Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Vujosevic treba da ide da se leci.
Nije on vuse za tako stresan posao, odavno vec nanosi neprocenjivu stetu klubu.
Da ne idem dalje u elaboriranje, istina ce se vec jednog dana pokazati.
Sto se kluba tice, propustena prilika prosle godine, da se napravi rez na svim nivoima, pa ce sad biti jos teze, jer se na ionako komplikovanu situaciju dodalo jos neko milionce duga.
Za jedan veliki klub kakav je Partizan dug od 5(kako kaze Danilovic) cak i od 15 miliona nije neki ogroman problem, AKO se reorganizaciji u klubu pridje na pravi nacin
Partizan je brend koji ima iza sebe milionsku armiju navijaca, i jedino sto mu treba je da tu milionsku armiju pokrene u smeru dobrobiti Partizana.
A ne vidim nijednog navijaca Partizana, niti cak potencijalnog naviajca i simaptizera koji ne bi pomogao Partizanu, AKO vidi da se u njemu radi dobro i klub ide u pravom smeru.
Ali to po meni ne moze da uradi Vujosevic.
Danilovic mozda i moze, ali sa mesta na kojem se nalazi mora da pocne da RADI, da se angazuje u korist Partizana, da pobedi sujete i na odgovorna mesta u klubu, pre svega ona zaduzena za marketing i finansije, te potencijalni skauting i strucni rad, angazuje mlade ljude zeljne rada, pune novih ideja.
Oporavak kluba moze biti brzi nego sto i najveci optimisti sanjaju.
Ali......Treba krenuti u to na pravi nacin.
Treba se resiti te parazitske masinerije sprege uprave i menadzera, sprege uprave i "navijaca", organizovati klub na stabilnim osnovama da ne zavise od dnevnopolitickih vetrova.
Ja sam 100000000% siguran da moze.
Za zadnjih 20 godina u privredi ove zemlje privredna i politicka moc su cesto bile na istoj strani.
Ali i pored toga mnogo firmi je opstajalo, razvijalo se i prosperiralo do najvecih visina iako su bile poptuno politicki inertne ili cak na drugoj strani, kao opozicija.
Partizan isto to moze.
Mislis vernika?