KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Loua se jos uvek idi da je stranac ovde, ali ne u smislu porekla, vec same igre. Mora bolje pod hitno jer nema ko da ga zameni.
Raduljica toplo-hladno, ali mora bolje jer neko treba da popuni prostor kad Pekovic ode.
Lucic stegnut previse.
Milosavljevic sutira i probija kao da je glavni tamo; bilo bi dobro da smanji gas.
Pekovic definitivno vodja, ali sam stekao utisak da previse kritikuje saigrace na nacin koji ima kontra efekat.

QUOTE=pedjolino1111;19327609]i pre pocetka prosle sezone sam pisao MI NEMAMO TRENERA sada dodajem:dash:

ko dovede loua-imamo 3 bolja beka od njega:dash::dash:

Za prvo da se i slozim u vecini. Pre bih rekao da je VJ najslabija tacka ovog tima.
lou imao vise izgubljenih lopti od datih poena
vlada je smesan bio smesan ostao

A za drugo......:think::think::think:

Gledao si AL na koliko utakmica pa si to zakljucio? Hrabar zakljucak posle 2-3 utakmice.
Covek je veceras 3 cetvrtine bio los, ali u 4. daje 16 poena i bukvalno resava utakmicu.
Da ne pricamo da je rec o igracu koji je 1. put u Evropi, 1.put u ovakvom sistemu i igre i treninga.
I da, koja 3 beka su bolja od njega?[/QUOTE]

izgubili smo 20 lopti, Lou ima indeks -6 za 32 minuta, a Milosavljevic 5 za 30 minuta
ne moze da se dobije Efes ovako losom igrom kljucnih igraca, posebno mislim na Loa, mislim da ni Tepic nije gubio 6 lopti na jednom mecu :(
Vlade usrao 3. cetvrtinu, tacno se videlo da se nije spremio za onakvu odbranu
Efes strasno jak, na kraju nas i Savan ubio
no dobro, ovo je prva utakmica, kako nije trebalo leteti posle kasapljenja Zagreba, tako ne treba ni sad padati (mada mislim da ne mozemo u f16, nemamo igru, a nismo toliko fizicki dominantni kao u ABA ligi)
inace Zagreb gubi od Brosea 22 razlike, oni su zalutali u EL

Poslednja izmena:
one 3 titule bi i misa tumbas osvojio

Знао сам да ћеш бити паметан после првог пораза који наиђе !
Свака част.
И овом анадолу-ефесу сигурно не треба тренер .
....
Јесте овај тим Партизана јак,али шта вреди кад су изгледа ови други сви још јачи !
Штета за ову трећу четрвртину-можда смо могли некако на мишиће да истерамо победу...
Судије јесу свирале ку**цу !

Poslednja izmena:
I Vlada me razocarao sa onim "zen" pristupom.
Pognuo glavu kao sisa, umesto da udje na teren, napravi tehnicku, ***** sudijama...
Kradu te u sred "Pionira" i ti cutis k'o mula...
Dule bi napravio bar 2 tehnicke, skinuo sako, kosulju, cega i iznapusavao sudije tako da bi im presela svaka kinta koju su primili od ovih murata...

ovo, i ja to rekoh drugaru u 3/4.

lou - nova dilema: da li je dripac zato sto ga kalupe u " cuvenu " timsku igru, pa se krije po coskovima da ne bi dosao u situaciju da sutne, ili nema kvalitet ( moje misljenje je opcija 1 ), u svakom slucaju, covek mora da pomisli ( i da zaplace ), e, da nam je miljan pavkovic bio veceras... uzas

I Vlada me razocarao sa onim "zen" pristupom.
Pognuo glavu kao sisa, umesto da udje na teren, napravi tehnicku, ***** sudijama...
Kradu te u sred "Pionira" i ti cutis k'o mula...
Dule bi napravio bar 2 tehnicke, skinuo sako, kosulju, cega i iznapusavao sudije tako da bi im presela svaka kinta koju su primili od ovih murata...

