KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pionir nas je uveo u F16, takvu energiju sa tribina ne dobija nijedan drugi tim u EL
ova ekipa ima odredjen kvalitet, daleko je od kompletne prvenstveno zbog problema na spoljnim pozicijama, ali nijedna ekipa Partizana u proslih 10 godina nije bila potpuno popunjena za EL
ono sto meni najvise smeta je to sto ova ekipa nema srce kao predhodne
nema onog bacanja za svaku loptu, nema dominacije u skoku, plejevi nam se ponasaju neodgovorno, odbrana nije onako crvsta kao predhodnih godina
svaki mec koji smo izgubili pukli smo sa 15+, kao da dignu ruke i nema razmisljanja o povratku u mec, eventualno se protivnik zayebava poslednju cetvrtinu pa se mi vratimo na -25
losi smo i u NLB ligi, predajemo se pred svako gostovanje, moramo da udjemo u seriju pobeda, bar 7-8 da vezemo ako mislimo na F4 NLB

Grobari bučniji od teretnog kamiona!

Ekipa laboratorije za akustiku Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu izmerila je na utakmici Evrolige sa Prokomom koliko navijači Partizana vole svoj klub. Najveća buka u duelu sa Prokomom iznosila je 113,8 decibela, a u poslednja tri minuta meča konstantno je bila iznad 110 decibela, što je više nego ona koju stvaraju teški teretni kamioni, prenosi Beta.

;)

Pravicemo mi Blata od blata. :mrgreen:

Pionir nas je uveo u F16, takvu energiju sa tribina ne dobija nijedan drugi tim u EL
ova ekipa ima odredjen kvalitet, daleko je od kompletne prvenstveno zbog problema na spoljnim pozicijama, ali nijedna ekipa Partizana u proslih 10 godina nije bila potpuno popunjena za EL
ono sto meni najvise smeta je to sto ova ekipa nema srce kao predhodne
nema onog bacanja za svaku loptu, nema dominacije u skoku, plejevi nam se ponasaju neodgovorno, odbrana nije onako crvsta kao predhodnih godina
svaki mec koji smo izgubili pukli smo sa 15+, kao da dignu ruke i nema razmisljanja o povratku u mec, eventualno se protivnik zayebava poslednju cetvrtinu pa se mi vratimo na -25
losi smo i u NLB ligi, predajemo se pred svako gostovanje, moramo da udjemo u seriju pobeda, bar 7-8 da vezemo ako mislimo na F4 NLB

Poenta svega,mada i dalje mislim da su Milosavljevic i Klobucar bolji od Rasica i Sinoveca(mada priznajem,da fali mali Mitrovic).
Navijaci su onaj 6 igrac,koji je dobijao tekme ove sezone(videli smo kako se su usrali ovi iz Kahe,pa i Prokom).Navijacima treba podignuti bistu ispred Pionira,jer nose ovaj klub,cak i kad igramo ovako usrano,da usranije ne moze biti.
Slazem se da nema agresivnosti,nema autoriteta kao sto je bio Dule,vec se radi po sistemu "E sine,evo ti lopta,pa pokazi sta znas.Ako uradis nesto,uradis,a ako ne uradis nista,nema veze."

Zanimljiva utakmica za gledanje, mada ništa od nekog preokreta ove tragedije na bekovskim pozicijama nema. Klobučaru definitivno nije mesto u Partizanu, i ne interesuje me koliko može i kako je igrao - treba prekinuti ovu agoniju i otpustiti ga, biće i njemu lakše. Na igru Božića ne treba trošiti reči, čoveku već par sezona nije mesto na parketu. Malo me je zabrinuo produženi boravak Džerelsa na klupi u prvom poluvremenu i početkom drugog, ali je kasnije sve leglo na mesto i Džerels će u boljem raspoloženju dočekati narednu utakmicu. Naš najbolji bek ove sezone i dalje je sin Dragan, a Kecman daje sve od sebe i nadam se da će ga krenuti.

Visoki igrači i dalje nose ovaj tim na svojim leđima, Raško igra iznad svojih mogućnosti a Džavai se danas povadio. Veseli nije imao svoj dan ali je dao sve od sebe i publika je to nagradila.

I tako dolazimo do najpozitivnijeg dela večerašnjeg susreta - njeno veličanstvo publika. Oduševili su me, svaka čast svakom ko je danas bio na tribinama. Onakvo poznavanje tima i podrška igračima (pogotovo onima kojima ne ide) je jedinstveno na svetu, bez sumnje. Neka se stide oni koji dolaze samo na EL utakmice, gospodo ovo danas su pravi Grobari. Skidam kapu.

NLB: Partizan razbio Krku

Košarkaši Partizana deklasirali su lidera NLB lige Krku sa 75:50 (25:10, 12:15, 24:17, 14:8) u 12. kolu regionalnog takmičenja.

Do šestog trijumfa "crno-beli" su stigli sjajnom odbranom, odličnim startom meča i dominacijom u skoku protiv rivala koji je očajno šutirao (34% dva, 15% tri).

Raško Katić je bio najefikasniji sa 16 poena uz sedam skokova, Džavai je ubacio 13, Džerels 12, a Gist 11 uz devet skokova. Jedini raspoložen u timu iz Novog mesta bio je Goran Ikonić sa 14 poena.

Partizan je imao odičan šut za dva poena (22/35), a posle startnih 1/6 za tri poena, donekle je proradio i spoljni šut pa su "crno-beli" do kraja postigli ukupno šest trojki iz 19 pokušaja. Partizan je dominirao u skoku (36-26), ali je ponovo imao dosta izgubljenih lopti, ukupno 20.

Košarkaši Partizana konačno su zadovoljili svog trenera i utakmicu počeli maksimalno angažovano pa su već posle prvih deset minuta imali velikih 15 poena prednosti protiv lidera.

Raško Katić i Džejms Gist dominirali su protiv tima Aleksandra Džikića sa ukupno 17 poena i pet skokova. Srpski šampion sjajno je iskoristio loš šut Slovenaca u prvih 10 minuta (4/17 iz igre) i sigurnom završnicom (9/13 dva) poveo 25:10.

Serijom 11:2 Krka otvara drugu četvrtinu i vraća se u meč (27:21), a "crno-beli" brzo prevazilaze krizu i sa sedam uzastopnih poena ponovo stužu do dvocifrene prednosti (34:21). Krka nije uspela da se do kraja poluvremena ponovo vrati u meč pa je Partizan na odmor otišao sa prednošću 37:25.

U trećoj četvrtini domaći tim je održao kontinuitet u igri, sprečio Slovence da se vrate u meč i do kraja utakmice lagano povećavao prednost do maksimalnih 25 poena.

Partizan je tako nastavio da ove sezone u NLB ligi naizmenično pobeđuje i gubi pa ima po šest pobeda i poraza, dok je Krka Aleksandra Džikića peti put poražena.

konačno jedna opuštena pobeda, konačno nekog da isprašimo :super:, a ja nisam gledao utakmicu :(
analiziram sad statistiku i vidim da Raško opet dominira ... vidim i da nam je drugi centar večeras bio ok :lol:
Gist standardno, Kec ok, Milisav vidim opet baš dobar, Lučić ok .... Džerels trojke 2/2 :eek: :super:
igrali i Đekna i Jaramaz :klap:
Božić nema minus index :eek:
Jaka .... :(
Veseli??? je l' moguće da ga opet nigde nije bilo.... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back