KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dzaba sto smo bili bolji kad igraci prave debilne greske. milosavljevic covek promasio 5 bacanja kad se odlucivalo. isuvise debilizma da bi se proslo dalje. a westerman ako ovako nastavi postace teodosic. baca mozda odlucujucu loptu kroz sredinu kroz 6 ruku. sudije samo potvrdjuju da uleb ima druge planove po pitanju ucesnika iz srbije.

dzaba sto smo bili bolji kad igraci prave debilne greske. milosavljevic covek promasio 5 bacanja kad se odlucivalo. isuvise debilizma da bi se proslo dalje. a westerman ako ovako nastavi postace teodosic. baca mozda odlucujucu loptu kroz sredinu kroz 6 ruku. sudije samo potvrdjuju da uleb ima druge planove po pitanju ucesnika iz srbije.

Dobro sada, nisu samo njih dvojica krivi, mnogo veci igraci su promasivali i gresili u odlucujucim momentima..
Ne treba biti toliko kivan na ove mlade momke, jesu imali dosta sansi, gresili su mnogo, 20 i kusur izgubljenih lopti, ali opet svaka cast za borbu.
Sl god bice bolje.

Steta...
Mislim da me ovakva frka nije uhvatila jos od Olimpijakosa...
Mlad tim, nedostatak srece i iskustva...
Momcima svaka cast na borbenosti i na partijama u Evroligi ove sezone...
P.S. Sudjenje jos jednom sramotno, skandalozno, ja nemam reci...
Bravo za kom, stvarno steta, ali sta je tu je, sada u svoju avliju da gledamo, da tu napravimo dobar rezultat.
Steta i za Andjusica, dule idi begaj..

I ja moram da se slozim sa vecinom oko Andjuse...
Kad vec nije mogao da ostvari svoju zamisao miss matchom Bogdanovica ili Dragana na niskom postu, protiv ovih kepeca iz Bamberga, morao je da proba sa Andjusom i sutom spolja...
A jos vece greska je sto u zavrsnici, kada nam je trebao sut za tri i kada je Bertans izasao iz igre zbog 5 licnih, nije dao sansu Danilu...
I da, bravo za malog Nikolicu...
Muda do poda...:worth:

Tako nam i treba. Kad mi hoćemo sa zabavištem da igramo EL. Ne znamo pleja normalnog da nađemo, centre (izuzimam Milutinova), ne damo Andjušiću da igra koji sjajno šutira trojke. Još jednom, bravo Dule.
Ejj, cekaj malo druskane..Pa jel se pitas da li neko ima sredstava da dovede iskusnije, samim tim placenije i skuplje kosarkase?
A sto se tice pleja uopste se ne slazem, Vesterman i pored nesto slabije partije vecrs, je sasvim perspektivan plej, bice to dobro sve sl god...

Ejj, cekaj malo druskane..Pa jel se pitas da li neko ima sredstava da dovede iskusnije, samim tim placenije i skuplje kosarkase?
A sto se tice pleja uopste se ne slazem, Vesterman i pored nesto slabije partije vecrs, je sasvim perspektivan plej, bice to dobro sve sl god...

Evo da te pitam. Jel misliš da je Tomas jeftino plaćen? Mogli su za te pare boljeg igrača da nađu. Drugi put već greše što se pleja tiče. Bolje da su dali lepo sav novac na 2 iskusna i dobra košarkaša, nego što su sve ovo napravili. I hoćeš iskreno? Voleo bih da Andjušić ode u FMP kod Ćokija i da nam na sledećem derbiju zavuče 5 trojki. Besan sam i previše zbog ovoga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back