje imam. sa pekovicem nismo imali uspeha?? dovoljno je samo to da ti kazem. on je ipak bio jedan od najiskusnijih a sa njim smo i osvajali sezone i ulazili u evrolige top 16 - top8.. sta imamo sada kad nemamo njega?? nemam nista prakticno.. evo video si kako smo prosli ovu evroligu a sve je to sto nasi ovi iz nazovi "strucnog staba" prodaju mlade talente kad ih nauce svemu sto imaju.

Ниси ме разумео.Не кажем да са "искуснима" нема успех,већ да са младима уз успех долазе и паре ,од продаје...
Јесмо ли зарадили паре сада на Пековићу ? Нисмо .Зарадили смо док је био млад и имао вишегодишњи уговор са Партизаном .

Вероватно зато :

Nažalost, mislim da ovaj lik neće igrati. Mislim da će i njega da proslede u Mega Vizuru. Mada ko zna. Kada se samo setim malog Mitrovića...

Oprošteno ti je, znam odavno kakav si pajser. :lol:
Što se šugavaca iz Milana tiče, moja izjava je bila da dajem fifti fifti šanse, zbog njihovog jako velikog individualnog kvaliteta. Inače bih dao nešto veće šanse Partizanu, zbog tradicije i Pionira. Uz neiskustvo Partizana i nedovoljno muda i pameti na samom kraju, presudio je upravo taj individualni kvalitet Kuka, Nikolasa, Herstona i Burusisa koji su pogodili sve bitno. Tako da... nisam nešto pogrešio u proceni.

Poslednja izmena:
Oprošteno ti je, znam odavno kakav si pajser. :lol:
Što se šugavaca iz Milana tiče, moja izjava je bila da dajem fifti fifti šanse, zbog njihovog jako velikog individualnog kvaliteta. Inače bih dao nešto veće šanse Partizanu, zbog tradicije i Pionira. Uz neiskustvo Partizana i nedovoljno muda i pameti na samom kraju, presudio je upravo taj individualni kvalitet Kuka, Nikolasa, Herstona i Burusisa koji su pogodili sve bitno. Tako da... nisam nešto pogrešio u proceni.

Pa nisam ni ja toliko pogresio u proceni. Da Partizanovci nisu imali najbolje sutersko vece, i da se pajseri poput Nedovica i Popovica nisu lozili kao mladi majmuni vec u trecem minutu utakmice, bilo bi 5 razlike.

Nisu imali najbolje šutersko veče, već sam prokomentarisao da mnogi protiv CZB imaju "najbolje šutersko veče" (Olimpija 15/24 za 3p), zato što taj tim ima jako bednu odbranu. To nije do Partizana, nego do njih. Jako su bile male šanse da urade nešto protiv Partizana, a da bi ostvarili tvoju prognozu falilo im je još 20min dobre košarke. Al dobro, priznajem ti da si imao pravo da daješ takvu prognozu s obzirom na to kakve je Partizan igre pružao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back