Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
sta reci, a ne zaplakati..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Andjušić opet nije igrao, bravo Dule.
dzaba sto smo bili bolji kad igraci prave debilne greske. milosavljevic covek promasio 5 bacanja kad se odlucivalo. isuvise debilizma da bi se proslo dalje. a westerman ako ovako nastavi postace teodosic. baca mozda odlucujucu loptu kroz sredinu kroz 6 ruku. sudije samo potvrdjuju da uleb ima druge planove po pitanju ucesnika iz srbije.
Bravo za kom, stvarno steta, ali sta je tu je, sada u svoju avliju da gledamo, da tu napravimo dobar rezultat.Steta...
Mislim da me ovakva frka nije uhvatila jos od Olimpijakosa...
Mlad tim, nedostatak srece i iskustva...
Momcima svaka cast na borbenosti i na partijama u Evroligi ove sezone...
P.S. Sudjenje jos jednom sramotno, skandalozno, ja nemam reci...
Au, treći put ove godine gubimo u produžetku. Fale godine ovim klincima...

Fali najvise iskustva; na pojedinim pozicijama 4 i 5ice fali jos jedan igrac koji bi pojacao konkurenciju..Fali tu druže kvaliteta...
Fali najvise iskustva; na pojedinim pozicijama 4 i 5ice fali jos jedan igrac koji bi pojacao konkurenciju..
Apsolutno...
U ovakvim zavrsnicama nam je kao lebac falio jedan iskusan igrac, pogotovo u reketu...
Ejj, cekaj malo druskane..Pa jel se pitas da li neko ima sredstava da dovede iskusnije, samim tim placenije i skuplje kosarkase?Tako nam i treba. Kad mi hoćemo sa zabavištem da igramo EL. Ne znamo pleja normalnog da nađemo, centre (izuzimam Milutinova), ne damo Andjušiću da igra koji sjajno šutira trojke. Još jednom, bravo Dule.
Au, treći put ove godine gubimo u produžetku. Fale godine ovim klincima...
Ejj, cekaj malo druskane..Pa jel se pitas da li neko ima sredstava da dovede iskusnije, samim tim placenije i skuplje kosarkase?
A sto se tice pleja uopste se ne slazem, Vesterman i pored nesto slabije partije vecrs, je sasvim perspektivan plej, bice to dobro sve sl god...