KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoje ovde ljudi koji ce reci da nisi navijac Partizana samo ako izgovoris bilo koju rec kritike.
Ako samo kazes da smo sinoc odigrali ko pi*ke, da je Vlada lose postavio utakmicu, da nam je odbrana bila katastrofa, po njima ti nikako nisi navijac Partizana.
Po njima, pravi navijac ce reci da smo sinoc odigrali dobro ali da nismo imali srece, da je Vlada fenomenalno vodio utakmicu i da je razbio Lasa. Tako prica pravi navijac Partizana.

Nama igra nije problem, jer mi igru i nemamo. Nasa igra sa Pekovicem, gde se 80% akcija svodilo na to da se lopta spusti njemu na post , sad pokazuje svoje lose strane. Jer takvom igrom je sto se tice napadackog dela ubijen ostatak tima. Mi nemamo igraca sa poenima u rukama, osim Macvana.
Ali ocigledno je VJ ocekivao da NBA sezone nece ni biti, pa nije ni pomislio da napravi bilo kakvu rezervnu opciju. Sve akcije su bile daj loptu Pekovicu.

Mnogo smo poleteli posle pobede protiv Makabija. A realno tu utakmicu smo dobili ne zbog nase ekstra igre, nego pre svega zbog pada forme izraelaca.
Da podsetim oni su pre toga imali poraz u domacem prvenstvu, pa poraz od nas, pa jedva pobedu protiv Zlezde, pa - 20 protiv Reala, pa poraz od Zagreba, pa sad pobedu u prvenstvu izraela od pola kosa protiv tima koji je na dnu tabele.

Ja stvarno ne vidim nacin da mi sa ovakvom igrom kao sinoc, kao protiv Olimpije, kao protiv Sarloa, kao protiv Buducnosti, dobijemo Milano. Znaci mi vec 4 utakmice u nizu igramo katastrofalno. Bez ikakve ideje u napadu, u odbrani duva na sve strane.

Zanimljivo mi je da ljudi na primer kazu protiv Olimpije je bilo lose jer igraci nisu motivisani, ali nije VJ kriv. Verovatno igrace treba da motivisemo mi sa foruma, to ni slucajno nije posao trenera.

Ali dobro, ja cu kao svaki "pravi" navijac reci sve je super, nema veze sto igramo lose.

I navijam da Armani pobedi sledeću za vikend +50, a mi možemo da puknemo i od Cedevite 20 razlike. Neka dođu i neka misle da im dobro ide, a nek naši moraju da se vade protiv njih. Pionir je ionako mesto gde sve računice i sve "realno" prestaje, a za 8 dana će da gori.

Jedva čekam. 8)

ta utakmica ce odrediti sezonu. realno, da nam je neko na pocetku ponudio da sudbinu u grupi resavamo u poslednjoj utakmici u pioniru, svi bi oberucke prihvatili. bilo je tu gore - dole, krenuo da elaboriram to, pa dig`o ruke...

ja nemam nikakav problem ta utakmica odredi da li je VJ dobar trener ili dobar covek, jedno ne iskljucuje drugo, ovo je receno u kontekstu njegove cuvene izjave za loa... a, kad ga vec pomenuh, ova utakmica ce i njegov trag pokazati.... da li ce odigrati slabije od pavkovica ili kao crnac...

na zalost, ja mislim da su obojica dobri ljudi, ali vise od icega zelim da nisam u pravu, da se pokazu i dokazu kao trener i crnac, pa da u sledecoj grupi probamo da uzmemo 1-2 pobede, a da ostale izgubimo posteno, k`o ljudi, uz podjednaku borbenost i kuci I NA STRANI, zato sto ce timovi sa kojima cemo ( nadam se igrati ) jednostavno biti kvalitetniji.

meni su ove utakmice u ovoj jugoslovenskoj ligi nebitne, ali ova sa cedevitom nije. moramo je odigrati dobro i pobediti, ako hocemo da imamo sansu protiv armanija. sve u svemu, zanimljivih nedelju dana...

