KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
No prešr,za svoju dušu...(o pobedi je smešno razmišljati)
Klobučaru bi dao da igra 25-30 minuta,nek se razigra p...mu materina već jednom,bolje sada na jakoj utakmici da dobije više vremena...

Jaku moramo da vratimo u normalu.
Decko nije zaboravio da igra kosarku. Iz svakog njegovog poteza isijava nesigurnost. Za to je i Vlada kriv,jer ga na pocetku nije trpeo,vec ga je menjao i sa razlogom i bez razloga.

Ono sto me brine,a videlo se i u ovom 1. poluvremenu,je opet nedisciplina u igri. Ne postujemo pozvane akcije,kretnje u napadu. U odbrani nam je i dalje odbrana pika,posebno centralnog katastrofalna. Uopste, u odbrani ispadamo u prostim situacijama. Pojedini igraci su nam potpuno neskolovani,kada se tice nekih taktickih stvari....

I Jaku ne ide,ali se bori makar. Grize u odbrani. Vidi se trud.
Ali Dzerels....:dash::dash:...totalno bezvoljan,bez trunke zelje... Doveli smo igraca,kome se ocigledno citav svet srusio jer nije ostao u NBA. Potpisao ga San Antonio,pa ga trejdovao u Nju Orleans,a oni ga otpustili.....Vidi se da je covek maltene na silu dosao ovde...

Sta raditi s njim...treba biti pametan....Dal otpustiti zbog ovakve qrcobolje ili probati istrpeti....

Poslednja izmena:
Jao bre, ima Boa od blata da pravimo !!! (a i taj od blata bi ispao bolji od ovog Dzerelsa,koji btw ima 30 000 $ mesečnu platu...z:shock:)
Prethodnih par sezona se kod Duleta u ovo vreme već znalo što se novih igrača tiče (naročito stranaca),koliko mogu,da li su se uklopili,da li je to to itd...
Ove godine...ja ne znam...neka nam je Bog upomoći...z:(

Jao bre, ima Boa od blata da pravimo !!! (a i taj od blata bi ispao bolji od ovog Dzerelsa,koji btw ima 30 000 $ mesečnu platu...z:shock:)
Prethodnih par sezona se kod Duleta u ovo vreme već znalo što se novih igrača tiče (naročito stranaca),koliko mogu,da li su se uklopili,da li je to to itd...
Ove godine...ja ne znam...neka nam je Bog upomoći...z:(

cenim da ce u partizanu da zaradi, pa, 30 000$, ako smo pametni, pa najurimo barabu. lafajet je bio neznalica ali se bar trudio, ovo djubre se bre zajebava...

Kakva bruka i sramota!!! Nisam odavno gledao nase momke da igraju ovako bezidejno i da ih apsolutno briga kako ce da zavrsi utakmica. Vodjenje utakmice od strane prvog "strucnjaka" Jovanovica je blago receno katastrofalno. Covek je znao da ide da izgubi, covek apsolutno ne veruje da moze na strani da pobedi utakmicu kad igramo protiv iole jaceg protivnika. Covek ne zna kako se zove, gde je dosao i sta radi. Ovo je 'ladno moglo da bude +35 za Kahu ali Ivanovic nije zeleo da nas ponizi do kraja. Srecno smo prosli u top 16 i neka nam je sa srecom u nastavku. Napred Partizan!!!

Ocekivalo se da ce da 'rsnemo.Drzali smo se u prvom poluvremenu,ali onda onaj kos-faul,pa primljena trojka u zadnjoj sekundi prvog poluvremena i Kaha se odlepi.Ostalo je bilo stvar rutine.
Slazem se da je Dzerels katastrofalan,ali ne zato sto je los igrac,nego zato sto je letargican na terenu.Odbrana ga ne interesuje,a u napadu se setka i skriva iza protivnickih igraca,umesto da primi loptu i organizuje napad.Mislim da je ovo Todoricu i kompaniji za nauk,da ne uzimaju stranca koji nije makar jednu sezonu proveo u Evropi i naucio da ovo nije ulicni basket i da se ovde trazi ozbiljnost i disciplina u igri.Veliku krivicu snosi i Vlada,koji nema ni "a" od autoriteta.Kako cemo u ovoj drugoj fazi,nek' nam je Bog u pomoci.P.S.Pera dade dve trojke z:shock:

Ja mislim da je Partizan nas malo i razmazio u poslednje vreme sto se tice rezultata, mislim prosle sezone igrali smo "final-four" (i tad je Partizan stvarno prevazisao sam sebe a mora se priiznati i sreca nas je pratila dosta) i to je stvarno bio jedan veliki i istorijski uspeh, ali takav uspeh se postize mozda jednom u 10 il 20 godina a ne svake godine ili svake druge.
Mislim malo su i ljudi nerealni sad misle ako smo prosle godine otisli na final-four da cemo sad svake godine da igramo final-four i tucemo najbolje evropske ekipe......a to vec tesko.

Inace Partizan jeste odigrao slabije ove sezone ali to je sve kosarka i sport (usponi i padovi), naravno meni kao partzanovcu je izuzetno drago sto cemo i ove godine igrati u Top16 fazi (sto je veliki uspeh bez obzira na F4 prosle sezone) a sa druge strane kao ljubitelju kosarke zao mi je sto je ispao jedan Himki koji je bar za klasu bolji od Partizana.

