KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači dobrom čoveku uručiti zahvalnicu i raskid ugovora.

Ma kad bi se to desilo, pa da jos i slavim ovaj poraz, jer cu znati da ce sigurno biti bolje..
Ovako Partizan je veceras izgubio ni zbog cega.Sve ce ostati isto.
A ne znam za vas, ali meni je vec muka da gledam ovakav Partizan.
Odigras 20 utakmica u sezoni bez ijedne "probe", uigravanja, i onda prvi put postavis napad preko posta protiv zone?
U prvom poluvremenu ostavis Loua i Bozica da se "glupiraju" igrajuci jaku odbranu , i preko "odmornog" Milosavljevica vodis 7 razlike.
U drugom poluvremenu uhvatis Milosavljevica da juri za onim indijancem Nikolasom(kojeg da je Nikolasu bilo vece ne bi stigla tri Milosavljevica, a kad mu nije dovoljan mu je bio i Andjusic), i Milosavljevic promasi sve sto je sutnuo.
Ostanes u zadnjem minutu bez tajmauta??????????????
Takodje vidim da je neko rekao kako su sudije navlacile(racunam ipak u afektu i ljutnji posle poraza)........Ja bih samo pitao:ZA KOGA?

jb.t neverovatno je od kakvih indijanaca je Partizan veceras izgubio!!!!

Takodje vidim da je neko rekao kako su sudije navlacile(racunam ipak u afektu i ljutnji posle poraza)........Ja bih samo pitao:ZA KOGA?

Sudije su navlačile za Armani u ključnim trenucima, a sudija koji je svirao to je bio specijalac. Svirao je faul Božića nad Rokom (kome je ruka "ostala" kod Božića i koji ga je više povlačio nego ovaj njega) koji nije mogao da uhvati loptu, a onda nije hteo da svira guranje Lučića pod košem zahvaljujući kojem je Herston dvaput pokupio svoj promašaj (čudno za sudiju koji je svirao ono prvo?). Osim toga, od dva prejaka faula sa dve ruke nisu svirali nijednu nesportsku, mogli su bar jednu. I na kraju, izmislili su dva faula kad su oni već izgubili napad. To sve u zadnjoj četvrtini, u utakmici koju je rešio jedan posed lopte, a do tada skoro PERFEKTNO suđenje, na kriterijum koji je više odgovarao Armaniju, iako smo se mi bolje snašli u njemu. Al' tebi su dosad sudije bile krive jedino kad treba naznačiti da Partizan dobija "na tuču"?

Ja ne tražim opravdanje za poraz, al' ti očito tu sitnicu uvek nekako previdiš. Utakmicu smo izgubili zato što smo im prepustili ritam, pre svega, uz još dosta sitnica. Među njima zaista nije igra Milosavljevića, koji nije promašio jer je bio umoran (kakav glup način da napadaš Vladu), već su mu jednostavno dve lopte nesrećno izašle iz obruča. On je sam više uticao na poraz, zato što je predvodio ono srljanje u trećoj četvrtini, ali ne krivim ga ni najmanje, išlo ga je dotad, ponelo ga.

Što se indijanaca tiče, jesu indijanci, ali ne znam gde je sramota izgubiti od tima sa takvim igračima koji pogađaju one stvari. A tebi ako je muka, ne znam koji đavo i dalje gledaš. Eno kreće ti NBA... tamo nemaš indijanaca. :lol:

PS: Ja bih baš voleo da imamo takve indijance poput Herstona i Nikolasa, a može i Kuk umesto Loa, opušteno.

