KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uteha mi je sto ste vi jaki u svim sportovima...i van granica ove zemlje...:roll:

Ajd, Halix, ne rise ... Kakva smo ti mi uteha, jaka il' nejaka .... Valjda treba da si srećan ako uzmemo Evroligu, a ti kažeš : "da, al' mi smo vas dobili u derbiju" ...
Koji je to trip "navijam za Panatinaikos protiv Partizana", meni nije jasno ... Kompleksi, šta drugo reći ...

Nego ..... ma pustili smo Željka ... gde bre čovek da ima 0 iz 5, nije u redu :D
A i ovaj Marusi se pati u poslednje vreme, odraće ih PAO ... a mi ćemo s katalonskom đubradi odigrati sa 150%, u to sam ubeđen .... sad, za koliko će to biti dovoljno, ne znam ...

Ajd, Halix, ne rise ... Kakva smo ti mi uteha, jaka il' nejaka .... Valjda treba da si srećan ako uzmemo Evroligu, a ti kažeš : "da, al' mi smo vas dobili u derbiju" ...
Koji je to trip "navijam za Panatinaikos protiv Partizana", meni nije jasno ... Kompleksi, šta drugo reći ...

Nego ..... ma pustili smo Željka ... gde bre čovek da ima 0 iz 5, nije u redu :D
A i ovaj Marusi se pati u poslednje vreme, odraće ih PAO ... a mi ćemo s katalonskom đubradi odigrati sa 150%, u to sam ubeđen .... sad, za koliko će to biti dovoljno, ne znam ...

Ne navijam ni za jedne ni za druge,samo sam rekao sta ce se desiti posle vase pobede nad Barselonom...nista vise.

Olimpija - Partizan 73:81.

P.S. Kad' se igra ona zaostala utakmica protiv Bosne?

"Susret 19. kola košarkaške NLB lige između Bosne ASA BHT i Partizana, koji je trebalo da se igra večeras u Zetri, odgođen je zbog loših vremenskih uvjeta.
Naime, avion s košarkašima Partizana nije uspio sletjeti na sarajevski aerodrom. Novi termin utakmice bit će određen u ponedjeljak.'

Kakvo skandalozno sudjenje danas.:poludeo::kletva:

Vesely:worth:
Rasic me sve vise nervira svojom "boli me kuratz" igrom.
Djekic-pa covece imas li ti krvi u sebi???

Sudije:dash:

2 namerne-Maric i Vesely
5 tehnickih-Vranes,Dule,klupa,Dule,Bozic.

Kada je dosudjena Peri tehnickaa bio je faul nad Boom ali je sudija ponistio i dao Peri tehnicku. Pokusavaju na silu da uguraju olimpiju na F4 ali ovaj put im nije uspelo. Mislim da nas je olimpija samo jednom pobedila od pocetka nlb lige.

Kada je dosudjena Peri tehnickaa bio je faul nad Boom ali je sudija ponistio i dao Peri tehnicku. Pokusavaju na silu da uguraju olimpiju na F4 ali ovaj put im nije uspelo. Mislim da nas je olimpija samo jednom pobedila od pocetka nlb lige.
Ovo boldovano je ključno! Slovenci kao osnivači lige su žrtve svog monopolskog držanja u ligi, a to im na parketu ne vredi. Ova pobeda Partizana je važna za Hemofarm!

Ono što je suđeno danas ne može da se opiše.

mi smo trebali da bijemo Marusi ovde 10 razlike i onda bi nas bolelo za to ko ce da igra za PAO, jos Focis da otkaze i otkazali su svi Grci, sto je donekle i normalno
bilo kako bilo, nasi momci su vec sa ulaskom u top16 i pobedama nad svakom ekipom ove godine postigli veliki uspeh, sve preko toga je veliko cudo
ocigledan je pad u formi, pad u fizickoj spremi prvenstveno (fizikalije nam cesto donose pobede) posle utakmice sa Barsom u Beogradu
nek se nasi bore ko sto su se uvek i borili, nek ne obracaju paznju na realnost, za mene su najbolji

I plus za PAO nece da igra Spanulis,Dijamantidis i Pekovic..To se tako radi sa nama a mi po obicaju naivni..

Možda će ispasti naivni oni koji sad počnu tovariti kintu na Marusi ;) ...pogledaj malo i iz tog ugla na ovaj grčki meč ;)
Eno u Mozzartu 2.65 dvojka, pa ko voli nek' izvoli :D
A i na online kladžama nema nekih turbulencija s kvotama i hendikepima ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back