Poslednja izmena:
Ako cemo Milosavljevicevu blokadu hvaliti i slaviti ovde kao hit utakmice, u kojoj smo bukvalno pregazeni-onda bolje da se ubijemo, kolektivno. Ako je to samo neka interna diskusija izmedju vas dvojice-onda o.k.
Uglavnom, sto pre se okrenuti odlucujucoj utakmici protiv Milana, koja nas vec ceka za 7 dana. Verujem pre svega u prednost domaceg terena i nadam se da cemo se do tada sabrati.

a perinu trojku od tablu posle faula :lol:

znalo se pre mesec dana da se sve resava u Pioniru protiv Armanija, pa kom opanci, kom obojci
ovo juce je bilo jako lose, Raduljica nije ni 1/4 Pekovica, a uzima jednako suteva ko i Pekovic, o odbrani da ne pricamo :(
Lou je opet odigrao kao "dobar covek", a od Andjusica bez potrebe prave novog Tripkovica, a decko ima daleko sire kosarkasko znanje od Urosa
bice jako tesko protiv Milana :neutral: ali tu je Pionir koji moze da izvuce stvar po milioniti put :D

Poslednja izmena:
Да ли је хир "стручњака" који је тренер нашег клуба, да Анђушић игра минимално, углавном у последњим минутима, а да се на креатури Милосављевићу истрајава као првој нападачкој опцији? И толико времена блентавом Чакаревићу и декоцентрисаном Ејсију? Радуљица? Питање је времена када ће Рашко морати да буде прва опција на центру, јер овај лик нема благе везе. Очекивано расуло после одласка Пековића је кренуло, само да издржимо против Арманија, па после шта буде...

a perinu trojku od tablu posle faula :lol:

znalo se pre mesec dana da se sve resava u Pioniru protiv Armanija, pa kom opanci, kom obojci
ovo juce je bilo jako lose, Raduljica nije ni 1/4 Pekovica, a uzima jednako suteva ko i Pekovic, o odbrani da ne pricamo :(
Lou je opet odigrao kao "dobar covek", a od Andjusica bez potrebe prave novog Tripkovica, a decko ima daleko sire kosarkasko znanje od Urosa
bice jako tesko protiv Milana :neutral: ali tu je Pionir koji moze da izvuce stvar po milioniti put :D

Pera je genije. :mrgreen:

Да ли је хир "стручњака" који је тренер нашег клуба, да Анђушић игра минимално, углавном у последњим минутима, а да се на креатури Милосављевићу истрајава као првој нападачкој опцији? И толико времена блентавом Чакаревићу и декоцентрисаном Ејсију? Радуљица? Питање је времена када ће Рашко морати да буде прва опција на центру, јер овај лик нема благе везе. Очекивано расуло после одласка Пековића је кренуло, само да издржимо против Арманија, па после шта буде...

Raduljica je stvarno go k*rac. I ja kazem.

Sad kad bukvalno sam razbrije Armani i zacepi nam usta. Al´ za malo... :lol:

Postoje ovde ljudi koji ce reci da nisi navijac Partizana samo ako izgovoris bilo koju rec kritike.
Ako samo kazes da smo sinoc odigrali ko pi*ke, da je Vlada lose postavio utakmicu, da nam je odbrana bila katastrofa, po njima ti nikako nisi navijac Partizana.
Po njima, pravi navijac ce reci da smo sinoc odigrali dobro ali da nismo imali srece, da je Vlada fenomenalno vodio utakmicu i da je razbio Lasa. Tako prica pravi navijac Partizana.
Ko su ti ljudi? :lol:
Ja neću da ulazim u to ko je i koliki navijač Partizana, mada počinjem polako da razvijam tezu da Partizan ima najbolju publiku u hali, a najgoru za monitorima.
Tu postoji cela mitologija ispredena oko "Duletovih sezona", na osnovu kojih se sudi jednom treneru početniku i njegovoj ekipi.
Primetio sam i da se takve "strine" od navijača, kako ih je neko već srećno nazvao, pozivaju na to kako je njihova kritika "realna" i "objektivna", a uopšte nije, jer se zasniva na velikim i neobjektivnim očekivanjima, razmaženosti zbog one F4 sezone, kao i mitologiji ispredenoj u prethodnim godinama. Znam i ljude koji ne priznaju više ništa manje od TOP8. Ludilo. Nikako da se očekivanja i sud o ekipi spuste na objektivan nivo, na nivo besparice, kompletnog menjanja rostera svake sezone i krpljenja istog, novog tima i neiskusnog trenera, i da je u toj situaciji već ovo što smo postigli dosad u EL zadovoljavajuć uspeh, a da bi, sasvim realan, prolazak dalje bio popriličan uspeh.

Ne, mi ćemo da izjavimo da je grupa bila prelaka, da je Makabi bio u padu forme, da su za pobedu u Milanu zaslužnije čirlidersice više od Vlade, itd. :lol:
Uzgred, jalaberu, Makabi nije došao nama na noge posle poraza u Izraelu, već posle tesne pobede nad drugim Makabijem. Počeli su da opadaju tek odlaskom Farmara (a to je bilo posle nas), a i stigao ih je umor, što je definitivno. Nego, baš me zanima dal' je postojala takva priča u onoj "fajnal for" sezoni, kada smo drugu grupu uspeli da prođemo samo zato što smo iskoristili krizu u koju je PAO zapao...