Gde si ti video tu kradju?
Ja nisam.
Pekovic kao vo...Isto ovako igra i u NBA proslu sezonu.Udje, sve raznese u napadu, a onda napravi tri faula za pet minuta.......Kao da je retardiran.Pa ne misli valjda da brani da nas ne napuni Barac?Ili onaj Albanac?Smesan je kao crtani film.
Da ne picam kako se izgleda veceras jasno videlo zbog cega Raduljica na pozajmici u Partizanu.Ocigledno mu fali kosarkaske inteligencije da bi konkurisao bilo kojoj od tri petice u Efesu.
Na kraju, Jovanovica i ne treba komentarisati.......
Dovoljno je videti da mu je Macvan igrao preko 20 minuta, sto plasticno znaci da Jovanovic sa Partizanom i nema neke uigrane akcije i postavke, nego se igra kako ko stigne.....U bilo kojoj ozbiljnoj ekipi igrac koji dan pre toga dodje u ekipu ne bi se ni skidao za mec, pa makar bio Lebron ili Kobi licno, a ne Macvan.

Ja nisam..
Ti si video samo da Vlada nema nijednu uigranu akciju. :lol:
Da ti opišem šta si propustio. Sudije su drastično promenile kriterijum, Peković je nadrljao. Četvrti faul je bio kriminal. A nije bila Pekovićeva ruka otvorenim dlanom na Baraćevom struku (novo čuveno pravilo), koji se samo koprcnuo i dobio faul. Aj OK. Međutim, ono što se dešavalo na drugoj strani nije bilo OK. Jedino ako si ti uveren da je Efes odigrao onako agresivnu odbranu bez ikakvih kontakata, dok se nama sviralo svako pipkanje, što je kulminiralo onom oduzetom loptom Savanu i ličnom za Lučeta. Prvo, čemu menjanje kriterijuma na pola utakmice? Drugo, ako se već menja, menja se za sve. Da ne pominjem da sudije očito ne znaju šta je lopta u silaznoj putanji.

Mačvan je igrao koliko je igrao jer pitaj boga šta bi bilo sa Banetom. A igrao je vrlo dobro. Jel treba da ga drži na klupi da bi dokazao da ima ne znam kakve akcije? Ako Partizan nema akcije, kako je uspeo da da Efesu skoro 50p za poluvreme? Čista sreća? Preslabi protivnici, kao tvoj omiljeni argument za uspehe svih trenera koje ti ne voliš? Aj, čoveče, pedala.

Poslednja izmena:
Da ti opišem šta si propustio. Sudije su drastično promenile kriterijum, Peković je nadrljao. Četvrti faul je bio kriminal. A nije bila Pekovićeva ruka otvorenim dlanom na Baraćevom struku (novo čuveno pravilo), koji se samo koprcnuo i dobio faul. Aj OK. Međutim, ono što se dešavalo na drugoj strani nije bilo OK. Jedino ako si ti uveren da je Efes odigrao onako agresivnu odbranu bez ikakvih kontakata, dok se nama sviralo svako pipkanje, što je kulminiralo onom oduzetom loptom Savanu i ličnom za Lučeta. Prvo, čemu menjanje kriterijuma na pola utakmice? Drugo, ako se već menja, menja se za sve. Da ne pominjem da sudije očito ne znaju šta je lopta u silaznoj putanji.

Mačvan je igrao koliko je igrao jer pitaj boga šta bi bilo sa Banetom. A igrao je vrlo dobro. Jel treba da ga drži na klupi da bi dokazao da ima ne znam kakve akcije? Ako Partizan nema akcije, kako je uspeo da da Efesu skoro 50p za poluvreme? Čista sreća? Preslabi protivnici, kao tvoj omiljeni argument za uspehe svih trenera koje ti ne voliš? Aj, čoveče, pedala.

:worth:
Da pridodam i greske u vodjenju lopte od strane igraca Efesa, koje se nisu svirale.
Cini mi se da su imali jedan napad u 3/4, gde jedan igrac pravi faul u napadu, a ovaj drugi odmah potom gresi u vodjenju lopte, a sudije cute.

:worth:
Da pridodam i greske u vodjenju lopte od strane igraca Efesa, koje se nisu svirale.
Cini mi se da su imali jedan napad u 3/4, gde jedan igrac pravi faul u napadu, a ovaj drugi odmah potom gresi u vodjenju lopte, a sudije cute.

