KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro sada, nisu samo njih dvojica krivi, mnogo veci igraci su promasivali i gresili u odlucujucim momentima..
Ne treba biti toliko kivan na ove mlade momke, jesu imali dosta sansi, gresili su mnogo, 20 i kusur izgubljenih lopti, ali opet svaka cast za borbu.
Sl god bice bolje.

nisu zaista, ali oni su najistaknutiji. za njima lucic sa milion suteva. gordon je bio za pohvalu.

Fali nama najviše igrač na poziciji 1. Ovaj pojma nema.

Ne bih se bas slozio...
Najlakse je svu krivicu svaliti na Dragana i Lea zbog par gresaka u zavrsnici...
Da smo mi imali neku cestitu 5-cu, koja zna da se otvori, da odigra povratan pas, a ne ono drvo od Gagica, drugaciju bi mi pesmu pevali...
Cak je tu najvise radio Dru, koji je i pored ocajne odbrane, igrao jako dobro u napadu i radio ono sto Gagic i Musli nisu...
Cak bih i potpisao da 5-ca dodje pre nego 4-ka, jer uz Drua, Bertu i Luceta, mozemo da skrpimo, cak bi tad i ta sirina koju donose Luce i Berta na 4-ci, ostavljala dodatni plus kvalitetnoj 5-ci...

Evo da te pitam. Jel misliš da je Tomas jeftino plaćen? Mogli su za te pare boljeg igrača da nađu. Drugi put već greše što se pleja tiče. Bolje da su dali lepo sav novac na 2 iskusna i dobra košarkaša, nego što su sve ovo napravili. I hoćeš iskreno? Voleo bih da Andjušić ode u FMP kod Ćokija i da nam na sledećem derbiju zavuče 5 trojki. Besan sam i previše zbog ovoga.
To sa Tomasom, kao i sa strancima ima dosta veze uklapanje, privikavanje i navikavanje na sistem koji sef trazi, tako da o tome ne treba diskutovati.
A sto se tice Andjusica, to smo svi utvrdili da je on dosta nedostajao, mislim da je njemu sada najteze, mogao je da pomogne, a nije, i to ne svojom krivicom.

To sa Tomasom, kao i sa strancima ima dosta veze uklapanje, privikavanje i navikavanje na sistem koji sef trazi, tako da o tome ne treba diskutovati.
A sto se tice Andjusica, to smo svi utvrdili da je on dosta nedostajao, mislim da je njemu sada najteze, mogao je da pomogne, a nije, i to ne svojom krivicom.

Mogli smo mnogo bolje što se tiče pojačanja. Da se razumemo, ne krivim igrače. Borili su se, svaka čast za to. Ali sa klincima ti ne možeš ništa da uradiš. Mi smo najbolji dokaz da je to tačno. Drugo, zar nismo mogli bolje petice da nađemo? Zašto smo dovodili Muslija koji je dobijao nogu u dupe u svakom klubu gde je igrao? Te pare što smo dali za Gagića i Muslija mogli smo da damo za jednu, ali jaku i dobru peticu. Verujem da je Danilu najteže, ali on ne igra zato što se Duletu digla ona stvar pa ga iz nekog razloga kažnjava. Iskreno, ne piše nam se dobro ove sezone. Mislim da nećemo ni jedan jedini trofej uzeti.

Na osnovu čega si to zaključio?

Na osnovu toga što nemamo: 1. nekog dobrog i iskusnog igrača, 2. dobre centre (izuzimam Milutinova), 3. zato što će jedini dobar trojkaš pored Bertansa sigurno da ode, jer se g-dinu treneru digla ona stvar iz nekog razloga. Malo li je? Za ove naše petice, Raško Katić je vanzemaljac.

Poslednja izmena:
Boli kao Čildresov koš :(
Ponovo u odlučujućim trenucima lopta u ruke protivniku...Lučić protiv Zvezde,Barse i Bamberga u odlučujućim napadima daje loptu u ruke njima...Mislio sam nema šanse da izgubimo da je vreme da nam se vrati još kad su svirali 3 bacanja reko ne da nam se da izgubimo, ali sam isto tako pretpostavljao da neće Dragan pogoditi :( A Gordon izrasta u zver! Šteta za novih 14 spektakla, slavu i lovu.Sad izboriti plasman u EL naredne sezone kako bi uzvratili udarac.A ovo što ove sezone nismo imali sreće i na jednu loptu i isksutva,znanja ako se ikad vrati mera će biti F4.