A što se tvoje kritike za igru tiče, sve to tako izgleda, samo što ja mislim da nije istina da mi "nemamo" igru zbog odlaska Pekovića, jer se definitivno ne može reći da nemamo opcije i napade, već je veći problem što ti igrači posle Pekovića nemaju sigurnosti i samopouzdanja, da su stisnuti i da bolje igraju rasterećeno. Sve će doći na svoje mesto, samo se nadam što pre.

I za kraj, primeti da ne postoji ovde taj tvoj "pravi" navijač koji će da priča da je sve super.
Jedino meni na živac ide svo to pljuvanje. Mada ga više čitam na drugim forumima nego ovde, ali samo ovde pišem... :lol:
Uglavnom, da završim, ono što razdvaja navijače Partizana od navijača limenki i ostalih cigana je to što naši imaju uvek podršku, koja traje duže od "pravog Partizana" i svega ovoga. Znači, kad ebeni Darko Ruso pukne u Leskovcu od ebenog Zdravlja +30, u Pioniru bude dočekan aplauzom. Ne zato što je zaslužio, nego zato što navijači izvlače od trenera i igrača najviše i najbolje, i to je jedno od obeležja koje naš klub čini onim što jeste. Kritika OK, al' mnogi bi trebali da se sete toga sledeći put kad budu Vladu i Gagija zvanog "Budala" posipali gomnima.

I za kraj da kažem, Vlada je car ! :D

zokiloki:
na zalost, ja mislim da su obojica dobri ljudi, ali vise od icega zelim da nisam u pravu, da se pokazu i dokazu kao trener i crnac, pa da u sledecoj grupi probamo da uzmemo 1-2 pobede, a da ostale izgubimo posteno, k`o ljudi, uz podjednaku borbenost i kuci I NA STRANI, zato sto ce timovi sa kojima cemo ( nadam se igrati ) jednostavno biti kvalitetniji.
Ja mislim da će se u slučaju sledeće faze porazmisliti o jednom pojačanju, a to bi trebala biti jedna četvorka sa jačom unutrašnjom igrom, po meni. Možda se na tome već i radi.

Poslednja izmena:
I za kraj, primeti da ne postoji ovde taj tvoj "pravi" navijač koji će da priča da je sve super.
Jedino meni na živac ide svo to pljuvanje. Mada ga više čitam na drugim forumima nego ovde, ali samo ovde pišem... :lol:
Uglavnom, da završim, ono što razdvaja navijače Partizana od navijača limenki i ostalih cigana je to što naši imaju uvek podršku, koja traje duže od "pravog Partizana" i svega ovoga. Znači, kad ebeni Darko Ruso pukne od ebenog Zdravlja +30, u Pioniru bude dočekan aplauzom. Ne zato što je zaslužio, nego zato što navijači izvlače od trenera i igrača najviše i najbolje, i to je jedno od obeležja koje naš klub čini onim što jeste. Kritika OK, al' mnogi bi trebali da se sete toga sledeći put kad budu Vladu i Gagija zvanog "Budala" posipali gomnima.

I za kraj da kažem, Vlada je car ! :D
Upravo to, ja nijednog trenutka nisam rekao da je Vlada idealan trener za Partizan, da svaku utakmicu vodi briljantno, i da ekipa pod njim igra ekstra košarku, da se igrači razvijaju u nove Bodiroge itd. ... Za mene je on bio trener Partizana koji mora da ima podršku jer je početnik, neiskusan, dolazi posle Duleta, i nerealno je bilo da Partizan nastavi u istom ritmu ... Tako da OK je konstruktivna kritika, ali gluposti tipa "diletant" i to posle tri meseca rada, kako ga je zvao naš znalac, pri tom tvrdeći da nećemo ništa osvojiti i da ćemo propasti su smešne ... I Mačvan je takođe "poluigrač", a po statistici među 5-6 u Evroligi ...