Poslednja izmena:
problem partizana je vujosheviceva sujeta
5 godina je sprco iz inata da napravi od tripka igracha
i svi znamo kako se to zavrshilo
tripko je kurton od igracha
vladO je kurton od trenera
to je bilo i pre 2 i bice za 5 godina
pitanje je samo koliko ce nisko partizan da padne dok propalom experimentu ne uruchi shut kartu

Sudije su navlačile za Armani u ključnim trenucima, a sudija koji je svirao to je bio specijalac. Svirao je faul Božića nad Rokom (kome je ruka "ostala" kod Božića i koji ga je više povlačio nego ovaj njega) koji nije mogao da uhvati loptu, a onda nije hteo da svira guranje Lučića pod košem zahvaljujući kojem je Herston dvaput pokupio svoj promašaj (čudno za sudiju koji je svirao ono prvo?). Osim toga, od dva prejaka faula sa dve ruke nisu svirali nijednu nesportsku, mogli su bar jednu. I na kraju, izmislili su dva faula kad su oni već izgubili napad. To sve u zadnjoj četvrtini, u utakmici koju je rešio jedan posed lopte, a do tada skoro PERFEKTNO suđenje, na kriterijum koji je više odgovarao Armaniju, iako smo se mi bolje snašli u njemu. Al' tebi su dosad sudije bile krive jedino kad treba naznačiti da Partizan dobija "na tuču"?

Ja ne tražim opravdanje za poraz, al' ti očito tu sitnicu uvek nekako previdiš. Utakmicu smo izgubili zato što smo im prepustili ritam, pre svega, uz još dosta sitnica. Među njima zaista nije igra Milosavljevića, koji nije promašio jer je bio umoran (kakav glup način da napadaš Vladu), već su mu jednostavno dve lopte nesrećno izašle iz obruča. On je sam više uticao na poraz, zato što je predvodio ono srljanje u trećoj četvrtini, ali ne krivim ga ni najmanje, išlo ga je dotad, ponelo ga.

Što se indijanaca tiče, jesu indijanci, ali ne znam gde je sramota izgubiti od tima sa takvim igračima koji pogađaju one stvari. A tebi ako je muka, ne znam koji đavo i dalje gledaš. Eno kreće ti NBA... tamo nemaš indijanaca. :lol:

PS: Ja bih baš voleo da imamo takve indijance poput Herstona i Nikolasa, a može i Kuk umesto Loa, opušteno.

E sad, kad se smiris ti pogledaj ponovo.............Bozic je GURNUO Roka, a sto se gurnaja Lucica tice, kad budes pogledao videces da nijendog igraca Armanija nije bilo u blizini da ga tako gurne, vec ga je gurnuo saigrac.
Takodje, faul u napadu sviran zbog bloka u kojis e Kecman zalepio je smesan jer se blok nije nimalo kretao.
Takodje, sudar dvojice centara posle igre dva na dva sudije nisu svirale iako se iz aviona video faul igraca Partizana.
Prodor Kuka posle kojeg ga je Macvan mislim gurnuo, te Kuk promasio zicer, da bi se posle uhvatio za glavu.
Faul kada Andjusic gura Herstona na Katica, lopta u autu za Partizan.
Sve je ovo bilo u cetvrtoj cetvrtini........

Ja NISAM rekao da trazis opravdanje, nego obojica komentarisemo utakmicu, i polemisemo o sudijama...Opravdanje ne postoji, ni za ekipu a posebno ne za Jovanovica.

Ne znam dal' znaš, al ne mora igrač da se kreće u bloku da bi napravio faul, dosta je i da ide ramenom da ga zvekne, kao što je ovaj i uradio. Jedino ne bi bio faul da Kecman nije to naglasio "iskusnim" padom. Sad, ti kažeš da je Anđušić gurao Herstona, a Božić Roka, ja to ne vidim tako. Posebno ne "guranje" Roka, jedino da ga je Pera povlačio je mogao da napravi onaj pokret. Sad da se preganjam s tobom oko toga... a što se faula nad Lučićem tiče, gledali smo dvaput na sosku, ja to guranje ne bih svirao, ali sudija koji je svirao ono Perino nad Rokom bi valjda trebao? Za ostalo se ne sećam ništa.

