KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bekovska linija ljudi, strava i uzas...obzirom da nemamo kontinuitet sa centrima prvi put posle 7-8 godina (Krstic, Perovic, Pekovic, Vranes...), morali smo da zadrzimo KOMPLETNU sutersku liniju od prosle sezone...osim Boa...dakle cak i Sinovec...ovako imamo prekid u sistemu na oba nivoa...i trebace sezona- dve da se to ponovo uspostavi...

ipak plej... stranci na kecu su totalno promaseni. nesrecni lafajet je bio los a ovaj je jos gori. a nije da tih crnaca bekova nema, puna ih je evropa, mnogo bolji od ove dvojice su i u manjim klubovima od partizana. sad cu opet da ponavljam pricu od pre 2 meseca, ali, oterati rasica u j b m li ga gde, negde u neki turski z tim, WTF ? :eek:

sad je vec jasno da je celu ovu ujdurmu sa pomeranjem trojke fiba napravila samo da bi napakostila nasem peri, daleko mu ovo j b t. :mrgreen:

puno gresaka ima ove godine: sklanjanje mitrovica ( perinu minutazu trebao je on da ima ), opet nas " recept " od dvojke pravimo keca pa od potencijalnog glavnog sutera klobucara dobijemo decka izgubljenog u vremenu i prostoru ( ne svojom krivicom ), djekic koji nazaduje ( za god. dana su mogli ili da ga ugoje 10 kila pa da moze da proba da igra 4- vorku ili da ga probaju na trojci ili najrealnije pozajme umesto mitrovica ), sin dragan, po meni, nema kvalitet, pera i dule su ovu sezonu dobili kao nagradu za sve sto su dali partizanu ( j b g, stigle godine, mislim duleta, posto pera nikad i nije bog zna kakav doprinos imao, a dule i te kako jeste )...

jedino lepo sto se desava je mali lucic koji ce postati pravi oslonac partizana u buducnosti. e, sad, problem je sto sledece god. ostajemo bez: VESELOG ( po meni najbitnijeg partizanovog igraca ), KECMANA ( 2. najbitniji igrac - ali vise ne moze, godine ne prastaju, hvala mu za sve sto je uradio, moj omiljeni igrac ), BOZICA ( pera, hehe, sta reci ), 3 CRNCA i eventualno jos 1-2 igraca. a dolazi samo lucic, malo je...

i da, nikad vise ne zelim da vidim 3 crnca u partizanu, nismo mi belgijanci pa da nam je svejedno ako nam u timu igra 8 crnaca i ne znamo ni kako se koji zove, a i za klub nas bas nesto mnogo zabole... sledeca godina treba da se zrtvuje za stvaranje novog tima na malo zdravijim osnovama i bez IKAKVE rezultatske presije.

У свему се слажем са твојим мишљењем,баш овако сам и ја хтео да прозборим него мрзи ме да куцам ...
Једино ја се још увек надам да Милосављевић има потенцијал,(па не би га узалуд звао Ивковић ваљда ?)
И као што рече Томашевић није добро да Партизан нема играча,(а тек играчЕ) за репрезентацију...

nisam hteo ranije da odgovaram na spekulacije da ce maccabi pustiti himki da ne izbaksuziram slucajno da odlicni ruski tim ne bi na suv kvalitet (mnogo veci od partizana ) dobio mec.

inace, sve price, da ce veliki klub maccabi, sa velikim trenerom blatom, pustiti utakmicu su bile SMESNE. nije pustio PAO prosle god. druge grke, ne bi PARTIZAN NIKAD, pustio tekmu da prodje pera ili mika, NIJEDAN VELIKI KLUB TO SEBI , NIKAD ne bi dozvolio. :rtfm:

VELIKI USPEH PARTIZANA ! nemamo nikakve sanse ( kao sto nikad i nismo imali ) da prodjemo dalje ( F 8 ) ( mnogo je, ali MNOGO zaista SJAJNIH ekipa u EL ) ali daj boze da OPET bude ono sto biti ne moze ...

i kao sto kaze kolega: NAPRED PARTIZAN !

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back