Bio juce na utakmici i sta reci. Mislim da je suvise rano pricati bice dobro ili lose,posebno tek sto se tek ocekuje dolazak 1 i 4 koji ce prelomiti da li ce ovo biti odlican ili prosecan tim. Ako ima istine u pricama koje sam ja cuo da ce 1 biti Kolins ,to je onda odlican potez. Za 4 se prica da ce Oli ( Duda) danas ili sutra odluciti o sudbini Ercega,pa ako od njega ne bude nista,onda je druga opcija Gist valjda,koji je jos u kampu SA,ali je vidjen da bude otpusten u last cut.
Najaci utisak sa utakmice i to negativan. Bane Djekic. Bojim se da smo bacili 150 000 evra za njega. Ako ovako nastavi zavrsice tamo gde zavrsava sav igracki skart iz Partizana . U zvezdi. U odbrani apsolutno nikog ne moze da sacuva. Kako bi i cuvao kada zajedno sa patikama ima 80 kg.U napadu se parkira na trojci i ceka loptu. Bez ikakvih kretnji,bez prodora. Katastrofa. Ako vec nemas masu da sa njom steknes prednost,i ofanzivnu i defanzivnu,valjda makar imas brzinu da ti ona bude + u odnosu na protivnike...ali ni traga ni tome. Bukvalno izgleda,i fizicki i mentalno,kao pionir koga su uzeli da igra sa seniorima da bi im popunio broj igraca. Toliku kolicinu bezvoljnosti,ravnodusnosti skoro nisam video kod nekog igraca.
Ostalo....

..
Prijatno iznenadjenje Sava Lesic. Vidi se da nije bogat znanjem,ali veliko srce,borac ogroman,vrlo jak fizicki.Sasvim dobra bek ap varijanta za 4,za 10-15 minuta po utakmici.
Lucic isto prijatno iznenadjenje.
Veseli....ovo sto je Partizan juce igrao apsolutno mu ne odgovara. Iz 2 razloga.
Nema pleja koji ce prodorom da rasiri malo odbranu i da hrani loptama Veselog,tako da je Jan celo vreme bio u guzvi i stalno se vrteo oko reketa . Njemu treba prostora da se razmahne. Nije on (jos) igrac za igru 1 n1 prodorom ili ledjima. Na to se nadovezao nas katastrofalan sut ( mislim da je za 3 bilo 26-4),tako da je CSKA maksimalno suzio odbranu i time je Jan izgubio mesto za svoju prepoznatljivu igru.
Dzavai odlicno resenje na centru,posebno posle pesimizma koji se sirio posle odlaska Marica.
Rasko ( ne verujem da ovo pricam) dobro resenje za rezervnog centra. Namazan igrac,prljav ( takav bas treba za odbranu koju igra Partizan).
Klobucar....juce igrao na 1,ipak je 2 njegova prava pozicija. Samo je u sutu losiji od Rasica. U svemu ostalom je mnogo bolji. U odbeani posebno,prodoru,prenosu lopte. I u njemu vidim onu ratnicku iskru koja se trazi od igraca Partizana,a koju flegma Raske nikako nije imao.
Kecman klasika,pouzdan,iskusan. Bice opet veliki oslonac.
Pear kapiten isto klasika. Samo jos malo sporiji. Jos i veci luk kod suta za 3. Ako se kojim slucajem trojka pomeri na 7,25 za njegove karijere ,morace plafoni na halama da se podizu zbog njegovog suta.
I Duleta nekako ne vidim onu....emociju koju je imao u vodjenju Partzana. Sve je to nekako...onako profesinalno