Za mene ovi što pljuju jesu isto navijači Partizana, isto pravi koliko i suprotna struja, ali nek to pljuvanje pređe u konstruktivnu kritiku i nek bude srazmerno očekivanjima, pošto Vlada ima vrlo dobre rezultate ... Odlični bi bili da je ušao prošle godine u top8, i da je ove godine 3 kola pre kraj obezbedio prolaz, mada meni to nisu minimalni dometi koje Partizan ima, nego maksimalni ...

walken ziv si... sto ne postujes cesce ?

jjbg dasic je sad slobodan ali i upravo tip igraca koji nam ne treba, mada koliko cakarevic lose igra...

kad je dule otisao rekao sam: hvala racq-u, hvala mu za sve ali dosta je bilo, pocela je bila da se stvara fama da je dule=partizan. ono sto mi je danas palo na pamet je da je VJ duletov medvedev, da ce biti tu dok ovaj ponovo ne bude smeo da trenira pa nazad...

sad cu da zvucim kao on, ali meni se VJ svidja kao covek. kad nesto prica a ti razumes sta prica je prijatna promena u odnosu na ranije, odnos prema navijacima, sto igracima zna imena ili nadimke, sto luchic koji je jos klinac, a pod ogromnim je pritiskom, ne vuce jos i dodatne traume od njega ( lkao sto ih je nesrecni louka bogdanovic recimo vukao ), sto pozove time out, pa ne moze da se seti sta je hteo i ko mu igra :lol:

ovo sto radi sa andjusicem, prvi put vidim ( mozda je opet nesrecni luka najblize poredjenje ), ne razumem i nesvidja mi se... to sto protivnicki treneri uspevaju da svoje prednosti realizuju do maximuma ( sinoc recimo teror mirotica na lucicu i cakarevicu, suareza nad kecmanom, samo prvo poluvreme pominjem, dok se igrala kosarka ) a mi nase jako slabo.

najbolji primer za ovo je kad je u izraelu stavio raduljicu na cetvorku ( a onda katica ). 5-6 napada maccabija idu uzastopno na prodor elijahua na ovu dvojicu. proslavi se covek, ili je kos ili faul ili oba. a nasi napadi u tom periodu ? umesto da i mi spustamo na te " cetvorke " da igraju ledjima sa elijahuom, gde on njih ne moze da cuva, zavrsavaju se sutevima " belog jordana " za trojke. u tom periodu od nekoliko min msm da je rez bio 13:1 i izgubljena utakmica... inace se ti missmecevi obicno zavrse tako sto se igraci u nekoliko napada medjusobno pobiju, napune penalima, posto ne mogu da se cuvaju i treneri dignu ruke....

nije milisav nista kriv. jednostavno mu je data uloga za koju on nema kvalitet da je ostvari. odbrana, uzimanje otvorenih suteva i to je to. dati njemu slobodu da igra 1na1 i da resava napad za napadom je greska VJ.

i tako...

Poslednja izmena:
i jos samo osvrt na vec cuvenu andjusicevu " losu odbranu ".

`ajde da vidimo ostale... lo - raduljica, tandem snova za pick and roll, a i za 1na1 a i za jos po nesto...

pera napravicu faul ( vec nekoliko godina ). ni kec vise ne stize ono sto je ranije stizao a i snage ima za sve krace periode...

lucha nema fizicku snagu da cuva cetvorke, cakarevic u 5 min igre ima uvek 3 faula itd. itd.

ebo mater, keeper na zidu ima vladinu sliku, a ja danilovu... :roll:

Premalo vremena u polsednje vreme, a i komp mi bio crko pa sam morao da se grebem za net gde stignem :D ... Mada to naš znalac vidi kao moje bežanje sa foruma :D ...

sad cu da zvucim kao on, ali meni se VJ svidja kao covek. kad nesto prica a ti razumes sta prica je prijatna promena u odnosu na ranije, odnos prema navijacima, sto igracima zna imena ili nadimke, sto luchic koji je jos klinac, a pod ogromnim je pritiskom, ne vuce jos i dodatne traume od njega ( lkao sto ih je nesrecni louka bogdanovic recimo vukao ), sto pozove time out, pa ne moze da se seti sta je hteo i ko mu igra :lol:
Vlada je super lik, ja verujem da će godinama biti i sve bolji trener, treba ipak da ima i neke rezultate da bi stekao autoritet, treba mu još mnogo utakmica kao ovih proitv Reala i Makabija u Pioniru da bi stekao iskustvo, da zna kad da menja kog igrača, kome da menja pozicije, kakvu odbranu da postavi i kakav napad ... Sve to dolazi vremenom i dobrim rezultatima koje Vlada za sad ima ... Sva sreća pa ni Duleta nisu oterali dok je bio topovsko meso u Evropi i od fenjeraša u Evroligi napravio je jako stabilnu ekipu, koja godinama uz mizeran budžet prolazi u Top16 i među 10 najboljih ekipa je u Evropi ... Zbog toga ja nisam da oteraju Vladu makar i na uštrb koje loše sezone ... Jednostavno, nemamo kapacitet da tražimo rezultate i dobru igru u rangu najvećih ekipa ...

