KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da mu ponude da preuzme Partizan Muta bi doleteo iz Kragujevca
mislim da sva ta peckanja i jesu zbog toga sto zeli nasu klupu
97/98. je imao jako dobar tim i umalo nas ne sahrani...
Muta se povađao sa našima jer je rekao da je pomagao nekome da sklopi taktiku protiv nas, ili tako nešto, tu ga je Dule isprozivao i svašta.
A da bi Muta seo na našu klupu, to verujem da bi, one njegove izjave kako bi i on bio kao Dule da je imao 10 godina da radi, mirišu na ljubomoru. :lol:

postavicu linkove sa utakmice real-armani, da bi svi mogli da vide, a posle i prihvate, zasto cemo od ova 2 monstruozna tima izgubiti sve 4 utakmice sa vise od 10 razlike.

kuriozitet utakmice: dru nikolas je za 55 sec vezao 4 penala i 3 trojke... tako je, jbbni lik je ubacio 13 POENA za 55 SEKUNDI. :eek:

megaupload su linkovi, mada malo cudno pisu...

PR. POL : http://www.rojadirecta.es/goto/www.megaupload.com/?d=K4A868C6

DR. POL : http://www.rojadirecta.es/goto/www.megaupload.com/?d=0H7BV5TS

P.S. nemo` se plasite, ibaka ce protiv nas da igra vise, i da se naigra...

Poslednja izmena:
Надам се да је Довла извукао поуке и да вечерас на терен истрчава неки други тим,који меље све пред собом ... ма ухватила ме тешка трема и напад песимизма, па да се мало охрабрим ...

sarloroloroa je indijanska ekipa, koja igra indijansku kosarku. spreci ih da trce i divljaju sa trojkama i lagano dobijas. tako ce veceras i da bude. obratiti paznju na maleta i onog, kako bese, sangaila, ili tako nesto. kako god se zove, jako nezgodan igrac, sa dobrim ulazom. ostalo je boranija, pogotovo na petici, pekovic ce da ih izmasakrira. ( k`o realove cetvorke nas: ibaka-reyes-mirotic na nesrecnog macvana, malo li je... ).

377273_219930858074196_148061228594493_551146_1981  142367_n.jpg

:hej:

a nakon toga (kad je hala pocela da zvizdi) sviraju malo i u nasu korist
za sad sudjenje lose podjednako za obe strane
mi sasvim solidno funkcionisemo kad su nam na parketu Lou, Dragan, Macvan i Pek, nema tu nekih akcija, ali bar imamo fizicku dominaciju
cim jedan fali, pocinju problemi
Cakarevic se pogubio u silnoj zelji da se pokaze, zalece se bez veze
Lucic slabo igra cetvorku, Kec dobar
ovi crni Belgijanci su nesto malo iznad obicnih indijanaca

a nakon toga (kad je hala pocela da zvizdi) sviraju malo i u nasu korist
Jedino su i njima počeli da sviraju svako disanje u pravcu protivnika. Inače su manijaci celu utakmicu pravili korake, duple, nošene itd.
Lou 32 indeksna poena. Al ja svejedno mislim da je potpuno pogubljen, da je Lafajet našao Ameriku za njega, i da ga treba šutnuti. :lol:

Realno, ne bih poleteo posle ovakve utakmice, sa protivnikom koji, em igra ocajnu odbranu, em mu se cela strategija u napadu sastoji od nerezonskih prangijanja.
Nasa odbrana je, pre svega, za preispitivanje...
Iako smo maznuli nekoliko lopti, ne deluje ni malo obecavajuce.
U napadu, od trilinga Lou-Macvan-Pekovic maltene sve zavisi, uz eventualne epizode Milosavljevica i Lucica.
Raduljici odmah dati nogu u dupe, Katic je za njega maestro...

znači bravo Lou, mora da je čitao forum pa je shvatio gde greši :P
Isto danas ono skakanje Dovle pored terena na trojku Lučića, naše maslo :P
Btw, mi moramo se odlučimo oćemo li da igramo odbranu ili ne, da se ne umaraju bezveze :lol:

poslusao je zokolokog i batalio je Vladinu taktiku :lol:
presudni momenat je bio kad je ih Vlada poslao u ****, tad su videli da je vrag odneo salu i da je vreme da se uozbilje :hahaha:

kako me je ispizdeo Milosavljević tamo negde početak četvrte, šjeee kako ume da siluje čovek, mada mu opraštam sad kad su pobedili :lol:

Ono sto ljudi mora da shvate je da je Milosavljevic nateran na takvu igru, da glumi jednu od glavnih opcija u napadu, iako su on, kao i Cakarevic, po karakteristikama vise igraci iz senke, jako korisni ekipi, zbog dobre odbrane i izuzetnih fizikalija.
Tu bi, kao najiskusniji, Kecman trebao da vodi glavnu rec i preuzima odgovornost, ali je covek ili u ocajnoj formi, ili mu je istekao rok trajanja.
Milosavljevic je veceras odigrao jako dobru odbranu na Maletu (Jovanovic je namerno stavio njega na Maleta, umesto Loua, jer zna da je sin Dragan agresivan i dobar u odbrani), jurio ga po celom terenu i normalno je da mu je u odredjenim trenucima nedostajalo snage u napadu.
Nama je to veliki problem, jer nemamo nekog beka, koji bi preuzimao odgovornost i bio glavni igrac u toj spoljnoj liniji, izuzimajuci Loua.

Realno, ne bih poleteo posle ovakve utakmice, sa protivnikom koji, em igra ocajnu odbranu, em mu se cela strategija u napadu sastoji od nerezonskih prangijanja.
Aj sad, nemojmo potcenjivati ovaj Šarlroa. Ne prangijaju previše nerezonski, jedino onaj Malet puca čim samo pogleda loptu. Jeste da su ograničena ekipa, jedinu šansu imaju u šutu iz daljine, al' su jako zaebati. Pitaj Efesa.

poslusao je zokolokog i batalio je Vladinu taktiku :lol:
presudni momenat je bio kad je ih Vlada poslao u ****, tad su videli da je vrag odneo salu i da je vreme da se uozbilje :hahaha:

e, kad bi i drugi ( ukljucujuci i mene ) slusali zokolokog, `de bi nam kraj bio... :mrgreen:

nije da se falim ( a u stvari jeste, ko je procitao moj post pre tekme moze da mi skine kapu ).

ko rece da ne licimo ni na sta, u pravu je... no odbrana, no skok, ne razumem to...

sarenac, opste je poznato partizanovo snalazenje na kombinovane odbrane ( sto se efesa tice, kakva crna zona, nisu igrali nista... )... :roll: ipak me iznenadi veceras sa podatkom koji cak ni ja nisam znao: kecman i bozic 2 utakmice bez poJena, bozic bez suta... TO LUTKO :sad2:

pobeda je O.K. , cenim da mozemo dobiti jos maccc kuci i efes u gostima,` oce neko da se kladi ?, mozda armani cere... , sve preko toga je + ( u belgiji gubimo 1000 %, i tu primam opkladu )

nista, idemo dalje, ucesnici smo LS u pravom smislu, takmicarskom , a ne vreca za udaranje, kao u sportu koji u srpskim okvirima odavno ne pratim, a vidim i dalje je nicim izazvano, popularan...

bem ti kosarku i ove duge pisanije...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back