poslusao je zokolokog i batalio je Vladinu taktiku

presudni momenat je bio kad je ih Vlada poslao u ****, tad su videli da je vrag odneo salu i da je vreme da se uozbilje
e, kad bi i drugi ( ukljucujuci i mene ) slusali zokolokog, `de bi nam kraj bio...
nije da se falim ( a u stvari jeste, ko je procitao moj post pre tekme moze da mi skine kapu ).
ko rece da ne licimo ni na sta, u pravu je... no odbrana, no skok, ne razumem to...
sarenac, opste je poznato partizanovo snalazenje na kombinovane odbrane ( sto se efesa tice, kakva crna zona, nisu igrali nista... )...

ipak me iznenadi veceras sa podatkom koji cak ni ja nisam znao: kecman i bozic 2 utakmice bez poJena, bozic bez suta... TO LUTKO
pobeda je O.K. , cenim da mozemo dobiti jos maccc kuci i efes u gostima,` oce neko da se kladi ?, mozda armani cere... , sve preko toga je + ( u belgiji gubimo 1000 %, i tu primam opkladu )
nista, idemo dalje, ucesnici smo LS u pravom smislu, takmicarskom , a ne vreca za udaranje, kao u sportu koji u srpskim okvirima odavno ne pratim, a vidim i dalje je nicim izazvano, popularan...
bem ti kosarku i ove duge pisanije...