Ја синоћке нисам могао да гледам утакмицу до краја пажљиво...
Гледао сам онако са једним оком...
Превише за моје живце...Стари се или нисам прави навијач ? Не знам...
И наравно има места критици,али НИСУ прави навијачи који дају надимке "будала" или
"дилетант"...
Иначе хајде наведите једну сезону од задњих 20-ак у којо нисмо губили од екстра јаких екипа
и екстра слабих ? Или где нисмо имали и по -30 ?
Ко је тај тренер ,који су то играчи који ће се "прошетати" кроз ЕЛ а да ми имамо новац да их купимо ?
Видите каква нам је држава,да ће овај црвени фмп морати да се удружи са још неким трећим да не би испао из АБА лиге,
Хемофарм у затишју... А ми имамо паре и сад ће да доминирамо европом ?
Превелика очекивања од солидног тима и солидног тренера (у "развијању)...
Него ако Бог да -победа против Арманија и онда креће поново "узлазна" путања...

Ljudi, mi smo Realu dali isti broj poena kao i u Beogradu, sa Pekovicem! E sad, sto odbrana nije bila na nivou, i sto smo primili dvadeseet poena vise, je druga stvar! Dakle, nije problem toliko u napadu koliko u odbrani! Pekovicevi poeni su raspodeljeni na vise drugih igraca, ali nam se odbrana raspala! Ovde svi pominju los ucinak u napadu, a ne sagledavaju cinjenice! I, da, i ja sam od Raduljice ocekivao mnogo vise! Pogotovo posle priprema, gsde nam je bio glavna napadacka opcija1

jjbg dasic je sad slobodan ali i upravo tip igraca koji nam ne treba, mada koliko cakarevic lose igra...

kad je dule otisao rekao sam: hvala racq-u, hvala mu za sve ali dosta je bilo, pocela je bila da se stvara fama da je dule=partizan. ono sto mi je danas palo na pamet je da je VJ duletov medvedev, da ce biti tu dok ovaj ponovo ne bude smeo da trenira pa nazad...

ovo sto radi sa andjusicem, prvi put vidim ( mozda je opet nesrecni luka najblize poredjenje ), ne razumem i nesvidja mi se... to sto protivnicki treneri uspevaju da svoje prednosti realizuju do maximuma ( sinoc recimo teror mirotica na lucicu i cakarevicu, suareza nad kecmanom, samo prvo poluvreme pominjem, dok se igrala kosarka ) a mi nase jako slabo.

najbolji primer za ovo je kad je u izraelu stavio raduljicu na cetvorku ( a onda katica ). 5-6 napada maccabija idu uzastopno na prodor elijahua na ovu dvojicu. proslavi se covek, ili je kos ili faul ili oba. a nasi napadi u tom periodu ? umesto da i mi spustamo na te " cetvorke " da igraju ledjima sa elijahuom, gde on njih ne moze da cuva, zavrsavaju se sutevima " belog jordana " za trojke. u tom periodu od nekoliko min msm da je rez bio 13:1 i izgubljena utakmica... inace se ti missmecevi obicno zavrse tako sto se igraci u nekoliko napada medjusobno pobiju, napune penalima, posto ne mogu da se cuvaju i treneri dignu ruke....

nije milisav nista kriv. jednostavno mu je data uloga za koju on nema kvalitet da je ostvari. odbrana, uzimanje otvorenih suteva i to je to. dati njemu slobodu da igra 1na1 i da resava napad za napadom je greska VJ.

i tako...

ono od prosle sezone
"ko tebe cuva? ko tebe cuva?!!!!" :lol:

Uniks Prokom 68:41. Prokom 11p za poluvreme. :lol: Taj 41 poen je ja mislim novi negativan rekord. Ako se dobro sećam, držala ga je Olimpija sa 42 poena.
Al' važno je da mi igramo u ništa jačoj grupi od ostalih, i da smo pukli od Šarlroa, koji je najslabiji tim u EL.

