Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 24.984
A komentatori cigansture jadne!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na B92 verovatno. Na areni Edin i kolega opet imaju šou: "Milosavljević je redefinisao pojam 'vruće ruke' ! ... To je mikrotalasna!"... "Kecman pogađa o tablu! Oće ga o tablu"... "Raduljicu je izblokirao obruč!"![]()
Možda je kupljen ove sezone da bi ga imali za budućnost i da ga ne bi neko drugi uzeo u međuvremenu, a ne samo zato da se neko drugi ne bi pojačao? Mislim, ako hoćeš da tražiš onu najgoru soluciju u stvarima i da obrćeš stvari onako kako najružnije zvuči da bi dokazivao svoju tezu da Partizan planski i sistematski uništava talente, samo napred...
Ali da, mogao je biti automatski prosleđen na pozajmicu. Mada, on je radio sa klubom svo ovo vreme, možda je ideja bila ta, malo da se sprema sa našim klubom, malo na pozajmicu. Valjda imaju dobar razlog.
iskreno ne sumnjam da ce zvezda sastaviti dobar tim sa time se ne mogu sloziti ako je ikad iko rekao nesto u vezi toga. partizan je dobar za sada. iako navijam za partizan nisam neka pristalica ovakvih poraza,vrednije i meni barem lepse kad bi zvezda i partizan bili pravi rivali da utakmice budu barem malo napetije do samog kraja, a ne ovako da se vec unapred zna pobednik.lagao bih kad bih rekao da nisam očekivao.
Ekipa zvezde je bušna totalno, nije ni čudo što su ih svi nakantali.
Oni nemaju kvalitet za nas, mada su imali motiv. Naši s druge strane nisu igrali sa nešto ekstra motivacijom, al su zato doktori košarke za indijance zvezdine. Ako su Armani indijanci, ovi su indijanci na kvadrat.
lagao bih kad bih rekao da nisam očekivao.
Ekipa zvezde je bušna totalno, nije ni čudo što su ih svi nakantali.
Oni nemaju kvalitet za nas, mada su imali motiv. Naši s druge strane nisu igrali sa nešto ekstra motivacijom, al su zato doktori košarke za indijance zvezdine. Ako su Armani indijanci, ovi su indijanci na kvadrat.
ahahahahahahahahahahaha definitivnoCarevi!![]()
Tako je, Vlado, reci im.
Samo ne znam gde je Milisav igrao protiv Satoa...![]()