Jary
Elita
- Poruka
- 16.647
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači dobrom čoveku uručiti zahvalnicu i raskid ugovora.
jb.t neverovatno je od kakvih indijanaca je Partizan veceras izgubio!!!!
Sudije su navlačile za Armani u ključnim trenucima, a sudija koji je svirao to je bio specijalac. Svirao je faul Božića nad Rokom (kome je ruka "ostala" kod Božića i koji ga je više povlačio nego ovaj njega) koji nije mogao da uhvati loptu, a onda nije hteo da svira guranje Lučića pod košem zahvaljujući kojem je Herston dvaput pokupio svoj promašaj (čudno za sudiju koji je svirao ono prvo?). Osim toga, od dva prejaka faula sa dve ruke nisu svirali nijednu nesportsku, mogli su bar jednu. I na kraju, izmislili su dva faula kad su oni već izgubili napad. To sve u zadnjoj četvrtini, u utakmici koju je rešio jedan posed lopte, a do tada skoro PERFEKTNO suđenje, na kriterijum koji je više odgovarao Armaniju, iako smo se mi bolje snašli u njemu. Al' tebi su dosad sudije bile krive jedino kad treba naznačiti da Partizan dobija "na tuču"?Takodje vidim da je neko rekao kako su sudije navlacile(racunam ipak u afektu i ljutnji posle poraza)........Ja bih samo pitao:ZA KOGA?
Sudije su navlačile za Armani u ključnim trenucima, a sudija koji je svirao to je bio specijalac. Svirao je faul Božića nad Rokom (kome je ruka "ostala" kod Božića i koji ga je više povlačio nego ovaj njega) koji nije mogao da uhvati loptu, a onda nije hteo da svira guranje Lučića pod košem zahvaljujući kojem je Herston dvaput pokupio svoj promašaj (čudno za sudiju koji je svirao ono prvo?). Osim toga, od dva prejaka faula sa dve ruke nisu svirali nijednu nesportsku, mogli su bar jednu. I na kraju, izmislili su dva faula kad su oni već izgubili napad. To sve u zadnjoj četvrtini, u utakmici koju je rešio jedan posed lopte, a do tada skoro PERFEKTNO suđenje, na kriterijum koji je više odgovarao Armaniju, iako smo se mi bolje snašli u njemu. Al' tebi su dosad sudije bile krive jedino kad treba naznačiti da Partizan dobija "na tuču"?
Ja ne tražim opravdanje za poraz, al' ti očito tu sitnicu uvek nekako previdiš. Utakmicu smo izgubili zato što smo im prepustili ritam, pre svega, uz još dosta sitnica. Među njima zaista nije igra Milosavljevića, koji nije promašio jer je bio umoran (kakav glup način da napadaš Vladu), već su mu jednostavno dve lopte nesrećno izašle iz obruča. On je sam više uticao na poraz, zato što je predvodio ono srljanje u trećoj četvrtini, ali ne krivim ga ni najmanje, išlo ga je dotad, ponelo ga.
Što se indijanaca tiče, jesu indijanci, ali ne znam gde je sramota izgubiti od tima sa takvim igračima koji pogađaju one stvari. A tebi ako je muka, ne znam koji đavo i dalje gledaš. Eno kreće ti NBA... tamo nemaš indijanaca.
PS: Ja bih baš voleo da imamo takve indijance poput Herstona i Nikolasa, a može i Kuk umesto Loa, opušteno.
Šta ja? Da vrednujem učinak VJ na osnovu ove utakmice?rekoh da sam spreman da vrednujem ucinak VJ na a osnovu ove utakmice, pre nekoliko nedelja, keeper, ti ?
Ma kad bi se to desilo, pa da jos i slavim ovaj poraz, jer cu znati da ce sigurno biti bolje..
Ovako Partizan je veceras izgubio ni zbog cega.Sve ce ostati isto.
A ne znam za vas, ali meni je vec muka da gledam ovakav Partizan.
Odigras 20 utakmica u sezoni bez ijedne "probe", uigravanja, i onda prvi put postavis napad preko posta protiv zone?
U prvom poluvremenu ostavis Loua i Bozica da se "glupiraju" igrajuci jaku odbranu , i preko "odmornog" Milosavljevica vodis 7 razlike.
U drugom poluvremenu uhvatis Milosavljevica da juri za onim indijancem Nikolasom(kojeg da je Nikolasu bilo vece ne bi stigla tri Milosavljevica, a kad mu nije dovoljan mu je bio i Andjusic), i Milosavljevic promasi sve sto je sutnuo.
Ostanes u zadnjem minutu bez tajmauta??????????????
Takodje vidim da je neko rekao kako su sudije navlacile(racunam ipak u afektu i ljutnji posle poraza)........Ja bih samo pitao:ZA KOGA?
hebi ga, ostaje mi samo da se nadam da vi koji ste citali moje ponekad ostre kritike, ali i zessce hvalospeve, nikad niste mogli da primetite trunku malicioznosti, kao u citiranom postu...
ako je neko moje postove ( osim keepera, on je neozbiljan i) doziveo malicioznim, onda, je sve moje postovanje na ovom topicu bilo MOJ LICNI PORAZ....
Hebo tebe ... neko drugi.mile. ti si bre padavicar, teski. konektuj se malo sa realnoscu. hebo te VJ i debeli gnom koji nam ga je u amanet ostavio... ( da mu cuva stolicu ).
Zaista nisam primetio da si mi dao kao izazov pošto si i ovako generalno slabo razumljiv. Znam da sam se prošle nedelje maltene krstio dok sam čitao neki tvoj post gde si spomenuo nešto u vezi mene, tebe, VJ i naših avatara.ovo sto si citirao bolidu, sam ti dao kao izazav pre 2-3 nedelje... da ova utakmica odluci, da li je VJ svetski megacar ili los trener.... procitaj nesto pre nego sto krenes da seres...
VJ je u toj svojoj prekratkoj karijeri imao nekoliko teških utakmica koje su mu određivale status, ne u smislu da će sutra dobiti otkaz ili neće, pošto mi nismo poput klubova iz predgrađa i iz našeg komšiluka pa da trenere menjamo kao čarape, ali su te utakmice bili veliki ispiti za njega. Prokom, Kup Srbije, Fajnal For NLB, pa i utakmice TOP16 koje su trebale da pokažu dal je on materijal za velike pobede, što tada nije dokazao, ali jeste sada, naročito protiv Makabija. I ovo je bio veliki test, i najozbiljniji koji je zafulao. Što se mene tiče, istu priču imam pola godine, ako ne i više. Po meni, trpeti Jovanovića jedino ima smisla ako će napredovati. Tu ima nekih stvari koje daju nadu da sazrevanje postoji, sa druge strane, ima i gomila stvari sa kojima čovek još uvek neshvatljivo ne može da izađe na kraj. O tome sam pričao sa bata Koletom, a i pre. A da li će se ovo trpljenje isplatiti, ja ne znam, a ne verujem da iko zna, jer je to sve dobrim delom i kocka. Ja ne znam kako se postaje veliki trener, to je sve na upravi, Toši i Saši. Ali dobro, ti već imaš odgovor na to: on je tu da čuva stolicu debelom gnomu, tako da ti nemaš problem sa time.ili mislis da je ova utakmica nebitna i ne odredjujje njegov status ? i da si sad ti neko moodo sto ces da kazes: volim partizan... i kad gubi...
E, važi onda. Odhebi i ti.uostalom, nebitno...rekoh vec, chujemo se onda... a, ti, odhebi...
Nijedan tim Partizana u proteklih godina nije imao "kvalitet" a stizao je dokle je stizao. Ču, nije imao kvalitet, a na loptu je do velikog uspeha.
Једва дочекали људи да Партизан изгуби да би могли "аргументовано" да пљују ВЈ !
Свака част,тако се навија.
По мени главни кривац је плеј,кога немамо ! Мислим на Ејсија...
Па какав је то црнац-плеј који не може да погоди отворен шут,промашује бацања као од шале
(ех,да је био Рашић ! ) Е за то сноси одговорност ВЈ !
Не знам колико зарађује Лоу,али ако је скуп,ја бих се 'ладно захвалио и стварно дао шансу
овима што имамо...Ваљда ћемо догурати у АБА лиги до 3-4 позиције...