Poslednja izmena:
Na osnovu toga što nemamo: 1. nekog dobrog i iskusnog igrača, 2. dobre centre (izuzimam Milutinova), 3. zato što će jedini dobar trojkaš pored Bertansa sigurno da ode, jer se g-dinu treneru digla ona stvar iz nekog razloga. Malo li je? Za ove naše petice, Raško Katić je vanzemaljac.
Otkud ti znaš zašto Anđušić ne igra, jel poznaješ situaciju u klubu i na treningu?
Tebe partije ovih momaka demantuju. Oni igraju egal sa svima iz svoje grupe, neke su i uspeli da pobede, nemaju limita po pitanju daljeg napretka, igraju najangažovaniju i najagresivniju košarku na kontinentu, odbrana je već sada na zavidnom nivou naročito na našem parketu, preskupa Barsa i CSKA su jedva izvukli žive glave protiv njih, i sad ti pričaš o tome kako nemamo dobrog centra i trte mrte. Treba da se bojimo da ćemo ostati bez trofeja, protiv dive, cdvite raspale, budućnosti, koga?
Možda i ostanemo, ali ne možeš o tome pričati u decembru mesecu jer nemaš pojma šta će biti. Zasad nema razloga za bilo kakvo mračenje, ne znam koji je đavo s nekim ljudima.

Otkud ti znaš zašto Anđušić ne igra, jel poznaješ situaciju u klubu i na treningu?
Tebe partije ovih momaka demantuju. Oni igraju egal sa svima iz svoje grupe, neke su i uspeli da pobede, nemaju limita po pitanju daljeg napretka, igraju najangažovaniju i najagresivniju košarku na kontinentu, odbrana je već sada na zavidnom nivou naročito na našem parketu, preskupa Barsa i CSKA su jedva izvukli žive glave protiv njih, i sad ti pričaš o tome kako nemamo dobrog centra i trte mrte. Treba da se bojimo da ćemo ostati bez trofeja, protiv dive, cdvite raspale, budućnosti, koga?
Možda i ostanemo, ali ne možeš o tome pričati u decembru mesecu jer nemaš pojma šta će biti. Zasad nema razloga za bilo kakvo mračenje, ne znam koji je đavo s nekim ljudima.

Ne znam zašto ne igra, to treba pitati Duleta, zašto mu ne da da igra. Ni sekunde, već zadnjih par utakmica. Šta mu je on toliko zgrešio?! Jel on toliko loš igrač?! Jel nismo mogli makar Kecmana da zadržimo? Bez iskustva mi jednostavno ništa nismo mogli da uradimo. I to se ispostavilo da je tačno. Da smo imali makar Kecmana, mi bi prošli dalje, ja garantujem. I u ovoj utakmici, jel nije mogao da pusti Danila da makar pokuša da da neku trojku? A verujem da bi pogodio. Centri su nam "fenomenalni", bolje 2 metalna stuba da smo doveli nego Gagića i Muslija. Kad se samo setim derbija kako ih je raspali Katić zapišavao i kako ih je prolazio. Kasnije i Braun.
Da, treba da se bojimo Dive. Jer imaju mnogo bolje igrače i mnogo su bolju selekciju napravili. Ja ne podnosim FMP, ali sa ovom zahebancijom oko Andjušića, Čakarevića meni se čini da neće biti dobro. Daj Bože da grešim.

Ne znam zašto ne igra, to treba pitati Duleta, zašto mu ne da da igra. Ni sekunde, već zadnjih par utakmica. Šta mu je on toliko zgrešio?! Jel on toliko loš igrač?! Jel nismo mogli makar Kecmana da zadržimo? Bez iskustva mi jednostavno ništa nismo mogli da uradimo. I to se ispostavilo da je tačno. Da smo imali makar Kecmana, mi bi prošli dalje, ja garantujem. I u ovoj utakmici, jel nije mogao da pusti Danila da makar pokuša da da neku trojku? A verujem da bi pogodio. Centri su nam "fenomenalni", bolje 2 metalna stuba da smo doveli nego Gagića i Muslija. Kad se samo setim derbija kako ih je raspali Katić zapišavao i kako ih je prolazio. Kasnije i Braun.
Da, treba da se bojimo Dive. Jer imaju mnogo bolje igrače i mnogo su bolju selekciju napravili. Ja ne podnosim FMP, ali sa ovom zahebancijom oko Andjušića, Čakarevića meni se čini da neće biti dobro. Daj Bože da grešim.
Anđušić je beskoristan ako ga ne ide. A uglavnom ga u zadnje vreme ne ide. Vadio nas je protiv Barse i Splita, a sve ostalo je bio crna rupa naročito u defanzivi, igrač sa ubedljivo najgorom plus/minus statistikom. I ti ga sad ubaci, probaj dal će nešto ubosti, a za to vreme će Gavel, Gipson i Jakobsen strpati preko njega 10 poena. Ne ide. Ja bih voleo kad bi igrali i on i Čakarević i Đekić, jer bi ostalima bilo lakše, ne bi im duša bila u nosu i možda bi i nešto dobili na konto toga i prošli dalje. Ali nije tako. Mislim, zapitaj se, kako može jedan Milutinov da igra, a ovi ne mogu. Ima nešto i do samih igrača. Ja ne znam koja je situacija u klubu i na treningu, a ti pričaš kako se Dule iz.d.rkava i ne znam šta kao da znaš šta je u pitanju. Pa kad već znaš, onda reci konkretno.