Tri su razloga za sudjenje u korist Efesa

1. Efes Pilsen je sponzor Evrolige
2. Turkish Airlines je sponzor Evrolige
3. Final four se igra u Istanbulu

momci, nisu sudije krive sto smo mi izgubili
sto se tice Vladinih akcija, mi nismo dali kos iz igre 8 minuta u 3. cetvrtini, dali smo 6 za celu cetvrtinu
Vlada nije imao akcije na promenjenu odbranu, nije dobro spremio mec
s obzirom kakve su ostale ekipe, mi smo ovo morali da dobijemo ako mislimo u f16
tesko da cemo im ovo vratiti u Turskoj, tamo smo mi i kad smo imali Duleta gubili sa 30 razlike

Obojeno je bio faul cist kao sunce...Da ponovim: faul Lucica, a nije Lucic uzeo loptu Savanovicu, nego je napravio faul, POSLE kojeg je Savanovic izgubio loptu od nekog drugog igraca..
Faulovi Pehovica su bili sve do jednoga, na isti kalup kako su ih svirali Efesovim centrima...Cetvrti faul je samo malkice sporije sviran jer je Pekovic je telom i rukama odgurnuo Baraca, a sviran je kad je Pekovic spustio ruku...
Vidim kako Partizan ima uigrane akcije, pa ne zna da prevede loptu posle zonskog presinga.....A nazalost Pekovic i Raduljica su toliko kosarkaski inteligentni, zajedno sa Jovanovicam , pa naravno ne znaju da stanu u sam centar terena da pomognu prenosenju lopte......
A da..Znam oko cega se bunite na sudije.
Mozda prvi put za sve ove godine nijedan sudija nije podlegao atmosferi u Pioniru i nije bilo dozvoljeno da igracii Partizana prebiju svoje protivnike, kako je to bio obicaj proslih sezona.......
Ako su sudije zbog toga krive, onda ste u pravu......
Ili su mozda i sudije krive sto nijedan visoki igrac Partizana ne zna da brani igru dva na dva?

Takodje, uopste nije bitno da li je Macvan igrao dobro ili nije.......Bitno je sto je to igrac koji je dosao 24 sata pred utakmicu u ekipu u kojoj ni sa jendim igracem nije nikada igrao.
I takav Macvan je na terenu preko 20 minuta?
Gde je tu strategija ekipe i taktika kojom se islo na pobedu?....
Gde su tu uigrane akcije igraca Partizana, u koje Macvan i da hoce ne moze da se uklopi?
Gde su tu kretnje,preuzimanja i zagradjivanja u postavci odbrane, koje Macvan nije mogao da nauci za 24 sata?
Posto je igrao koliko je igrao od svega ovoga sto sma nabrojao nije bilo nista......
Iz cega i malo dete izvlaci jasan zakljucak da toga za ovu utakmicu i nije bilo, a za to je jedini krivac bas Jovanovic........
Ako sam ja pedala, sta si tek onda ti?

Ja nisam.
Pekovic kao vo...Isto ovako igra i u NBA proslu sezonu.Udje, sve raznese u napadu, a onda napravi tri faula za pet minuta.......Kao da je retardiran.Pa ne misli valjda da brani da nas ne napuni Barac?Ili onaj Albanac?Smesan je kao crtani film.
Da ne picam kako se izgleda veceras jasno videlo zbog cega Raduljica na pozajmici u Partizanu.Ocigledno mu fali kosarkaske inteligencije da bi konkurisao bilo kojoj od tri petice u Efesu.
Na kraju, Jovanovica i ne treba komentarisati.......
Dovoljno je videti da mu je Macvan igrao preko 20 minuta, sto plasticno znaci da Jovanovic sa Partizanom i nema neke uigrane akcije i postavke, nego se igra kako ko stigne.....U bilo kojoj ozbiljnoj ekipi igrac koji dan pre toga dodje u ekipu ne bi se ni skidao za mec, pa makar bio Lebron ili Kobi licno, a ne Macvan.

ako je on smesan, kakvi su nam ostali? :neutral:

ako je on smesan, kakvi su nam ostali? :neutral:

Smesan je nedostatkom osnovne kosarkaske inteligencije.....Ako je vec toliko dominantan u napadu, a jeste, zar ne treba on, ili trener bar da mu kazae da nije tragedija ako mu neki protivnicki centar prodje.......Isto je tako glupo igrao i sezonu u NBA.zaletao se na protivnike, skakao i na najmanju fintu.....
Koliko puta je Dule Vujosevic posle slobodnih bacanja izvodio Marica iz igre da bi usao Vranes i odigrao odbranu?
Ponekad samo za po jedan napad.
A Pekovic je veceras PET puta sutirao bacanja, znaci da je NAJMANJE toliko puta mogao da odmori u odbrani a da se Katic tuce pod kosem........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back