KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako i pustimo Slaninare i oni zabeleže sve tri pobede do kraja (Mega, FMP), i pobedimo Divu, opet KG mora da pobedi Divu u Beogradu da bi ih Slaninari pretekli. FMP naravno neće pobediti Divu. :lol: I naravno, pobeda Slaninara u Pioniru je u domenu naučne fantastike jer, 1) mi ne puštamo nikoga, 2) ja verovatno dolazim u Pionir, a kad sam ja tamo, Partizan tradicionalno ne gubi. :lol: I željan sam osvete jer sam poljubio vrata pokušavši da uđem na utakmicu u Novom Sadu. :hejt:

Što se večerašnje utakmice tiče, da su normalne okolnosti, ja bih bio za to da mi lagano ovo odigramo pa ako se dovoljno nalože da nas pobede, neka nas pobede jednom u sezoni pred plejof i to je sve za njih. Od koga smo sve gubili, prosto mi zvuči nemoguće da nas te paljevine nisu drknule nijednom. Ali, pošto smo se dobro izblamirali ove sezone, ne smeju više da gube. Što se mene tiče. :lol:

Poslednja izmena:
Svejedno, Slaninarima trebaju sve tri pobede da bi ih pretekli (nek Diva pobedi samo svoju filijalu), pošto im ništa ne znači da su izjednačeni na tabeli jer su pobedili samo četiri razlike, a izgubili 15+. Protiv nas će malo teže dobiti tu svoju pobedu. Oni su veliku većinu svojih šansi prokockali pošto su izgubili u prošlom kolu, sad im treba mnogo dobre igre i mnogo sreće.

Ja mislim da Diva ima sreće što je Partizan ovako kilav, inače bi opet nabijala stoka. :lol: Ovako, nada je tinjala, palilo se pa se ugasilo. Šta je bilo s ovim vašim navijačima, jesu li znali da se igra produžetak pošto se nisu čuli? Mislim, toliko nisu bili u košarkaškoj dvorani, možda su zaboravili. A propustili su i činjenicu da se generalno prestalo sa ubacivanjem svega i svačega, petardama u hali, itd. :lol: Ladno su pogodili Katića.

I tako, dominacija se nastavlja i dok nam se forma vuče po blatu. Ipak bi morala da se vrati i ona niska, startna forma sa Kupa, da bi se sigurno finiširala sezona.

Стварно лоша утакмица.Али,браво - ми !:)
Да ови имају неког тренера који није пролупао,могли и да нас победе.
Код нас ,ако бих некога издвојио-то би био- Анђушић.Али нећу!
Млад је,нека га...МОРА боље цео тим !

Nije problem u igračima koji navodno ne umeju da vode loptu, prosto je bila tuča na terenu. Zato je Svetislav i pohvalio sudije, jer im je omogućeno da biju po trojica odjednom, mada je morao da kaže da je namerna Milutinoviću "rešila" meč. Naravno, nezasluženo je bilo, jer je i Katić koristio lakat, ali s tom razlikom što je Raško čačnuo da isprovocira a nije odlepio i udarao. Što se tiče te "tamne strane" igre, moram da primetim da se Džejms prilagodio B. Popoviću sa simuliranjem. Bilo je smešno gledati jednog Bojana Popovića, verovatno najpremazanijeg na terenu, kako zamera Dominiku na, ej, simuliranju. :lol:

Onaj lakat Popovica pri kraju regularnog dela utakmice je bio cist faul u napadu, nikakvo simuliranje ne moze da zavara tu situaciju. Covek se isfrustrirao i izgubio dve lopte za redom.

Ova Zvezda je tezak raspad.

I imamo li mi nekog iznadprosecnog domaceg igraca u ovoj nasoj raspad-ligi, ili su sva trojica prosecnih ipak samo prosecni?:dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back