KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Laganica. Sa pola gasa, sto bi neko rekao. Misljenja sam, koliko god to drugi osporavali, da je ovaj tim Partizana korektan, i sto je bitno prilicno ujednacen, kad su u pitanju prva petorka i klupa. I na kraju, ja sam zadovoiljan i vodjstvom. Tj Vlada Jovanovic zna svoj posao. Sa druge strane, to sto su neke evroligaske ekipe ekstremno jake nije krivica Partizana! Bice dobre borbe! nadam se samo da cemo jos poboljsati formu do sledece utakmice sa Maccabijem, i da im vratimo milo za drago, a kasnije... Realno, oni su nam jedini konkurent u ABA ligi, stim sto su oni i pretendent za osvajanje, ali cemo i mi traziti svoju sansu!

dobra i sto je vaznije lagana pobeda. :ok:

raduljicina odbrana je stvarno katastrofalna, a skokom u odbrani se ne bavi. protiv jakih ekipa to ce biti skupo.

losa resenja svih igraca spoljne linije u prodoru su zabrinjavajuca. kecman jedini kad krene zna `de je krenuo i kakve su mu alternative za vadjenje.

i na kraju: LUCHA, ZAVRSI !

kurta doneo pobedu turcima u bilbau.

sad se bzv ukljucih u 2. program javne kuce i videh neki specijal za EL: sarenac ugostio duleta i novinara zurnala... u jjbnih 22.30. na 2.-om kanalu... al` je prate ( mislim EL ) upm.

dule odlicno raspolozen a pricljiv ko po obicaju :mrgreen: ovaj iz zurnala se izgleda razume u ono cime se bavi, nisam navikao na to, iznenadio me.

i sarenac nas cita :klap: : pitao duleta za ulogu pere i keca. dule objasnio da su oni ucitelji.

i tako...

ah da, zaboravih, rasturice nas real sutra. nikad ranije pred utakmicu u pioniru ( ma i na strani ) nisam mislio da nemamo nikakve sanse. ovaj put bas to mislim. ovi su jjbno prejaki... mnogo...

P.S. ako ovo nije deo njegovog cuvenog humora dule je veceras razresio jednu od najvecih misterija u istoriji srpske kosarke: vlada(e)(o) se, gle cuda, zove VLADIMIR.

Poslednja izmena:
o.k. `ajde da vidimo `de su nase sanse da veceras budemo koliko - toliko ravnopravni:

1. krvava odbrana svih 12 igraca, svih 40 min., uz dosta, dosta faulova i ran bonus.

2. pa, nema 2... ono pod 1 je jedino sto mozemo da uradimo... i da se molimo da su ovi svi nervozni i nadrklani sto su nocas zaspali u 3.

da, očigledno je rešenje jaka odbrana, mada čak i da je odigramo vrhunski, mi smo napadački inferiorni.
Činjenica je da će da se fokusiraju na Pekovića i Mačvana malo više nego na spoljnu liniju. Ne vidim Raduljicu ili Katića kao neke figure danas, obojici ne dajem ukupno 10 poena, s tim što Katić verovatno neće ni ulaziti.
Možda šansa Loua, Lučića i Milosavljevića da pokažu šta znaju danas.

da, očigledno je rešenje jaka odbrana, mada čak i da je odigramo vrhunski, mi smo napadački inferiorni.
Činjenica je da će da se fokusiraju na Pekovića i Mačvana malo više nego na spoljnu liniju. Ne vidim Raduljicu ili Katića kao neke figure danas, obojici ne dajem ukupno 10 poena, s tim što Katić verovatno neće ni ulaziti.
Možda šansa Loua, Lučića i Milosavljevića da pokažu šta znaju danas.

dosta ljudi ocekuje dosta veceras od macvana. po meni pogresno, ja bas na poziciji cetvorke vidim jednu od 2 glavne prednosti reala ( druga je naravno spoljna linija na ciju grozomornost necu da trosim reci ). rejes i ibaka i crnogorac ce nam cudo napraviti - povatace sve lopte, ubaciti 30+ poJena ( verovatno pola od toga iz skoka u napadu - najgori, najubitacniji poeni ) i drzati odbranu reala.

od nasih spolja, mozda najvise sansi da nesto uradi ima cakarevic, posto je realu trojka " najslabija " pozicija.

od pocetka sezone lose skacemo... sad real koji je uz nas godinama najbolja skakacka ekipa, nije pravo merilo, ali posto ce to verovatno biti odlucujuci faktor, bas cu da obratim paznju na skokove.

Poslednja izmena:
dosta ljudi ocekuje dosta veceras od macvana. po meni pogresno, ja bas na poziciji cetvorke vidim jednu od 2 glavne prednosti reala ( druga je naravno spoljna linija na ciju grozomornost necu da trosim reci ). rejes i ibaka i crnogorac ce nam cudo napraviti - povatace sve lopte, ubaciti 30+ poJena ( verovatno pola od toga iz skoka u napadu - najgori, najubitacniji poeni ) i drzati odbranu reala.

od nasih spolja, mozda najvise sansi da nesto uradi ima cakarevic, posto je realu trojka " najslabija " pozicija.

od pocetka sezone lose skacemo... sad real koji je uz nas godinama najbolja skakacka ekipa, nije pravo merilo, ali posto ce to verovatno biti odlucujuci faktor, bas cu da obratim paznju na skokove.

odmah pisi propalo
pa taj ne moze da ubaci ni 5 poena po utakmici
moram da prizma da me je za sad razocarao :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back