Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.060
Katić objasnio. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rasic da je nogom sutno, uslo bi
nakon unistavanja Zvezde i FMP, poceli smo da unistavamo klubove i iz regiona
suvise je slicnosti, finansijski problemi, losi treneri, skupa, a lose selektovana ekipa...
za sezonu-dve, bice fuzija Cibona-Zagreb-Cedevita![]()
Рецимо зато што до јануара нема право наступа у Јадранској?i zašto nije igrao Mačvan?![]()
Znam, samo se sprdam.Рецимо зато што до јануара нема право наступа у Јадранској?
Znam, samo se sprdam.
Почео сам већ да се питам да ли ико од људи који овде пишу уопште иде на утакмице, кад кренем да читам питам се причамо ли о истом Партизану....![]()
a sta je bilo sa Drobnjakom? sad sam gledao ovo protiv Cibone i nema ga u timu![]()
Drago mi je da su Grobari podrzali Raska! I meni se cinilo da je pomalo zapostavljen! Ipak je on jedan od onih koji su izneli proslu sezonu!
P.S. ako ovo nije deo njegovog cuvenog humora dule je veceras razresio jednu od najvecih misterija u istoriji srpske kosarke: vlada(e)(o) se, gle cuda, zove VLADIMIR.
da, očigledno je rešenje jaka odbrana, mada čak i da je odigramo vrhunski, mi smo napadački inferiorni.
Činjenica je da će da se fokusiraju na Pekovića i Mačvana malo više nego na spoljnu liniju. Ne vidim Raduljicu ili Katića kao neke figure danas, obojici ne dajem ukupno 10 poena, s tim što Katić verovatno neće ni ulaziti.
Možda šansa Loua, Lučića i Milosavljevića da pokažu šta znaju danas.
o.k. `ajde da vidimo `de su nase sanse da veceras budemo koliko - toliko ravnopravni:
1. krvava odbrana svih 12 igraca, svih 40 min., uz dosta, dosta faulova i ran bonus.
2. pa, nema 2... ono pod 1 je jedino sto mozemo da uradimo... i da se molimo da su ovi svi nervozni i nadrklani sto su nocas zaspali u 3.
dosta ljudi ocekuje dosta veceras od macvana. po meni pogresno, ja bas na poziciji cetvorke vidim jednu od 2 glavne prednosti reala ( druga je naravno spoljna linija na ciju grozomornost necu da trosim reci ). rejes i ibaka i crnogorac ce nam cudo napraviti - povatace sve lopte, ubaciti 30+ poJena ( verovatno pola od toga iz skoka u napadu - najgori, najubitacniji poeni ) i drzati odbranu reala.
od nasih spolja, mozda najvise sansi da nesto uradi ima cakarevic, posto je realu trojka " najslabija " pozicija.
od pocetka sezone lose skacemo... sad real koji je uz nas godinama najbolja skakacka ekipa, nije pravo merilo, ali posto ce to verovatno biti odlucujuci faktor, bas cu da obratim paznju na skokove.