Ne trebaju ekipi ni Jovanoviću nikakva opravdanja. Ne moraju oni nama i pljuvačima i ostalima da polažu račune pa da se pravdaju. Izgubili su na jednu loptu, odigrali su prvo kako treba, pokazali da mogu, onda izgoreli i to je sve. Naravno da imaju svi svoje mane, ali da je jedna jedina stvar išla na našu stranu, malo više pameti ili strpljenja ili neka sudijska odluka u našu korist, i sad bi se masovno kupovale karte za fajnal for maltene.

Ispalo je surovo, ali biće bolje.

Poslednja izmena:
Gledam utakmicu i pitam se bre da li je ovo moguce...
Mi forsiramo, tj. nas coach, nesto kao pozicioni napad, kao "gradimo igru" 24 sekunde i onda, posto 2-3 sekunde pred kraj napada ne znamo sta cemo sa loptom, sutiramo iz nekih nemogucih pozicija i posle pljujemo Milosavljevica, Lucica ili Kecmana, posto promase sut u zadnjoj sekundi napada...
Izgubili smo dominaciju pod kosem odlaskom Pekovica i samim tim celu koncepciju u igri...
Nazalost, Vlada nije ucinio nista, ostao je isti sistem igre, greske nisu ispravljene i mi smo procitani...
Kasno je sad mudrovati...
Ovaj tim Partizana realno nije zasluzio da ide dalje, jer nema kvalitet...
P.S.Kapu skidam Rasku Katicu, mom sugradjaninu, sjajnom momku (svi koji ga znaju po KG-u, imaju samo reci hvale za njega) i velikom fajteru, koji je, kako cujem jako emotivno doziveo ovaj poraz (maltene, samo sto nije zaplakao)

Nijedan tim Partizana u proteklih godina nije imao "kvalitet" a stizao je dokle je stizao. Ču, nije imao kvalitet, a na loptu je do velikog uspeha.

Vidim da i na drugim mestima pljuju Jovanovića što je ostao bez tajmauta u zadnjem minutu, kad se ionako ništa nije moglo pametno reći jer smo bili skoro poraženi i kad se znalo da će se ići penal za penal. On je ostao bez tajmauta jer je pokušao da uradi nešto pre no što se dospelo do te situacije. Da je ostavio tajmaut za zadnji minut, onda bi se pljuvao zašto nije ranije tražio. Aj' da mu pričaš za zonu i slično,ali to je ono, pljuvanje da bi se on pljuvao. Drago mi je da je pomenuo što se pravila atmosfera pred utakmica kako "ne možemo proći dalje". Stvarno smo sami sebi najgori neprijatelji, mislim na navijače. Eno ciganin što se javio kod Tegija normalnije gleda na naše nego mi sami.

spremljen post za pobedu: mrzim klisee, ali vececeraas, ono, momci su pokazali svoj karakter znacii sjajno ! cestitam, bravo momci ! tu sad gomila, sisam ti racqu majstore itd...

tuzna realnost: VLADO ODLAZI, !

1 keeper daj mile, osvesti se, ( all due respect ) ne srei vise.. i dalje tvrdim da smo smo imali roster bolji nego mnogo puta ranije, a performans... VLADO ODLAZI...

2. nije frka, ispadali i ranije sa sve, ne mogu ime da nu spomenem magom, isto kad je prolaz bio siguran, ali ispasti od od sarlorororoaloroa, najgore ekipe u EL, skariolo - armanij, indijanaca, strasnih, takvih, da kazes, sreca da partizan sa ovakvim INDIJANCIMA igra ,inace bi ispao,... je BOLNO... JAKo BOLNO...

3. rekoh da sam spreman da vrednujem ucinak VJ na a osnovu ove utakmice, pre nekoliko nedelja, keeper, ti ?

4. koliko smo mi losi, kad smo od ovoliko lose, skariolo ekipe, uspeli da ispadnemo ? U PIONIRU ?

aman bre ljudi, kako smo uspeli da nakon sjajnih pobeda nad realom i maccabijem ispadnemo od sarlrororoloro, najgore ekipe u EL i skariolovih zabarskih indijanaca ? ko je bre ono ****, da cemo bez peka igrati bolje ? koji je bre ovo racq ?

