Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Savanovic me iznenadio,igra potpuno smireno,pogadja kad treba,profesionalno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već sam pomalo zaboravio psovanje na sudije...
Za Loua se jos uvek idi da je stranac ovde, ali ne u smislu porekla, vec same igre. Mora bolje pod hitno jer nema ko da ga zameni.
Lucic stegnut previse.
QUOTE=pedjolino1111;19327609]i pre pocetka prosle sezone sam pisao MI NEMAMO TRENERA sada dodajem
ko dovede loua-imamo 3 bolja beka od njega![]()
one 3 titule bi i misa tumbas osvojioА како ли освојисмо трофеје прошле сезоне без тренера ?
one 3 titule bi i misa tumbas osvojio
I Vlada me razocarao sa onim "zen" pristupom.
Pognuo glavu kao sisa, umesto da udje na teren, napravi tehnicku, ***** sudijama...
Kradu te u sred "Pionira" i ti cutis k'o mula...
Dule bi napravio bar 2 tehnicke, skinuo sako, kosulju, cega i iznapusavao sudije tako da bi im presela svaka kinta koju su primili od ovih murata...
I Vlada me razocarao sa onim "zen" pristupom.
Pognuo glavu kao sisa, umesto da udje na teren, napravi tehnicku, ***** sudijama...
Kradu te u sred "Pionira" i ti cutis k'o mula...
Dule bi napravio bar 2 tehnicke, skinuo sako, kosulju, cega i iznapusavao sudije tako da bi im presela svaka kinta koju su primili od ovih murata...
Ti si video samo da Vlada nema nijednu uigranu akciju.Gde si ti video tu kradju?
Ja nisam..
Ti si video samo da Vlada nema nijednu uigranu akciju.
Da ti opišem šta si propustio. Sudije su drastično promenile kriterijum, Peković je nadrljao. Četvrti faul je bio kriminal. A nije bila Pekovićeva ruka otvorenim dlanom na Baraćevom struku (novo čuveno pravilo), koji se samo koprcnuo i dobio faul. Aj OK. Međutim, ono što se dešavalo na drugoj strani nije bilo OK. Jedino ako si ti uveren da je Efes odigrao onako agresivnu odbranu bez ikakvih kontakata, dok se nama sviralo svako pipkanje, što je kulminiralo onom oduzetom loptom Savanu i ličnom za Lučeta. Prvo, čemu menjanje kriterijuma na pola utakmice? Drugo, ako se već menja, menja se za sve. Da ne pominjem da sudije očito ne znaju šta je lopta u silaznoj putanji.
Mačvan je igrao koliko je igrao jer pitaj boga šta bi bilo sa Banetom. A igrao je vrlo dobro. Jel treba da ga drži na klupi da bi dokazao da ima ne znam kakve akcije? Ako Partizan nema akcije, kako je uspeo da da Efesu skoro 50p za poluvreme? Čista sreća? Preslabi protivnici, kao tvoj omiljeni argument za uspehe svih trenera koje ti ne voliš? Aj, čoveče, pedala.
Da pridodam i greske u vodjenju lopte od strane igraca Efesa, koje se nisu svirale.
Cini mi se da su imali jedan napad u 3/4, gde jedan igrac pravi faul u napadu, a ovaj drugi odmah potom gresi u vodjenju lopte, a sudije cute.
Ti si video samo da Vlada nema nijednu uigranu akciju.
Da ti opišem šta si propustio. Sudije su drastično promenile kriterijum, Peković je nadrljao. Četvrti faul je bio kriminal. A nije bila Pekovićeva ruka otvorenim dlanom na Baraćevom struku (novo čuveno pravilo), koji se samo koprcnuo i dobio faul. Aj OK. Međutim, ono što se dešavalo na drugoj strani nije bilo OK. Jedino ako si ti uveren da je Efes odigrao onako agresivnu odbranu bez ikakvih kontakata, dok se nama sviralo svako pipkanje, što je kulminiralo onom oduzetom loptom Savanu i ličnom za Lučeta. Prvo, čemu menjanje kriterijuma na pola utakmice? Drugo, ako se već menja, menja se za sve. Da ne pominjem da sudije očito ne znaju šta je lopta u silaznoj putanji.
Mačvan je igrao koliko je igrao jer pitaj boga šta bi bilo sa Banetom. A igrao je vrlo dobro. Jel treba da ga drži na klupi da bi dokazao da ima ne znam kakve akcije? Ako Partizan nema akcije, kako je uspeo da da Efesu skoro 50p za poluvreme? Čista sreća? Preslabi protivnici, kao tvoj omiljeni argument za uspehe svih trenera koje ti ne voliš? Aj, čoveče, pedala.
Gde si ti video tu kradju?
Ja nisam.
Pekovic kao vo...Isto ovako igra i u NBA proslu sezonu.Udje, sve raznese u napadu, a onda napravi tri faula za pet minuta.......Kao da je retardiran.Pa ne misli valjda da brani da nas ne napuni Barac?Ili onaj Albanac?Smesan je kao crtani film.
Da ne picam kako se izgleda veceras jasno videlo zbog cega Raduljica na pozajmici u Partizanu.Ocigledno mu fali kosarkaske inteligencije da bi konkurisao bilo kojoj od tri petice u Efesu.
Na kraju, Jovanovica i ne treba komentarisati.......
Dovoljno je videti da mu je Macvan igrao preko 20 minuta, sto plasticno znaci da Jovanovic sa Partizanom i nema neke uigrane akcije i postavke, nego se igra kako ko stigne.....U bilo kojoj ozbiljnoj ekipi igrac koji dan pre toga dodje u ekipu ne bi se ni skidao za mec, pa makar bio Lebron ili Kobi licno, a ne Macvan.
ako je on smesan, kakvi su nam ostali?![]()