Skariolo: "Mislim da smo prebrodili šok od pre nekoliko nedelja i sledeće nedelje idemo u Beograd po pobedu."
Druže moj, da izvineš, al' ti si meni najveća nada. :lol:

Poslednja izmena:
ono od prosle sezone
"ko tebe cuva? ko tebe cuva?!!!!" :lol:

ma bilo je toga vise puta, sad protiv reala: " ko je na cetvorci ? a, ti lucha ". pa postavlja sledecu akciju za cakarevica, a on nije u igri, ulazi ako macvan da drugi penal. na srecu dao je. :lol:

setih se jos jednog :D sad protiv olimpije: " ko je ispao na picku sad u odbrani " svi ga gledaju belo, na kom picku, kad ` de, sta pricas covece... " KO JE ISPAO SAD NA PICKU ? " gleda on luchu, lucha gleda njega :hahaha: i tu se se javio neko stariji, msm katic, kad je video da ce time out da prodje u tome " ko je ispao na picku "... i onda jos jedan biser: " pa priznaj covece " i dalje : znaci igramo... sacekaj, sacekaj... trubi sirena... dole 2 za nebitno... ma loodilo ... :lol:

Poslednja izmena:
Aj malo spustite loptu. Vlada je početnik i zasad uopšte nije razočarao. Zaboravili ste Duletove katastrofe u Evroligi, a on je tada bio DALEKO iskusniji od Vlade. Evo vam statistike iz svake od predhodnih 11 sezona:

sezona | skor u grupi | koš razlika u grupi
2001-02 6 - 8 -53
2002-03 4 -10 -74
2003-04 6 - 8 +3
2004-05 2 -12 -116
2005-06 2 -12 -174
2006-07 6 - 8 +7
2007-08 6 - 8 -3
2008-09 5 - 5 +19
2009-10 5 - 5 -12 (Dule)
2010-11 5 - 5 -59 (Vlada)
2011-12 4 - 5 -29 (Vlada)

Dule je u 9 sezona imao prosečnu koš razliku u grupi -43 !!! Samo je u poslednjoj sezoni imao dvocifren plus, i nikad nismo umirali u lepoti. Vlada je dostojan naslednik, barem dosad i neće biti sklonjen uskoro, pogotovo ne ove sezone kada imamo dosta mladih igrača i dobar EL skor. Svi su prognozirali katastrofu na početku, nije se dogodila. Šut nam ne valja i to sigurno ne ide Vladi na dušu. Anđušića bih i ja rado video po 15 minuta na terenu, ali se tako ne radi u Partizanu i dečko mora da zasluži mesto u timu, i napadom i odbranom i ponašanjem. CZBGDFMP svake sezone ide "na juriš", menja koncepciju igre, trenere i lidere - mi to jednostavno ne radimo

Poslednja izmena:
ja sam netipican srbin. secam se svega, k`o slon, . ne samo onoga sto je napisano 2-3 stranice ranije, nego i poraza protiv orteza, kad je dule optuzio grcke sudije da namestaju arisu, a u stvari i njima i nama je radila nasa pobeda za prolaz. izgubili, debeli jeo gomna, ispali i mi i aris , debeli se posle izvinjavao javno grcima, zato sto je debil...." nisam znao da ovaj rez ne odgovara ni njima " jedan od hiljadu puta kada mi se debeli ignorant koji glumi mesiju smucio... da bre, tek bi ovo bila kontroverzna prica, koju bih vukao tad, jjbe mi se, no nisam imao net, koliko ja nisam podnosio tog coveka...

srpski problem: lako leti uvis, jos lakse pada u duboke ponore, pamti se 15 min maximalno, uvek misli da je neko protiv njega, a ne vidi neprijatelja ni kad mu oko izbiva.

ja takav nisam.. cak me je huda sudbina jako zjbala razmestajem ovde...al` sta ces, moras igrati... elem, nisi izmislio vrucu vodu, ja to recimo odlicno znam. i jos po nesto...

s` obzirom da ovde nema nijednog dulepacenika ( svaka cast drugari ) ne znam kome je ovo trljanje nosa namenjeno...

e, a, red je i da znate: kad mi je debela stoka def. zavrsila posao: kad je u njegovom stilu, na utakmici naseg prvenstva, izasao na sred terena, ( u EL se pichka nikad nije pomerila iz trenerskog prostora ) i uvatio loseg sudiju marichica, koji tad, za divno chudo nije lose svirao, a i da jeste, stao mu licem 10 cm od lica i rekao: " jbm li ti mrtvu majku da ti jbm, mrtvu ti majku jbm, da ti jbm, jbm li ti mrtvu majku... sve vreme se onako, njegovski , dijabolicno kezeci...i to jos x 10, no me mrzi da ponavljam... meni, pretekao ne bi...

od tad ta debela stoka, ne postoji za mene kao covek, zato sto covek i nije, vec najobicnije gomno vredno prezrenja.... eto sad znate jos nesto...

i jos da vam kazem nesto: ako se ponovo to djubre vrati na kormilo partizana, ponovo iskulirati necu. partizan is dead to me.. dovoljno sam voleo partizan uprkos bruci... ponovo necu...

verovali ili ne, ali ja na ovom threadu jako suzdrzavam udarce ( osim egzibicije sa kostom ), ali ako budem izazvan na ovu temu bice k`o de la hoya - chavez... znaci, tuca do obostranog unistenja. zato sto sam tako u mogucnosti... :lol: ko taj fight nije gledao, obavezno da pogleda. :rtfm: muski, do koske, pa ko pretekne... necu da vam kazem ko je pretekao, valjda ce da gledate.... ako nekom treba link, nek se javi...

