KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na B92 verovatno. Na areni Edin i kolega opet imaju šou: "Milosavljević je redefinisao pojam 'vruće ruke' ! ... To je mikrotalasna!"... "Kecman pogađa o tablu! Oće ga o tablu"... "Raduljicu je izblokirao obruč!" :lol:

Šta reći, Vlada rutinski odradio Svetislava zonom. :lol: Naučio je nešto iz ovog EL ciklusa.

Kakva je ciganštura onaj Popović, to može samo nešto što se sad odaziva na ime "crvena zvezda" da ima.

cestitke milisavu na sjajnoj utakmici.

raduljica posle treninga da ostaje sat vremena da vezba zicere, mozda za neki mesec i popravi statistiku zicera na 50 %.

lucha, sine, sto si u takvom grcu i pod tolikim pritiskom... punu podrsku imas od svih ( niko nije te pomenuo u losoj utakmici u cetvrtak ). sutni bre to kad si sam, svaku, pa ce pola da udje... vidis kako sin dragan, ne prestaje, davao ili masio ( e, a vala kad udje u losu seriju, valjalo bi da mu neko kaze: stani bre brate malo ).

lagao bih kad bih rekao da nisam očekivao.
Ekipa zvezde je bušna totalno, nije ni čudo što su ih svi nakantali.
Oni nemaju kvalitet za nas, mada su imali motiv. Naši s druge strane nisu igrali sa nešto ekstra motivacijom, al su zato doktori košarke za indijance zvezdine. Ako su Armani indijanci, ovi su indijanci na kvadrat.

Bez trošenja u odbrani, ali i bez neke odbrane na protivničkoj strani. Gledao sam cigane skoro svaku ove sezone, mi smo treća ili četvrta ekipa koja ima ne dobre, nego sjajne procente šuta protiv njih. Mada smo mi bili blagi, ništa se ne da porediti sa onim što im je Olimpija napravila: 15/24 za 3p. :lol:

_MAR8917-1.jpg

kosarkaderbi41fotoadimitrijevic-1.jpg

Pronađite Ćokija. :lol:

Miljenovic pozajmljen do kraja sezone.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=12&dd=26&nav_id=568755

Voleo bih sad neko da mi objasni:
Zasto je kupovan ove sezone ako mu nece dati sansu?Da se neko drugi ne bi pojacao?
Ako je vec kupljen, zasto odmah nije poslat na kaljenje, nego su mu upropastili pola sezone?

Jos jedna od tuznih prica o radu sa mladim igracima u Partizanu.

Možda je kupljen ove sezone da bi ga imali za budućnost i da ga ne bi neko drugi uzeo u međuvremenu, a ne samo zato da se neko drugi ne bi pojačao? Mislim, ako hoćeš da tražiš onu najgoru soluciju u stvarima i da obrćeš stvari onako kako najružnije zvuči da bi dokazivao svoju tezu da Partizan planski i sistematski uništava talente, samo napred...

Ali da, mogao je biti automatski prosleđen na pozajmicu. Mada, on je radio sa klubom svo ovo vreme, možda je ideja bila ta, malo da se sprema sa našim klubom, malo na pozajmicu. Valjda imaju dobar razlog.

Možda je kupljen ove sezone da bi ga imali za budućnost i da ga ne bi neko drugi uzeo u međuvremenu, a ne samo zato da se neko drugi ne bi pojačao? Mislim, ako hoćeš da tražiš onu najgoru soluciju u stvarima i da obrćeš stvari onako kako najružnije zvuči da bi dokazivao svoju tezu da Partizan planski i sistematski uništava talente, samo napred...

Ali da, mogao je biti automatski prosleđen na pozajmicu. Mada, on je radio sa klubom svo ovo vreme, možda je ideja bila ta, malo da se sprema sa našim klubom, malo na pozajmicu. Valjda imaju dobar razlog.

I ti vrlo dobro znas da u tim godinama, nikakav rad ne moze da zameni konstantno igranje, te je sa te strane svakako propalo bar 3,4 meseca.
Da ne pricam o tome kako je bar prema pricama drugih(onih koji su ga gledali i znaju koliko moze) on morao imati svoju minutazu bar u ABA ligi.
Ovako(a vreme ce pokazati da li ja pricam u prazno) , ne moze me niko ubediti da ce ga sedenje na klupi i gledanje utakmica , uciniti boljim igracem.
Jedino ako nisi mislio da ce ga rad sa Jovanovicem uciniti boljim igracem?:D

Kol'ko ja znam, Miljenović je igrao redovno. Ne znam samo dal' B tim Partizana igra drugu ligu KLS ili je to neka juniorska liga, uglavnom, igrao je.
A kol'ko ja vidim dečka, on je slabašan i za svoje godine, kamoli za ABA ligu. Koju bi, sa druge strane, Bogdanović sada već MORAO više da igra, u ovoj situaciji u kojoj je Partizan.

