crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
ma i ja sam promasiopod hitno moramo da mu nadjemo neki nadimak .
![]()
predlozi koji su pristigli za sad:
Ludi Milojko
sin Dragan
Crni Dragce

@loki tebra, ti matu razbijas, a najvise volis kombinatoriku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma i ja sam promasiopod hitno moramo da mu nadjemo neki nadimak .
![]()

Nije mi jasno što se opterećujete kalkulacijama već u novembru, svašta će se tu izdešavati - enjoy the ride pa ćemo u januaru da se preračunavamo![]()

Ne bih zalio para za nju 

Ono crveno boldovano ti bas i ne razumem. Ako je Nymburk igrao lose kakvi li ste tek vi bili?Blage veze sa kolektivnom igrom ona dvojica crncuga kod vas nemaju. Igraju kosarku u dvoje. A kos ni pod obrucem u toku igre nisu u stanju da daju. I vi hocete da igrate ove godine neku znacajnu ulogu.
Vesely je igracina. To sto mu nije islo bila je razumljivo zbog premotivacije koju je imao. 50 ceskih navijaca (noseci na sebi njegovu majicu Vesely24) je doslo da ga gleda. Ukljucujuci majku i devojku uz celu rodbinu. Osecao je veliki teret odgovornosti.
Vi ste ukupno gledajuci u ovom momentu prosecna ekipa koja ce se samo boriti za vrh a ostace u sredini tabele ove lige.

onaj lafajet
ja ne znam dal sam se ja mnogo navikao na mekejleba
al ovaj veze nema
Jeste da preživljavamo veliki stres, ali ovaj osjećaj ne bih mjenjao ni za šta na svjetu!

ja sam se zesce bio s*****o posle poraza od olimpije, ali ova pobeda i sidu lecina stranu sad ko je kako igrao, bilo je kod svih i dobrih i losih momenata, ali ono sto je mene veceras odusevilo, i sto sam po prvi put od pocetka sezone primetio kod ove ekipe, je timski duh, i ne mislim samo na period tokom igre, vec uopste na celu tu atmosferu...sve mi toplo oko srca kad vidim da Ameri traze podrsku od publike...to mi je najbitnije, nema vise hladnoce, a u takvoj atmosferi, lakse bi mi i poraz pao...

Jeli Kosta, a koga bi ti na klupi umesto skolarca? Zivo me zanima, on je po tebi greska, a ko ne bi bio? Mislim ne razumem kako tako napamet pricas, a kakav je Dule autoritet kod sudija imao pre 4 god? Ako Vlada nema harizmu ja pojedem loptu odmah. To sto se tebi covek ne svidja ok, nije problem, ali da za nekoga ko je proveo 4 god uz Duleta kazes da je skolarac pa to nema smisla mislim. Da ne pominjem sto je Vlada i selektor vec par godina.
Druga stvar, kazes dosli sa 7 igraca? Dosli su sa 10 igraca od kojih je samo jedan igrao jako malo tj 1 min - Musli, a koliko je ekipa jaka dovoljno je reci da je reprezentativac Bjelica jos i najmanje odigrao, 8 min. A mi smo imali 12, od kojih 1 nije igrao a jedan - Lucic je odigrao jako malo, ni 2 min. Dakle stvarno smesno to sto pricas.
Stvarno mi je vise muka od svakojakih komentara koje procitam posle poraza a jos gore kad neko ovako omalovazava rezultat kao sto je pobeda nad PRVAKOM SPANIJE!
Napred Partizan!