SIFRA: razocaran....

cujemo se... onda...

Poslednja izmena:
Brate, osvesti se ti i ne srei više, šta da ti kažem.
Šta bi tek bilo da smo ispali od Prokoma, Zagreba, Žalgirisa, i slično? :lol:
Al džaba, to je tako zacrtano. Da smo prošli, ovo bi bila "slaba" grupa. Ništa mi ne priznajemo osim fajnal fora više.

Mislim, realno, ovo tvoje da je Šarloa najgora ekipa u EL je jedna od žešćih izjava na ovom forumu, mislim da te čak i previše ozbiljno shvatam u odnosu na ono šta pričaš.

A pre svega nauči da se izražavaš, pošto mi po ko zna koji put nije jasno šta želiš da kažeš.

rekoh da sam spreman da vrednujem ucinak VJ na a osnovu ove utakmice, pre nekoliko nedelja, keeper, ti ?
Šta ja? Da vrednujem učinak VJ na osnovu ove utakmice?

mile. ti si bre padavicar, teski. konektuj se malo sa realnoscu. hebo te VJ i debeli gnom koji nam ga je u amanet ostavio... ( da mu cuva stolicu )

ovo sto si citirao bolidu, sam ti dao kao izazav pre 2-3 nedelje... da ova utakmica odluci, da li je VJ svetski megacar ili los trener.... procitaj nesto pre nego sto krenes da seres...

ili mislis da je ova utakmica nebitna i ne odredjujje njegov status ? i da si sad ti neko moodo sto ces da kazes: volim partizan... i kad gubi...

uostalom, nebitno...rekoh vec, chujemo se onda... a, ti, odhebi...

Poslednja izmena:
Ma kad bi se to desilo, pa da jos i slavim ovaj poraz, jer cu znati da ce sigurno biti bolje..
Ovako Partizan je veceras izgubio ni zbog cega.Sve ce ostati isto.
A ne znam za vas, ali meni je vec muka da gledam ovakav Partizan.
Odigras 20 utakmica u sezoni bez ijedne "probe", uigravanja, i onda prvi put postavis napad preko posta protiv zone?
U prvom poluvremenu ostavis Loua i Bozica da se "glupiraju" igrajuci jaku odbranu , i preko "odmornog" Milosavljevica vodis 7 razlike.
U drugom poluvremenu uhvatis Milosavljevica da juri za onim indijancem Nikolasom(kojeg da je Nikolasu bilo vece ne bi stigla tri Milosavljevica, a kad mu nije dovoljan mu je bio i Andjusic), i Milosavljevic promasi sve sto je sutnuo.
Ostanes u zadnjem minutu bez tajmauta??????????????

hebi ga, ostaje mi samo da se nadam da vi koji ste citali moje ponekad ostre kritike, ali i zessce hvalospeve, nikad niste mogli da primetite trunku malicioznosti, kao u citiranom postu...

ako je neko moje postove ( osim keepera, on je neozbiljan i) doziveo malicioznim, onda, je sve moje postovanje na ovom topicu bilo MOJ LICNI PORAZ....

Poslednja izmena:
usrali smo motku, a imali smo priliku da prodjemo
odlaskom Pekovica dosta smo izgubili i u odbrani i u napadu
ako bi objektivno posmatrali kvalitet igraca koje sad imamo (nakon odlaska Pekovica), to i nisu igraci za top16
nismo mi imali igrace ni predhodnih sezona, ali smo na klupi (uglavnom) imali prednost na koju smo navikli, Jovanovic na zalost nije ta prednost trenutno
mozda nekad bude, mozda ga treba istrpeti... ne znam, tesko

hebi ga, ostaje mi samo da se nadam da vi koji ste citali moje ponekad ostre kritike, ali i zessce hvalospeve, nikad niste mogli da primetite trunku malicioznosti, kao u citiranom postu...

ako je neko moje postove ( osim keepera, on je neozbiljan i) doziveo malicioznim, onda, je sve moje postovanje na ovom topicu bilo MOJ LICNI PORAZ....

nisu bili maliciozni, al su zato znali biti konfuzni ;)

mile. ti si bre padavicar, teski. konektuj se malo sa realnoscu. hebo te VJ i debeli gnom koji nam ga je u amanet ostavio... ( da mu cuva stolicu ).
Hebo tebe ... neko drugi. :lol: Možda da pređeš da navijaš za FMP, tamo imaš na klupi trenerku legendu, verujem da bi bio zadovoljan. Taman povedi i batu Koleta, pošto za vas stvarno ne znam zašto još gledate Partizan. Mislim, čoveče, samo se džaba nerviraš.

ovo sto si citirao bolidu, sam ti dao kao izazav pre 2-3 nedelje... da ova utakmica odluci, da li je VJ svetski megacar ili los trener.... procitaj nesto pre nego sto krenes da seres...
Zaista nisam primetio da si mi dao kao izazov pošto si i ovako generalno slabo razumljiv. Znam da sam se prošle nedelje maltene krstio dok sam čitao neki tvoj post gde si spomenuo nešto u vezi mene, tebe, VJ i naših avatara. :lol:
Nijedna utakmica ne može da odluči da li je VJ svetki megacar ili loš trener. Pošto on nije ni jedno ni drugo.
A ti prvo sklepaj jednu normalnu rečenicu pre nego što kreneš da sereš.

ili mislis da je ova utakmica nebitna i ne odredjujje njegov status ? i da si sad ti neko moodo sto ces da kazes: volim partizan... i kad gubi...
VJ je u toj svojoj prekratkoj karijeri imao nekoliko teških utakmica koje su mu određivale status, ne u smislu da će sutra dobiti otkaz ili neće, pošto mi nismo poput klubova iz predgrađa i iz našeg komšiluka pa da trenere menjamo kao čarape, ali su te utakmice bili veliki ispiti za njega. Prokom, Kup Srbije, Fajnal For NLB, pa i utakmice TOP16 koje su trebale da pokažu dal je on materijal za velike pobede, što tada nije dokazao, ali jeste sada, naročito protiv Makabija. I ovo je bio veliki test, i najozbiljniji koji je zafulao. Što se mene tiče, istu priču imam pola godine, ako ne i više. Po meni, trpeti Jovanovića jedino ima smisla ako će napredovati. Tu ima nekih stvari koje daju nadu da sazrevanje postoji, sa druge strane, ima i gomila stvari sa kojima čovek još uvek neshvatljivo ne može da izađe na kraj. O tome sam pričao sa bata Koletom, a i pre. A da li će se ovo trpljenje isplatiti, ja ne znam, a ne verujem da iko zna, jer je to sve dobrim delom i kocka. Ja ne znam kako se postaje veliki trener, to je sve na upravi, Toši i Saši. Ali dobro, ti već imaš odgovor na to: on je tu da čuva stolicu debelom gnomu, tako da ti nemaš problem sa time.

Ja mudo što ću da kažem da volim partizan i kad gubi? :lol: Šta, treba da budem mudo i da kažem Vlado odlazi sram te bilo? :lol:

uostalom, nebitno...rekoh vec, chujemo se onda... a, ti, odhebi...
E, važi onda. Odhebi i ti. :lol:

Nijedan tim Partizana u proteklih godina nije imao "kvalitet" a stizao je dokle je stizao. Ču, nije imao kvalitet, a na loptu je do velikog uspeha.

