KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos nedelju dana pa cemo videti `de smo i kak`i smo... naknadno se setih: `de je bre ta cetvorka ?

jedna mala zanimljivost:

Anton Rajt, pojačanje Estudijantesa iz NBA lige za 26 minuta imao 0/7 za dva, 0/3 za tri, 0/2 sa slobodnih bacanja, pet izgubljenih lopti, pet napravljenih prekršaja za ukupan indeks minus 19 :rotf:

zna neko primer gore statistike ?

imao onomad Radivojevic -15, ali ovo je stvarno nesto posebno :lol:
i ovo EP je pokazalo razliku izmedju velikih NBA igraca i samo NBA igraca
jedno su Gasol, Parker, Kirilenko, Diao, a drugo su neki Asik, Iljasoa, ona trojica Italijana
s ovim prvima niko nije mogao, a druge je i Macvan cuvao, tako da samo pojavljivanje u NBA ne znaci nista

http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=902

Ovo je vrhunski bezobrazluk. :evil:

Umesto da ti tekvandoisti ili sta su vec organizuju svoje prvenstvo u Sumicama, Slodesu ili nekoj vec podesnijoj hali (jer ce ih i tako gledati ne vise od sto ljudi), oni teraju najveci klub na ovim prostorima da igra u Hali sportova, gde je pitanje da li ce i stati svi sa sezonskim kartama. :dash:

Inace, nadam se da je vest o Macvanu tacna, to je onda definitivno nas najjaci sastav jos od 2001/02.

http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=902

Ovo je vrhunski bezobrazluk. :evil:

Umesto da ti tekvandoisti ili sta su vec organizuju svoje prvenstvo u Sumicama, Slodesu ili nekoj vec podesnijoj hali (jer ce ih i tako gledati ne vise od sto ljudi), oni teraju najveci klub na ovim prostorima da igra u Hali sportova, gde je pitanje da li ce i stati svi sa sezonskim kartama. :dash:

Inace, nadam se da je vest o Macvanu tacna, to je onda definitivno nas najjaci sastav jos od 2001/02.

po imenima jaci i od onoga 1998.
videcemo koliko Vlada moze od njega da izvuce, Macvan je nakon glavne opcije u Hemofarmu, proslu godinu manje vie tavorio u Makabiju
to ima svoje prednosti i mane, nadam se da ce prednosti prevagnuti :D

Onaj iz 1997/98 imao je tu prednost sto je bio uigraniji, 4-5 kljucnih igraca vec je bilo u klubu 3-4 prethodne sezone.

Mada, kada se setim te sezone uvek mi padne na pamet kako je sve relativno - u jednom momentu dobro, vec u drugom lose.

Da smo tada osvojili prvenstvo, ubedjen sam da bi naredne godine osvojili Evroligu, a ne bi ni Buducnost tek tako uzela tri prvenstva zaredom, tako da bi sada ganjali ne 11, vec 15. uzastopnu titulu.

Ovaj tim definitivno ima potencijala da ove godine dobro odigra na svim frontovima.

Мачван је вредно појачање,по мени.Иако Жалгирис нуди више,Мачван жели да игра само код нас,јер ,како каже,то је клуб за који је увек навијао.Спреман је да се одрекне и дела пллате.Добродошао...

a bio je pod velikim pritiskom navijaca kad god je igrao u Pioniru
secam se prve utakmice finala plejofa pre dve godine protiv Hemofarma
on i Rasko igrali snazno na Maricu i ceo Pionir se nakostresio protiv njih, a moj ortak vice "prestanite ljudi, sutra ce doci u Partizan" :cool:
on i Raduljica imaju taj stil da cesto glume neku nervozu na terenu, kao da zastase protivnika :neutral: laktanje, guranje, gestikuliranje i slicno, to bi morali da koriguju

ja gotivim macvana, ali pravo vreme za njegovo dovodjenje je bilo prosle godine ( jjbg vreme je da se jednom isprsimo i da pljunemo neku lovu za visegodisnji ugovor nekom od nasih, malobrojnih talentovanih igraca ).

ono sto mi se sad ne svidja je njegova nemogucnost da igra u ligi do januara, ne zato sto nam treba, imacemo verovatno 1 poraz i bez njega, vec zato sto to uigravanje samo za EL a bez igranja utakmica u ligi, nece da moze. to nikad nije dobro resenje...

ja gotivim macvana, ali pravo vreme za njegovo dovodjenje je bilo prosle godine ( jjbg vreme je da se jednom isprsimo i da pljunemo neku lovu za visegodisnji ugovor nekom od nasih, malobrojnih talentovanih igraca ).

ono sto mi se sad ne svidja je njegova nemogucnost da igra u ligi do januara, ne zato sto nam treba, imacemo verovatno 1 poraz i bez njega, vec zato sto to uigravanje samo za EL a bez igranja utakmica u ligi, nece da moze. to nikad nije dobro resenje...

To se i meni ne svidja.
Makabi nas je prcnuo samo tako, posto je Macvan igrao prva tri kola za njih.
P.S.Kad se lock out zavrsi, kao zamena za Pekmena, pominje se Kosta Perovic

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back