Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
kako mi glupe faulove pravimo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva banana na Lou.Kao malo dete je bio.......
Bata Kole u orgazmičkom raspoloženju.
Kecman krenuo da ponovi Zagreb, al' je bio preblizu pa skucao u semafor.
Gospodar Vremena treba da ubaci Andjusica i Besovica u igru
ovaj mec se sigurno gubi, treba se spremati protiv Milana kuci za prolaz
Caja Laboral - SLUC Nancy 67-28, 27:00'
wtf?
Caja Laboral - SLUC Nancy 67-28, 27:00'
wtf?
Ništa, Kole...Orgazmickom?
Ne razumem.
Stvarno sramota. Spadosmo na nivo Zvezde.Stvarno zaista, jedan Makabi sme da pukne 20 razlike u Madridu, da ih izbuše sa svih strana, samo mi ne smemo.
Otaljana utakmica, možda i bolje ovako.
Ništa, Kole...
Čoveče, čim gubimo, isprozivaš nekoga i podsmevaš se, obavezno na Vladu da se popišaš, a kad pobedimo, plačeš kako si puk'o tiket.
Aj' čekam te da iskomentarišeš kako je Ljuj ispao smešan što ga je Milisav divljački slepio? Ili te to ne pali toliko?
Btw. Serhio Rodrigez moj novi idol u nedostatku Rubija. Na 20 razlike on baca frljoke iza ramena, asistira Mirotiću o Raškovu glavu. A Kerol simulira na plus 25. Stvarno su šabani kao i Barselona.
To što je Milisav slepio nekog znači nešto Koletu, on će znati zašto sam to rekao. Ako shvati, doduše... Nema to veze ni sa čim drugim nego sa tim.A sta mi imamo od toga sto je Dragan Milosavljevic zvani Budala, nekoga slepio?
Nama je mnogo veci problem sto on u poslednjih 6 utakmica EL trojke sutira 21-2. Ili ti nepunih 10%. Sto za 25 + minuta na terenu ostvari indeks 3, a Andjusic za 8 indeks 6. Ali svi mi to vidimo, samo ne vidi nas strucnjak koji se ocigledno drzi devize da mi umre majka ako isforsiram nekog mladog igraca.
Nama je mnogo veci problem sto smo u Madrid otisli spustenih gaca. Gubili smo mi i ranije ubedljivo, ali smo i na -20 ginuli na terenu. A veceras to nisi mogao da vidis.Nijednog trenutka nije bilo borimo se maksimalno, pa sta bude.
Nama je veci problem sto cemo u mec sa Milanom uci sa -20 iz Madrida i mozda porazom od Cedevite ( sta vise , po meni imamo vrlo male sanse za pobedu u Zg ), a Milano ulazi sa +30 pobedom. Nama se igra i forma sunovratila , a njihova ide uzlaznom linijom. Kao jedini adut nam preostaje pun Pionir.
Stvarno sramota. Spadosmo na nivo Zvezde.Stvarno zaista, jedan Makabi sme da pukne 20 razlike u Madridu, da ih izbuše sa svih strana, samo mi ne smemo.
Otaljana utakmica, možda i bolje ovako.
Ništa, Kole...
Čoveče, čim gubimo, isprozivaš nekoga i podsmevaš se, obavezno na Vladu da se popišaš, a kad pobedimo, plačeš kako si puk'o tiket.
Aj' čekam te da iskomentarišeš kako je Ljuj ispao smešan što ga je Milisav divljački slepio? Ili te to ne pali toliko?
Btw. Serhio Rodrigez moj novi idol u nedostatku Rubija. Na 20 razlike on baca frljoke iza ramena, asistira Mirotiću o Raškovu glavu. A Kerol simulira na plus 25. Stvarno su šabani kao i Barselona.
Pogledajte prilog 215374
Kako vreme leti.....
Lou je jedino mogao da uvali loptu Raduljici i to je sve. Ljuj da je pametniji ne bi se zaletao a da ne zna šta mu se dešava iza leđa i sebe stavljao u situaciju da "nema opcija", jadan.