crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
pri cemu Fredi nije ni prineti Lazmeu, daleko je i od Palasija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazme definitivno u Makabiju za 600 000 evra po sezoni. Skoro 4 puta vise nego u Partizanu.
Jos jedan mrtvac sa groblja...sa svojom krmacom...
bogami ne bih bio u ciboninoj kozhi sad![]()
Dal me sustižu godine ili šta, al ja ga se u crno-belom dresu ne sećam?
Blic komentar
Sport
Vladimir Dašić | 18.07.2009
Partizan je moja velika šansa
Moj dolazak u Partizan iz Podgorice jeste sve realniji. Iskreno, mislim da postoje velike šanse da zaigram u crno-belom dresu. Za moje usluge su bili zainteresovani i neki inostrani klubovi, ali verujem da ću već ovih dana postati novi član srpskog šampiona.
Znam da uveliko traju pregovori na relaciji Budućnost – Partizan, ali s obzirom da neki detalji ne zavise samo od mene ne znam u kom pravcu idu i dokle su stigli. Dakle, moj transfer u Partizan nikako nije nemoguća misija, iako se tako do skoro činilo.
Zna se koliko je Duško Vujošević, trener Partizana i selektor reprezentacije Crne Gore, već postigao sa crno-belima. Izlišno je napominjati koliko je veliki stručnjak, jer imam sreće da sarađujem s njim u državnom timu. Cela Evropa već godinama priča o fenomenu kluba iz Humske. Pa, prepuna „Arena“, „grobari“… Sigurno da je želja svakog igrača da igra u takvoj atmosferi.
---
http://www.blic.rs/blickomentar.php?id=3439