Poslednja izmena:
ja sam netipican srbin. secam se svega, k`o slon, . ne samo onoga sto je napisano 2-3 stranice ranije, nego i poraza protiv orteza, kad je dule optuzio grcke sudije da namestaju arisu, a u stvari i njima i nama je radila nasa pobeda za prolaz. izgubili, debeli jeo gomna, ispali i mi i aris , debeli se posle izvinjavao javno grcima, zato sto je debil...." nisam znao da ovaj rez ne odgovara ni njima " jedan od hiljadu puta kada mi se debeli ignorant koji glumi mesiju smucio... da bre, tek bi ovo bila kontroverzna prica, koju bih vukao tad, jjbe mi se, no nisam imao net, koliko ja nisam podnosio tog coveka...

srpski problem: lako leti uvis, jos lakse pada u duboke ponore, pamti se 15 min maximalno, uvek misli da je neko protiv njega, a ne vidi neprijatelja ni kad mu oko izbiva.

ja takav nisam.. cak me je huda sudbina jako zjbala razmestajem ovde...al` sta ces, moras igrati... elem, nisi izmislio vrucu vodu, ja to recimo odlicno znam. i jos po nesto...

s` obzirom da ovde nema nijednog dulepacenika ( svaka cast drugari ) ne znam kome je ovo trljanje nosa namenjeno...

e, a, red je i da znate: kad mi je debela stoka def. zavrsila posao: kad je u njegovom stilu, na utakmici naseg prvenstva, izasao na sred terena, ( u EL se pichka nikad nije pomerila iz trenerskog prostora ) i uvatio loseg sudiju marichica, koji tad, za divno chudo nije lose svirao, a i da jeste, stao mu licem 10 cm od lica i rekao: " jbm li ti mrtvu majku da ti jbm, mrtvu ti majku jbm, da ti jbm, jbm li ti mrtvu majku... sve vreme se onako, njegovski , dijabolicno kezeci...i to jos x 10, no me mrzi da ponavljam... meni, pretekao ne bi...

od tad ta debela stoka, ne postoji za mene kao covek, zato sto covek i nije, vec najobicnije gomno vredno prezrenja.... eto sad znate jos nesto...

i jos da vam kazem nesto: ako se ponovo to djubre vrati na kormilo partizana, ponovo iskulirati necu. partizan is dead to me.. dovoljno sam voleo partizan uprkos bruci... ponovo necu...

verovali ili ne, ali ja na ovom threadu jako suzdrzavam udarce ( osim egzibicije sa kostom ), ali ako budem izazvan na ovu temu bice k`o de la hoya - chavez... znaci, tuca do obostranog unistenja. zato sto sam tako u mogucnosti... :lol: ko taj fight nije gledao, obavezno da pogleda. :rtfm: muski, do koske, pa ko pretekne... necu da vam kazem ko je pretekao, valjda ce da gledate.... ako nekom treba link, nek se javi...

E, moj zokiloki, pa probaj da ga udaris pa bi ti Danilovic usao u svlacionicu i razbio glavu pistoljem, i za to ne bi sudski odgovarao jer ima veze u vlasti.
Velika je nepravda stvorena i presedan kada Danilovic nije sudski gonjen zbog toga, jer onda se upalo u pravnu neizvesbnost, sudijama je uteravan strah u kosti i oni su od tada morali da navlace za Partizan. Pa pogledaj samo onu sezonu kad je igrao Aleks Maric. Covek je laktao samo tako, svako njegovo zagradjivanje je bio cist faul, al aj ti sviraj pa da onda debeli trubi o tome deset dana u novinama a mozda ti i razbiju glavu a da ne odgovaraju za to.

Jos da prokomentarisem utakmicu sa Realom.
Mi smo tu primili 20 glupih poena. Ja ne znam sta je to sa njima: uvek se okliznu bar po tri puta po utakmici posle cega sledi kontra, napravimo glupe faule u napadu i jos gluplje faule kada smo u bonusu, damo im bar tri lopte u ruke, i eto ti 20 poena razlike.

