zokiloki
Domaćin
- Poruka
- 3.603
Ne budi smešan. OK, indijanstvo kao stil igre stoji, ali ova ekipa je samo od Reala glat izgubila. Dobili su Efes u Turskoj, u Izraelu vodili do zadnje četvrtine, uplašili se da pobede Armani, izgubili jedva od Reala u Madridu. Putuju sad u Milano i imaju čemu da se nadaju, opravdano. Ako to nije EL nivo onda ne znam šta je. Koliko EL fenjeraša može to da uradi? Prokom, Zagreb, Olimpija?
Mi prosto ne znamo igrati protiv slabijih ekipa u EL, i zbog psihologije i "kako ćemo, lako ćemo", i zato što su to sve redom ekipe bazirane na šutu i trčanju bez centara. Seti se Orleana u našoj čuvenoj sezoni, kad je Marić trebao da ih uništi ispod koša, što se nije desilo. Šta je falilo našim centrima večeras? OK, Raško je promašio dva zicera, mada iz teških pasova, inače je sve korektno odradio. Nije on kriv što se nismo odmah aklimatizovali na Šengeliju, dok ovaj nije napravio preveliku štetu. Raduljica je imao super učinak za sebe i svojih 10ak min, jes' dečko neartikulisan, al' mnogo bi pomoglo da mu nisu sudili jedan "novi" faul u napadu, nepostojeću četvrtu, i isključili ga zato što ga je onaj ludak napao.
Za mene je ovaj poraz bio sasvim moguć, samo što sam velike nade polagao u to da će voljom kompenzovati sve, da će iskoristiti ovu sjajnu šansu kako znaju i umeju.
ma, po obicaju, samo da se slozimo da se ne slazemo...
krenuh sa objasnjenjima, ali me mrzi vise da pisem. drugi put... samo da kazem jos jednu jeres: nasa grupa nista nije jaca od drugih.
Poslednja izmena: