KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gospodar Vremena treba da ubaci Andjusica i Besovica u igru
ovaj mec se sigurno gubi, treba se spremati protiv Milana kuci za prolaz

Nesto ne vidim nacin da mi prodjemo. Jedino da na pionir izvucemo neki castan poraz od 2-3 razlike.

Nama se igra od odlaska Pekovica raspada. Ne znam sta je VJ ocekivao, da ce lok aut trajati 3 godine, pa je sad iznenadjen i uvredjen, a mi igru nemamo.

A dok se Milanu od odlaska Galinarija igra znatno popravila. Gledao sam ih protiv Venecije, mnogo bolje izgledaju na terenu.

57cd8b4e3e.jpg

Kako vreme leti.....

Stvarno sramota. Spadosmo na nivo Zvezde. :lol: Stvarno zaista, jedan Makabi sme da pukne 20 razlike u Madridu, da ih izbuše sa svih strana, samo mi ne smemo.

Otaljana utakmica, možda i bolje ovako.

Orgazmickom?
Ne razumem.
Ništa, Kole...
Čoveče, čim gubimo, isprozivaš nekoga i podsmevaš se, obavezno na Vladu da se popišaš, a kad pobedimo, plačeš kako si puk'o tiket. :lol:
Aj' čekam te da iskomentarišeš kako je Ljuj ispao smešan što ga je Milisav divljački slepio? Ili te to ne pali toliko?

Btw. Serhio Rodrigez moj novi idol u nedostatku Rubija. Na 20 razlike on baca frljoke iza ramena, asistira Mirotiću o Raškovu glavu. A Kerol simulira na plus 25. Stvarno su šabani kao i Barselona.

Stvarno sramota. Spadosmo na nivo Zvezde. :lol: Stvarno zaista, jedan Makabi sme da pukne 20 razlike u Madridu, da ih izbuše sa svih strana, samo mi ne smemo.

Ništa, Kole...
Čoveče, čim gubimo, isprozivaš nekoga i podsmevaš se, obavezno na Vladu da se popišaš, a kad pobedimo, plačeš kako si puk'o tiket. :lol:
Aj' čekam te da iskomentarišeš kako je Ljuj ispao smešan što ga je Milisav divljački slepio? Ili te to ne pali toliko?

Btw. Serhio Rodrigez moj novi idol u nedostatku Rubija. Na 20 razlike on baca frljoke iza ramena, asistira Mirotiću o Raškovu glavu. A Kerol simulira na plus 25. Stvarno su šabani kao i Barselona.

A sta mi imamo od toga sto je Dragan Milosavljevic zvani Budala, nekoga slepio?
Nama je mnogo veci problem sto on u poslednjih 6 utakmica EL trojke sutira 21-2. Ili ti nepunih 10%. Sto za 25 + minuta na terenu ostvari indeks 3, a Andjusic za 8 indeks 6. Ali svi mi to vidimo, samo ne vidi nas strucnjak koji se ocigledno drzi devize da mi umre majka ako isforsiram nekog mladog igraca.

Nama je mnogo veci problem sto smo u Madrid otisli spustenih gaca. Gubili smo mi i ranije ubedljivo, ali smo i na -20 ginuli na terenu. A veceras to nisi mogao da vidis.Nijednog trenutka nije bilo borimo se maksimalno, pa sta bude.

Nama je veci problem sto cemo u mec sa Milanom uci sa -20 iz Madrida i mozda porazom od Cedevite ( sta vise , po meni imamo vrlo male sanse za pobedu u Zg ), a Milano ulazi sa +30 pobedom. Nama se igra i forma sunovratila , a njihova ide uzlaznom linijom. Kao jedini adut nam preostaje pun Pionir.

A sta mi imamo od toga sto je Dragan Milosavljevic zvani Budala, nekoga slepio?
Nama je mnogo veci problem sto on u poslednjih 6 utakmica EL trojke sutira 21-2. Ili ti nepunih 10%. Sto za 25 + minuta na terenu ostvari indeks 3, a Andjusic za 8 indeks 6. Ali svi mi to vidimo, samo ne vidi nas strucnjak koji se ocigledno drzi devize da mi umre majka ako isforsiram nekog mladog igraca.

Nama je mnogo veci problem sto smo u Madrid otisli spustenih gaca. Gubili smo mi i ranije ubedljivo, ali smo i na -20 ginuli na terenu. A veceras to nisi mogao da vidis.Nijednog trenutka nije bilo borimo se maksimalno, pa sta bude.

