KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako Partizan dobije veceras, eto lepe sanse da u Beograd dodje ne sa 1-1 nego sa 2-0.
Vecerasnju utakmicu ce po meni odluciti duel cetvorki.Roberts -Lasme.Ako Roberts bude na visini zadatka, te uspe da natera Lasmea da stalno izlazi za njim zbog moguceg suta spolja, eto mnogo prostora za ofanzivni skok Partizana, za igru pod kosem Marica , za ofanzivnu igru Veselog, kao i prodore McKaleba.
Ako veceras izgubi, mislim da u drugom mecu pogotovu nece imati sanse.
Na drugoj strani za Andersona "zalepiti" Kecmana, pa i Veselog(mozda onog malog beka Markovic,tako nesto.), igrati sa jakim pritiskom na loptu i liniju dodavanja a ostaviti reket da tamo probleme resavaju Maric i Vranes.Tu bi svakako trebali da budu dominantni.
Ako dozvole Makabiju jurcanje po terenu, i puste sut spolja, ne pise se dobro Partizanu.
Od McKalleba takodje puno zavisi, kako u odbrani tako u napadu.
Uostalom, videcemo vrlo brzo.
Po meni jedino izvesno je da ova serija nece trajati pet utakmica, a ko ce izaci kako pobednik ne znam.Malo vece sanse dajem Partizanu pre svega zbog razlicite filozofije igre i pristupa istoj Gersona i Vujosevica..

Mislio si verovatno na Mitrovića. Nema Markovića. :D
Ne verujem da će on imati neku veliku minutažu večeras.

U pravu si, na njega sam mislio.
Sta cu, godine........
Zadnjih dana mi sve vise gosp.Alchajmer dolazi u posetu.:)
Ja mislim da Veseli ne moze da zadrzi Andersona.To takodje tokom celog meca ne moze ni Kecman.O Bozicu ne treba ni razmisljati.
Licno mislim da bi Partizan napravio veliku gresku igrajuci pretezno zonu u duelima sa Makabijem, a ako kao sto pretpostavljam pretezno igra coveka(zonu samo kao prelaz, iznenadjenje, minut-dva maskimalno), onda je Mitrovic logican izbor za cuvara na Andersonu, bar neko vreme.

Bravo majstori :klap: !!!

default.jpg
2e9.jpg

Dobrodosli u Arenu !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back