Ovde gresis druze.
Jeste, i ovaj Partizan je imao kvalitet dok je igrao Pekovic, ali bez njega, on je grupa ispodprosecnih igraca za Evropu, izuzev Macvana, koji mnogo odskace od ostalih i iskusnog Kecmana, koji na suvi kvalitet i iskustvo, uspeva da ubaci po 10-ak poena, iako je covek fizicki istrosen, pogotovo se to vidi u odbrani.
Svaka generacija Partizanovih kosarkasa imala je par kvalitetnih igraca, koji su "nosili"ekipu, poput Boa, poput Aleksa Marica, Ubice itd., uz "vodonose", igrace koji su ulazili kad je bilo potrebno da se odigra jaca odbrana i sl.
Dule je imao sistem u kome je svaki igrac imao svoju namenu, ali je igra zavisila od nosioca.
Ovaj tim Partizana, posle odlaska Pekovica, postao je skup vodonosa...
Milosavljevic, Caki, Lucic, to nisu igraci koji mogu da nose Partizan..
Lo i ona beskorisna masa pod kosem, to su igraci koji su trebali da preuzmu ulogu nosioca kad je Pekmen otisao, ali oni nemaju onu stvar za to...
Raduljica je em tupav, em letargican, a Lo je plasljiv igrac, koji se u pojedinim trenucima krije od lopte...'
Ostali su jedino Kecman i Macvan, ali nazalost, oni nisu dovoljni...
Ovo je realan rezultat i pokazatelj gde smo...

Oni samo nemaju trenutno oslonac, to je sve. Ja mislim da je Peković veći značaj imao time što je bio stub i senka za sve ostale igrače, nego svojim statističkim učinkom, koji je takođe bio veliki. Lo i Raduljica imaju kvalitet da, uz Mačvana i Kecmana, budu dovoljan oslonac za sve ostale odakle će lako iskočiti Lučić, Milosavljević i Anđušić i dati veliki doprinos kao što su umeli da daju. Tako da, ja mislim da bi ova ekipa uz jednu jaku četvorku mogla da skine svaki veliki skalp u EL (osim CSKA i Barse, to ne bih smeo da garantujem). Mislim da tu ima kvaliteta, ali da nisu pokazali pravi karakter i da su izgoreli. Slažem se generalno s tobom, samo to malo drugačije formulišem.

PS: Mislim, aj' da mi puknemo lagano pa da kažeš "ne možemo dalje, nemamo materijal za to". Ali mi smo i u Belgiji i u ovoj utakmici, ovakvi kakvi smo, bez Pekmena, imali 20,25min PUNE kontrole i igrali onako kako treba. Znači da se moglo, al' ebiga.

Poslednja izmena:
Једва дочекали људи да Партизан изгуби да би могли "аргументовано" да пљују ВЈ !
Свака част,тако се навија.
По мени главни кривац је плеј,кога немамо ! Мислим на Ејсија...
Па какав је то црнац-плеј који не може да погоди отворен шут,промашује бацања као од шале
(ех,да је био Рашић ! ) Е за то сноси одговорност ВЈ !
Не знам колико зарађује Лоу,али ако је скуп,ја бих се 'ладно захвалио и стварно дао шансу
овима што имамо...Ваљда ћемо догурати у АБА лиги до 3-4 позиције...

Једва дочекали људи да Партизан изгуби да би могли "аргументовано" да пљују ВЈ !
Свака част,тако се навија.
По мени главни кривац је плеј,кога немамо ! Мислим на Ејсија...
Па какав је то црнац-плеј који не може да погоди отворен шут,промашује бацања као од шале
(ех,да је био Рашић ! ) Е за то сноси одговорност ВЈ !
Не знам колико зарађује Лоу,али ако је скуп,ја бих се 'ладно захвалио и стварно дао шансу
овима што имамо...Ваљда ћемо догурати у АБА лиги до 3-4 позиције...

Pominjes Rasica?
Pa evo, Rasic te 2009/2010.
Regularni deo sezone:
za dva 7/20 35%
za tri 16/39 40%
Top 16:
za dva 7/19 34%
za tri 4/28 16%

Lou ove seone( da se ne zaboravi, trojka je dalja za pola metra)
za dva: 36/80 45%
za tri 6/21 28%

Ako i postoji razlika izmedju njih dvojice onda je ona na strani Loua.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back