Pau
Zainteresovan član
- Poruka
- 307
Pa znam da je Jan stranac, rekao sam da ce KKP traziti stranca na 2-ci (beku) ako Lazme ode. Lakse je naci dobrog domaceg krilnog centra nego beka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danilovicu i Vujosevicu pojacajte konacno KK Partizan vasim odlaskom !
Idite druzite se malo sa vasim idolima Zecevicem i Bjekovicem.
Ima i gorih trenera od Vujosevica, i to je cinjenica.
Vujosevic ima kvalitet za trenera nekog naseg osrednjeg prvoligaskog kluba, ali ni gram vise. Da on godinama (a kako se cini tu je resio i penziju da doceka) bude trener bivseg, a sto da ne i buduceg prvaka Evrope to samo moze da prodje jos u Srbiji 2009 godine.
Jedan Bozidar Maljkovic, recimo je za bar 3 klase bolji i posteniji u tom poslu. Kome ovo poredjenje nije jasno slab je poznavalac kosarke i prethodnih dogadjanja u njoj.
Vlada Djurovic i Aleksandar Trifunovic bi bar duplo bili kvalitetnije trenersko resenje za KK Partizan.
Dule samo koristi sticaj okolnosti u nasem drustvu i ime i reputaciju Partizana, a bez njega mozda ne bismo uzali 8 uzastopnih domacih titula, ali bi sigurno uzeli BAR JEDNU EVROPSKU i mislim da ni navijaci ne bih bili protiv toga.
One trofeje koje je Boza Maljkovic osvojio do sada Dule ne bi uzeo ni sa buzetom (pre bi uzo budzet) od 100 000 000 evra.
Ovi igraci da su spojeni bar 3 sezone u timu u proslosti (cista je paljevina da je bilo nemoguce), bili bi prvaci Evrope bar jednom,naravno sa recimo Maljkovicem ili Pesicem (100 puta bi pre dosao u Partizan, nego u Zvezdu) na klupi:
Vujanic, Tripkovic, Kecman, Velickovic, Pekovic
He is currently with the pro club Maccabi Tel Aviv.