Nama je veci problem sto cemo u mec sa Milanom uci sa -20 iz Madrida i mozda porazom od Cedevite ( sta vise , po meni imamo vrlo male sanse za pobedu u Zg ), a Milano ulazi sa +30 pobedom. Nama se igra i forma sunovratila , a njihova ide uzlaznom linijom. Kao jedini adut nam preostaje pun Pionir.
To što je Milisav slepio nekog znači nešto Koletu, on će znati zašto sam to rekao. Ako shvati, doduše... Nema to veze ni sa čim drugim nego sa tim.
Mislio sam da je svaki džabalaber dosad shvatio zašto Anđušić ne može da igra više no što igra, a to je zato što je teška rupa u odbrani, ispada, ide ispod bloka, primamo poene preko njega kao ludi. Igrao je i protiv Budućnosti više, pa su nam preko njega nabili razliku. Sa druge strane, Milisavu ne ide napad, i da je potrebno naći bolji balans i tajming njihove minutaže, treba. Sad, da ti se izvinim što je Jovanović "drugi razred" u trenerskom poslu, pa nije baš neki majstor, al ebiga, mi pokušavamo s njime i od njega nešto da napravimo.

Mi smo gubili u svojim najboljim sezonama sa 20,30 razlike od raznih Orleana, Ritasa i ostalih ludaka. Pucali lagano od Marusija koji nam je za četvrtinu dao 2p. Sad ne smemo da puknemo od Reala u Madridu? Kažeš nismo ginuli? A tad smo umirali? Još jedno opšte mesto, običan mit da smo se nekad "uvek borili", a sada ne. Brate, da smo se borili kao ludaci ne bismo pucali od 3x slabijih timova tada. A da se sad ne bore kao ludaci, ne bi pobeđivali 5x jače timove, i ne bi bili tu gde jesu, u situaciji da rešavaju stvari u Pioniru, što bi pre 3 meseca potpisao svako ko navija za Partizan.

I navijam da Armani pobedi sledeću za vikend +50, a mi možemo da puknemo i od Cedevite 20 razlike. Neka dođu i neka misle da im dobro ide, a nek naši moraju da se vade protiv njih. Pionir je ionako mesto gde sve računice i sve "realno" prestaje, a za 8 dana će da gori.

Jedva čekam. 8)

Poslednja izmena:

Ništa, Kole...

To ocigledno imas lose pamcenje..Veoma veoma lose pamcenje............Ili ako nije to, onda je losa namera, u sta ja mnogo vise verujem.
Uzmi pa se vrati unazad po ovoj temi, naci ces poprilicno poraza Partizana posle kojih ja rec nisam napisao ovde.
Takodje ces naci i dosta pobeda posle kojih sam pisao.

Sto se tice toga kako je Milosavljevic nekoga zalepio, malkice je to sramota porediti sa onom rampom na Lou.
A ti ako si nekad uzeo loptu u ruke, znaces i sam zasto.
Ljulj je jedva primio loptu, imao je samo JEDNU opciju u tom trenutku i Milosavljevic ga je zalepio.
Lou je primio loptu u kontri 3 na 1, na metar od kosa i imao je bar PET opcija koje je mogao da napravi, i ipak ga je neko zalepio kao malo dete.
Ako ti ne uvidjas razliku u tome, onda stvarno nema puno smisla ni pricati sa tobom.
Posebno kada imas "selektivno" pamcenje.

1993.g (izvinjavam se ako sam slucajno pogresio godinu, jer je davno bilo), na Zlatiboru se nasao na pripremama KK"Borac" Cacak, i imao sam prilike da odigram nekoliko basketa sa njim ...........Miran , tih mladic, sjajan kosarkas...
Sto bi rekli zargonski: da ga svaka majka pozeli za svoju cerku.......
Steta, ovo suludo vreme cesto odnese one koji su to najmanje zasluzili.

Lou je jedino mogao da uvali loptu Raduljici i to je sve. Ljuj da je pametniji ne bi se zaletao a da ne zna šta mu se dešava iza leđa i sebe stavljao u situaciju da "nema opcija", jadan.

Ima tebe kad treba da dokazuješ doktorsku tezu "Vlada nema pojma".
Al kad si ga pohvalio protiv Makabija ("utakmica dobro spremljena" :lol: ), i meni su krenule suze radosnice, počeo sam da verujem da ima nade za njega.

Ako cemo Milosavljevicevu blokadu hvaliti i slaviti ovde kao hit utakmice, u kojoj smo bukvalno pregazeni-onda bolje da se ubijemo, kolektivno. Ako je to samo neka interna diskusija izmedju vas dvojice-onda o.k.
Uglavnom, sto pre se okrenuti odlucujucoj utakmici protiv Milana, koja nas vec ceka za 7 dana. Verujem pre svega u prednost domaceg terena i nadam se da cemo se do tada sabrati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back