KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ako se oslanjamo na Tepica ima mnogo dobro da prodjemo..

Mnogo ljudi zaboravlja sta je Tepic sve ucinio za Partizan.Mnogi ga pljuju. Nije se snasao bas najbolje u Pao-u ali ima jos nade za njega.Mislim da nije zasluzio takvo pisanje.Tepic je odlican igrac i jedan od najpametnijih igraca i verujem da ce da zaigra kako treba mozda bas protiv marusija.

Mnogo ljudi zaboravlja sta je Tepic sve ucinio za Partizan.Mnogi ga pljuju. Nije se snasao bas najbolje u Pao-u ali ima jos nade za njega.Mislim da nije zasluzio takvo pisanje.Tepic je odlican igrac i jedan od najpametnijih igraca i verujem da ce da zaigra kako treba mozda bas protiv marusija.

Šta je učinio?

P.S. Nije se on snašao ni u Partizanu, a kamoli u PAOu.

Tepic je fenomenalno zatvarao vecinu protivnickih plejeva
setite se samo Kukove statistike prosle godine, a do meceva sa nama bio je najbolji asistent u EL
setite se kupa RK i finala sa Hemofarmom i njegove fantasticne partije
ako se slozimo u tome da je broj 5 najvredniji broj Partizanovog dresa (Kica, Danilovic, pa i Vesa), on ga svojom igrom i zalaganjem ispostovao

Šta je učinio?

P.S. Nije se on snašao ni u Partizanu, a kamoli u PAOu.

Sta se nije snasao u Partizanu? Bio nam je za ove tri godine koliko je proveo kod nas jedan od boljih igraca i nosilac igre.Odbranu je fenomenalno igrao,a i u napadu nije zaostajao.Deo zasluga pripada i njemu za uspehe prethodnih godina.Niko nema pravo bilo sta da mu prigovori.Izgleda da neki prate kosarku od kad je Tepic presao u Pao.:think:

Sta se nije snasao u Partizanu? Bio nam je za ove tri godine koliko je proveo kod nas jedan od boljih igraca i nosilac igre.Odbranu je fenomenalno igrao,a i u napadu nije zaostajao.Deo zasluga pripada i njemu za uspehe prethodnih godina.Niko nema pravo bilo sta da mu prigovori.Izgleda da neki prate kosarku od kad je Tepic presao u Pao.:think:

Hahahaha, onda je uopšte nisam pratio mečeve Partizana... ma on bre nije veze imao... Svi (sem Vraneša iz sadašnje prve postave su bolji od njega).

a u Lave, jes da si mi dao reputaciju a ono na temi o NLB, ali ovde si preterao
kako mozes da omalovazavas Tepica? prosle godine je bio glavni motor ekipe, na stranu i Ubica i Trpko i Lazme, on je bio mozak na terenu, odbranu je igrao perfektno, ja ono bacanje po parketu za loptom na +44 protiv Bamberga nikad necu zaboraviti
to se zove posvecenost i postovanje dresa

Poslednja izmena:
...Izjava našeg košarkaša ...
"Žao mi je što smo pokvarili svojim navijačima doživljaj. Ovako nešto nisam nikada doživeo... Kada izgubiš obično su svi tužni i zbog toga je neverovatno šta su nam priredili "Grobari". Iz utakmice u utakmicu me sve više oduševljavaju. Imaću šta da pričam svojim unucima jednog dana. U svakom slučaju, nisu sve šanse izgubljene, pokušaćemo ponovo da iznenadimo Barselonu, a nadamo se i povoljnom ishodu u Atini", rekao je Mekejleb, ubedljivo najbolji igrač Partizana u duelu sa atinskim gigantom.
...I našeg trenera...
Pre put u Barselonu, iz džepa je izvadio:

„Jedan pesnik je lepo rekao: ´Slavno mrite, kad mrijet morate´. Mi idemo u susret svojoj sudbini i znamo šta nas tamo čeka”, prisetio se Vujošević stiha iz „Gorskog Vijenca”, ali i činjenice da njegov tim u Blaugrani očekuje najdominantniji tim Evrolige ove sezone.

P.S I nadam se da nećemo "sutradan" da ih pljujemo ako i kad odu u drugi klub...

Poslednja izmena:
a u Lave, jes da si mi dao reputaciju a ono na temi o NLB, ali ovde si preterao
kako mozes da omalovazavas Tepica? prosle godine je bio glavni motor ekipe, na stranu i Ubica i Trpko i Lazme, on je bio mozak na terenu, odbranu je igrao perfektno, ja ono bacanje po parketu za loptom na +44 protiv Bamberga nikad necu zaboraviti
to se zove posvecenost i postovanje dresa

Na stranu Novica, Tripković i Lazme. Pa dobro, onda i može...:)

Dobar je Tepic, bre!!!
Ako nije resio nijednu utakmicu u poslednjoj sekundi ne znaci da je los.

Naravno, ali nije morao 90% takvih situacija upropasti, odnosno izgubi loptu.

On će tek dokazati kvalitet. Pre svega u reprezentaciji.

Nadam se da hoće.

Ne kazem ja da je Tepic los igrac ali da u Pau ima drugih igraca koji su bolji od njega i da treba oni da donesu pobedu a Tepic ako da neki poen odlicno je,ionako igra na kasicicu,Obradovic ga i ne pusta mnogo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back