Drugo, očigledno je da neki igrači imaju probem sa šutem spolja. Čakareviću se to ne može zameriti jer je onrač zadatka, ali da Milosavljević, naša udarna dvojka, ima onako slab procenat to ne mogu da shvatim. Ako je on doveden da daje trojke kada je utakmica vec resena, ili da sutira 50 posto u KLS ligi- onda svaka cast na izboru, mada zalim slucaj.

Trece, Raduljica. Nisam gledao tog igraca dok nije dosao da igra u Partizanu. Po svemu ovome sto vidim taj decko nema elementarnu ledjnu tehniku. On ima neke karikature od poteza. To su neki potezi koje pre prilice beku nego centru. Covek na niskom postu sakriva loptu kada hoce da da kos, kao Law skoro. Jos samo da mu hvali da kada napada kos uradi dvokorak, promeni ruku u vazduhu kao Mekejleb i polozi na drugi obruc. Skandal!

Poslednja izmena:
E, moj zokiloki, pa probaj da ga udaris pa bi ti Danilovic usao u svlacionicu i razbio glavu pistoljem, i za to ne bi sudski odgovarao jer ima veze u vlasti.
Velika je nepravda stvorena i presedan kada Danilovic nije sudski gonjen zbog toga, jer onda se upalo u pravnu neizvesbnost, sudijama je uteravan strah u kosti i oni su od tada morali da navlace za Partizan. Pa pogledaj samo onu sezonu kad je igrao Aleks Maric. Covek je laktao samo tako, svako njegovo zagradjivanje je bio cist faul, al aj ti sviraj pa da onda debeli trubi o tome deset dana u novinama a mozda ti i razbiju glavu a da ne odgovaraju za to.
Svetislave, ti li si?

OK, Saša i Dule su poprilično prljavi i za'ebani igrači, nekad s razlogom, nekad bez, a ja nisam par godina pratio ništa u ono doba kad je Saša divljao i učestvovao u tučama, tako da ne znam baš tačno šta se sve izdešavalo, ali poistovetiti sve to sa tretmanom Partizana i njegovim igrama je malo opako blizu onim pričama o gepekovanju, teroru, državnom projektu i ostalom.

Igra Aleksa Marića čist faul? Čovek te sezone u EL nije nijedan jedini put izašao zbog 5 faulova. Ako ne veruješ, proveri na EL statistici. Možda zato što su Saša i Dule isterorisali i EL sudije? Smešno.

Svetislave, ti li si?

OK, Saša i Dule su poprilično prljavi i za'ebani igrači, nekad s razlogom, nekad bez, a ja nisam par godina pratio ništa u ono doba kad je Saša divljao i učestvovao u tučama, tako da ne znam baš tačno šta se sve izdešavalo, ali poistovetiti sve to sa tretmanom Partizana i njegovim igrama je malo opako blizu onim pričama o gepekovanju, teroru, državnom projektu i ostalom.

Igra Aleksa Marića čist faul? Čovek te sezone u EL nije nijedan jedini put izašao zbog 5 faulova. Ako ne veruješ, proveri na EL statistici. Možda zato što su Saša i Dule isterorisali i EL sudije? Smešno.

Po onome što sam ja gledao u polufinalu protiv Zvezde(Kikanovica) i u finalu protiv Hemofarma(Katića) to su bili cisti faulovi laktanjem tokom cele utakmice. Aj objasnis mi sto su se i Kikanovic i Katic pobili sa njim? Ocigledno je da je igrao prljavo i da su oni uzvratili.
U euroligi nisam primetio, iskren da budem, ali ja sam ti pricao o nasoj ligi.

Kikanović je sasvim očito bio inferioran u odnosu na Marića i pre će biti da je on igrao prljavo, a Marićeva reakcija ide u prilog tome pošto je on njega ščepao za gušu vidno iznerviran, a Katić je, kao što si verovatno primetio, poprilično prekaljen i prljav igrač, tipičan drvoseča, iako ima meku ruku a i skroz je dobar lik ovako. Njih dvojica su se definitivno krljali svo vreme. Tako da bih pre rekao da su oni bili prljavi. A Mariću, u to vreme kada je bio u idealnoj petorci EL, dakle sam vrh evropskih centara, nije trebala protekcija protiv onog dopingovanog žgolje i Katića. Zato ti i navodim EL, čisto da se zapitaš.

Sad, ako oćeš da se žališ na sudijski kriterijum, ebiga. Kući su nam puštali da igramo onako kako nama odgovara, na jaču igru pod košem, kao što su sada Realu protiv nas u Madridu svirali svaki naš jači kontakt. Tako to ide, i zbog toga je mučeni Svetislav kukao da mu je titula ukradena. Al' ebiga, neće se kriterijum prilagođavati džigljavom Kikanu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back