Ne znam zašto ne igra, to treba pitati Duleta, zašto mu ne da da igra. Ni sekunde, već zadnjih par utakmica. Šta mu je on toliko zgrešio?! Jel on toliko loš igrač?! Jel nismo mogli makar Kecmana da zadržimo? Bez iskustva mi jednostavno ništa nismo mogli da uradimo. I to se ispostavilo da je tačno. Da smo imali makar Kecmana, mi bi prošli dalje, ja garantujem. I u ovoj utakmici, jel nije mogao da pusti Danila da makar pokuša da da neku trojku? A verujem da bi pogodio. Centri su nam "fenomenalni", bolje 2 metalna stuba da smo doveli nego Gagića i Muslija. Kad se samo setim derbija kako ih je raspali Katić zapišavao i kako ih je prolazio. Kasnije i Braun.
Da, treba da se bojimo Dive. Jer imaju mnogo bolje igrače i mnogo su bolju selekciju napravili. Ja ne podnosim FMP, ali sa ovom zahebancijom oko Andjušića, Čakarevića meni se čini da neće biti dobro. Daj Bože da grešim.
Anđušić je beskoristan ako ga ne ide. A uglavnom ga u zadnje vreme ne ide. Vadio nas je protiv Barse i Splita, a sve ostalo je bio crna rupa naročito u defanzivi, igrač sa ubedljivo najgorom plus/minus statistikom. I ti ga sad ubaci, probaj dal će nešto ubosti, a za to vreme će Gavel, Gipson i Jakobsen strpati preko njega 10 poena. Ne ide. Ja bih voleo kad bi igrali i on i Čakarević i Đekić, jer bi ostalima bilo lakše, ne bi im duša bila u nosu i možda bi i nešto dobili na konto toga i prošli dalje. Ali nije tako. Mislim, zapitaj se, kako može jedan Milutinov da igra, a ovi ne mogu. Ima nešto i do samih igrača. Ja ne znam koja je situacija u klubu i na treningu, a ti pričaš kako se Dule iz.d.rkava i ne znam šta kao da znaš šta je u pitanju. Pa kad već znaš, onda reci konkretno.
Kecmana nismo mogli zadržati jer je duplo skuplji od ovih igrača a mi para nemamo. Osim toga, premator je i pitanje je šta bi mogao pružiti. Dokle bismo eksploatisali Kecmana, dok ne umre? Kako da izraste neki drugi, što Amerikanci kažu, clutch player, ako ćemo sve preko njega dobijati?
"Fenomenalni" centar Musli i nije toliki stub kao što misliš, jer ne bi imao toliki statistički učinak u EL ko što ima. Jedan je od najzaslužnijih za neke partije, naročito protiv CSKA. Dečko nije igrao ozbiljnu košarku dosad, mlad je. Ne pljuj ga.
To što su nas Katić i Braun zapišavali, teško da će ponoviti. Bila je takva utakmica. Jel oni treba da se boje Džeralda Lija iz Budućnosti koji je njima radio šta je hteo, ili ne? Aj mi reci. Diva ima bolje igrače na papiru, ali to je samo bolja startna pozicija i ništa više. Imali su daleko, daleko bolje igrače Barsa, CSKA, Bešiktaš, pa su drhtali do kraja, a ti spuštaš gaće pred ciganima već u decembru. Sve zavisi kako će ko da radi dalje, koliko da napreduje, a momci su već sada dokazali da svako može da strepi protiv njih do zadnje sekunde. I to ti je to.