Kecmana nismo mogli zadržati jer je duplo skuplji od ovih igrača a mi para nemamo. Osim toga, premator je i pitanje je šta bi mogao pružiti. Dokle bismo eksploatisali Kecmana, dok ne umre? Kako da izraste neki drugi, što Amerikanci kažu, clutch player, ako ćemo sve preko njega dobijati?

"Fenomenalni" centar Musli i nije toliki stub kao što misliš, jer ne bi imao toliki statistički učinak u EL ko što ima. Jedan je od najzaslužnijih za neke partije, naročito protiv CSKA. Dečko nije igrao ozbiljnu košarku dosad, mlad je. Ne pljuj ga.

To što su nas Katić i Braun zapišavali, teško da će ponoviti. Bila je takva utakmica. Jel oni treba da se boje Džeralda Lija iz Budućnosti koji je njima radio šta je hteo, ili ne? Aj mi reci. Diva ima bolje igrače na papiru, ali to je samo bolja startna pozicija i ništa više. Imali su daleko, daleko bolje igrače Barsa, CSKA, Bešiktaš, pa su drhtali do kraja, a ti spuštaš gaće pred ciganima već u decembru. Sve zavisi kako će ko da radi dalje, koliko da napreduje, a momci su već sada dokazali da svako može da strepi protiv njih do zadnje sekunde. I to ti je to.

Anđušić protiv Igokee udje i zavuče trojku čim je dobio loptu. Meni izgleda kao da se Dule izd.rkava kada je Danilo u pitanju. Tako mi deluje. Bez obzira na sve, zar je moguće da nije dobio nijedan jedini sekund danas? I ne samo danas. Čakarević je koristan igrač, makar što se skoka tiče. I druga stvar, kako oni da napreduju kada ih je zakovao za klupu?
Što se Kecmana tiče, to je upravo bila velika greška. Koliko god da je tražio, trebalo ga je ostaviti, a ne ceo tim pretvarati u obdanište. Kad već govorimo o forsiranju istog, šta onda da se kaže za Rakočevića? Jel će i on da umre od eksploatisanja? Apsolutno nismo trebali da se lišimo Kecmana.
Zar jedan Raško Katić koji nije šutnuo na koš 4 meseca da izhebe naše centre kao sansku kozu? To je samo odraz kvaliteta Gagića i Muslija. Gordon bi bio 4 puta bolja petica od obojice. Kao što rekoh, bolje da smo doveli jednog centra koji je dobar i jak, nego ovu dvojicu koji su jaki kao babe i koji ne znaju ništa da naprave. I još nešto. Koliko su para dali za Tomasa? Mogli su sigurno mnogo bolje da izaberu i da nadju, ali nama je bitno da su oni dobri ljudi i da vole da čitaju.
Videćemo šta će biti, ali...

Ljudi nemojte da se svađate.
Ja sam ponosan na ove momke i pored svega. Ovako se bori za Partizan. Oni su naš ponos :super:
Tako je, meni je isti qratz dobili il izgubili večeras, ovo su tekme koje se gledaju u društvu uz određene litre vina i koje ti krate život za par godina ... A to se ne može kupiti :worth::worth::worth:

Više mi znači ovaj poraz kad vidim Milosavljevića il Lučića kako kidaju nego lagana pobeda i top 16 ...

Ajde ljudi ne treba ocajavati, ovi igraci ce sledece sezone da kidaju u Evroligi jer stvarno imaju kvalitet i talenat

Mislim da malo treba poraditi sa nekima na dobijanju mase, pre svega Milutinov i Musli

Musli je iste visine kao Pekovic (212 cm) ali zato Pekovic ima 132 kila, a Musli ne verujem da ima vise od 120, mozda ni toliko

Stvarno bi bilo ekstra da imamo dva takva centra, jedan sa masom koji razgrne sve pod kosem a jedan (Milutinov) sa meksom rukom, nesto kao Gasol

sto je zoki veliki ebac ?

ne zato sto pise nesto pametno, ne zato sto je duhovit ( mada su oba tacna ), vec zato, sto kad fula, on javno dodje i kaze:

jeste, jeo sa gowna, ovaj gordon, jeste berac pamuka, cirkuzant i sve ostalo, ali je i VELIKI kosarkas. izvinjavam se za svaku negativnu konotaciju, za ismejavanje. ti si majstor, ja sam budala. svaka ti se dala.

luca, sine, nidzo, bretans, bravo. ostalima, hvala.

dusane vujosevicu MARS IZ KKPARTIZAN. nadristrucnjaku, nabedjeni treneru, problematicni ( psihicki ) liku, " expertu " i propalice. MARS.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back