Ja mislim da je Partizan nas malo i razmazio u poslednje vreme sto se tice rezultata, mislim prosle sezone igrali smo "final-four" (i tad je Partizan stvarno prevazisao sam sebe a mora se priiznati i sreca nas je pratila dosta) i to je stvarno bio jedan veliki i istorijski uspeh, ali takav uspeh se postize mozda jednom u 10 il 20 godina a ne svake godine ili svake druge.
Mislim malo su i ljudi nerealni sad misle ako smo prosle godine otisli na final-four da cemo sad svake godine da igramo final-four i tucemo najbolje evropske ekipe......a to vec tesko.

Inace Partizan jeste odigrao slabije ove sezone ali to je sve kosarka i sport (usponi i padovi), naravno meni kao partzanovcu je izuzetno drago sto cemo i ove godine igrati u Top16 fazi (sto je veliki uspeh bez obzira na F4 prosle sezone) a sa druge strane kao ljubitelju kosarke zao mi je sto je ispao jedan Himki koji je bar za klasu bolji od Partizana.

kavalitet je jedno, ali nedesciplina i letargija je nesto drugo
prosle godine su nas oprali Lietvus i Marusi tamo i PAO kod kuce
protiv Marusija i Lietvusa nam nije polazilo nista od ruke, a PAO je pokazao svoj kvalitet, ali su se nasi posteno oznojili na tim mecevima, borbenost i disciplina su bili na visokom nivou iako se gubilo sa dvocifrenom razlikom
ovo sad je sramota, izgubljeno je ono postovanje prema igri, koje je gajeno sve ove godine

kavalitet je jedno, ali nedesciplina i letargija je nesto drugo
prosle godine su nas oprali Lietvus i Marusi tamo i PAO kod kuce
protiv Marusija i Lietvusa nam nije polazilo nista od ruke, a PAO je pokazao svoj kvalitet, ali su se nasi posteno oznojili na tim mecevima, borbenost i disciplina su bili na visokom nivou iako se gubilo sa dvocifrenom razlikom
ovo sad je sramota, izgubljeno je ono postovanje prema igri, koje je gajeno sve ove godine

Nazalost,izgubljeno je sve ono najbolje sto nas je krasilo prethodnih godina.
Borbenost,odbrana,ofanzivni skok.......do ove godine smo bili tim izuzetnih ratnika...A sada nam vecina klubova drzi lekcije iz borbenosti,pozrtvovanja...

I prosle godine smo gubili i po 20 razlike,ali se u svakom trenutku videla zelja svakog igraca da izgine na terenu samo da bi smanjio sa 20 na 10 razlike.
A sada gubimo u 5. minutu 10 razlik,a kod igraca ni da vidis zelju da okrenu to.

I bojim se da ce neke zavarati ovaj prolaz u top 16 i da nece uraditi ono sto mora da se uradi. A sada je sansa. Imamo mesec dana pauze u EL da promenimo neke stvari.

Licno mi je draze i da izgubimo utakmicu,ali da vidim igrace koji ginu na terenu,nego da dobijemo utakmicu koju igraci igraju preko qrca samo da otaljali posao. Ne svidja mi se kako radi Vlada Jovanovic,ne vodi ekipu kako treba ,to je vise nego ocigledno.

a el može jedan forumski koncenzus .....
ako puknemo i od raspale cibone, da se složimo da VJ treba da kupi kofere ....
ili, nema veze, ko ga ebe ....već smo postigli sjajan uspeh sa TOP 16, nek' budemo u sredini NLB-a, nek' prvak srpske lige bude Muta s Radničkim ....

je l' može koncenzus da nam treba trener?
sad, dok traje ova pauza...
dok još imamo lufta da spašavamo sezonu....

a el može jedan forumski koncenzus .....
ako puknemo i od raspale cibone, da se složimo da VJ treba da kupi kofere ....
ili, nema veze, ko ga ebe ....već smo postigli sjajan uspeh sa TOP 16, nek' budemo u sredini NLB-a, nek' prvak srpske lige bude Muta s Radničkim ....

je l' može koncenzus da nam treba trener?
sad, dok traje ova pauza...
dok još imamo lufta da spašavamo sezonu....

To treba odluciti u martu.........Mene su zato sto sam "poranio" napali, pa sam rekao da cu reci 01.03.2011.

Nego, malo off sa teme, jer nisam znao gde da postavim.
Nije mi se spavalo,pa sam zabasao na stranicu nlb lige u deo individualne statistike, all time, sto bi rekli.........
Pazite sad ovo:

Dejan Milojevic:

prvi-Po korisnosti po mecu(26,40)
prvi-Poeni po mecu (18,82)
prvi-Najvise pogodaka po mecu za dva poena (5,70)
drugi-Procenat suta za dva(63,50%) prvi Dragojlovic 66%
prvi-Najvise pogodjenih slobodnih bacanja (480)
prvi-Broj skokova po mecu(8,91)
prvi-Broj ofanzivnih skokova po mecu(2,85)
prvi-Broj defanzivnih skokova po mecu(6,06)
prvi-Broj ukradenih lopti po mecu(2,03)
prvi-Broj napravljenih faulova na njemu po mecu(6,82)

I jedan negativan rekord:
prvi-Broj izgubljenih lopti po mecu(2,71)

Izgleda vise nego zastrasujuce, i pomalo smesno, jer skoro da nema kategorije gde nije prvi.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back