Миљеновић изгледа стварно недорастао-физички- за такмичење одраслих.
Мислим да је добар потез - позајмица !
Него јесу ли ови наши проверили пасош,или неку легитимацију овом Абдули ?

Oni nemaju kvalitet za nas, mada su imali motiv. Naši s druge strane nisu igrali sa nešto ekstra motivacijom, al su zato doktori košarke za indijance zvezdine. Ako su Armani indijanci, ovi su indijanci na kvadrat.
iskreno ne sumnjam da ce zvezda sastaviti dobar tim sa time se ne mogu sloziti ako je ikad iko rekao nesto u vezi toga. partizan je dobar za sada. iako navijam za partizan nisam neka pristalica ovakvih poraza,vrednije i meni barem lepse kad bi zvezda i partizan bili pravi rivali da utakmice budu barem malo napetije do samog kraja, a ne ovako da se vec unapred zna pobednik. ;)

ahahahahahahahahahahaha definitivno :D

http://www.zurnal.rs/2011/12/26/vlada-jovanovic-decaci-u-xxl-majicama/index.html

Хајде да узмемо просек година у Евролиги. Нико није млађи од нас. Имали смо Пековића који је 1986. годиште, сада су остали само Кецман, Божић и Катић. Шта је Милосављевић него млад играч? Лучић, Мачван и он су 1989. годиште а играју просечно по 25 минута у Евролиги! Којој евролигашкој екипи су носиоци 21-годишњаци? Ова тројица имају око 100 од 200 минута по утакмици. На то додајте Чакаревића и Радуљицу који су ‘88. годиште…
Јовановић је у даху говорио:
- Али, када неко од њих одигра лоше, крећу да их анализирају, прича се да су такви и такви… У другим клубовима из Јадранске и домаће лиге су играчи тог годишта супер талентовани и млади, да лепо напредују. А Милосављевић се анализира иако он игра против кошаркашких ала! Знате ли какви су играчи Николас, Сато, Керол…? Или Галинари којег чува Лучић, па онда кажу како он не игра неку одбрану! Па, са ким да играмо Евролигу, са ‘92. годиштем?

Tako je, Vlado, reci im. :D
Samo ne znam gde je Milisav igrao protiv Satoa... :lol:

E, Milisave, Milisave, pa zasto nisi u nedelju za milimetar bar jednom pomerio ruku sa 6,75, jer nisu Cokoladni sada toliko bitni, a da umesto tada vec pomenuti pokret, za malcice preciznije izvedes u cetvrtak, prilikom ona dva plesa lopte na obrucu u drugom poluvremenu ?
Znaci milimetar je falio za -3, sto znaci da bi i u 2012 nastavili putovanje po raznim delovima starog kontinenta. Uh, treba ce mi sigurno jos puno vremena da se od oporavim od tog ispadanja.
Da te Sale bar zadrzi jos par sezona u Partizanu, da jos jednom docekamo Istanbul "92, pa nakon toga idi gde god zelis.

Boli ispadanje iz Evrolige, ali mene ni priblizno toliko koliko neki drugi porazi iz proslosti. Zelim reci, Partizan mi je u proslih X godina priredio toliko radosti, toliko puta smo opecaceni kao ekipa koja nema sanse, i toliko puta smo iznenadili u pozitivnom smislu, da ja stvarno ne mogu previse da se nerviram. Odlaskom Pekovica, bez adekvatne zamene, je svako realan morao da racuna sa tim da ove sezone u Evropi necemo dogurati daleko (cak i da smo prosli u TOP 16, pukli bi k´o dinja u daljem toku takmicenja). Idemo dalje...nadam se da ce odgovorne osobe u klubu bar nesto nauciti iz svega ovoga (bataliti youtube crnce, gledati da se napravi neki kontinuitet, da se ne rasprodaje pola ekipe nakon svake sezone itd.)

Grupa G
Fenerbahče Ulker
Panatinaikos
UNIKS
EA7 Emporio Armani

Вероватно је глупо сад тако размишљати, али да смо се уместо "манекена" ,ми нашли у овој групи ,не могу да се отмем утиску да је нешто више могло да се уради.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back