KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da sad ce sms derbi biti na telenoru :lol:
nego mogao bi Dule Strahinji da kupi neku knjigu o karateu ili nekoj drugoj borilackoj vestini (ajkido mozda) da ga ne tuku tamo neki slepci

Sto da mu kupuje knjigu,kad Dule ima aikido u malom prstu :mrgreen: Kad smo vec kod Straleta,zaboravili ste da pomenete njegovu fantasticnu igru u odbrani,pogotovo protiv Makabija

Poslednja izmena:
„Telekom“ ulaže milion evra u Partizan?
Utorak - 06.04.2010
Košarkaški klub Partizan sledeće sezone skoro sigurno dobija prezime -“Telekom“! Ovih dana desilo se ono što je, mnogi kažu, trebalo da se desi odavno - iz državnog vrha dat je signal najuspešnijoj srpskoj firmi za sponzorstvo najuspešnijeg srpskog kluba.

Kako „Alo!“ saznaje, pregovori „Telekoma“ i Partizana već su uveliko u toku, a pominje se da bi nacionalna kompanija na ime sponzorstva u sezoni 2010/2011 trebalo da ovogodišnjem učesniku fajnal fora u Parizu uplati oko milion evra!

Svečano potpisivanje ugovora, ako sve bude išlo planiranim tokom, trebalo bi da se obavi odmah po završetku sezone, pre letnje pauze. „Telekom“ će tako, posle nekadašnjeg „Mobtela“, postati prvi ozbiljan generalni sponzor Partizana. To ne znači da će crno-beli raskinuti ugovore sa aktuelnim finansijerima, pre svih sa NIS-om, ali znači da će se klub od naredne sezone zvati Partizan - Telekom i da će igrači na grudima narednih nekoliko sezona (tri ili četiri) nositi logo najjače državne firme.
Ova vest će, bez sumnje, obradovati sve partizanovce, a najviše trenera Duška Vujoševića, koji je prethodnih godina na svakom koraku potezao pitanje izostanka državne pomoći jedinom srpskom klubu koji pravi rezultate na evropskoj sceni. Inače, juče niko od nadležnih u Partizanu i „Telekomu“ nije bio dostupan za komentar.
Uz to, ne treba podsećati da je predsednik Srbije Boris Tadić pred milionskim auditorijumom pokazao emocije prema Partizanu, pa pored ostalog poznaje skoro kompletan navijački repertoar.

U međuvremenu, za ovaj plan su saznali i zvezdaši, koji ovih dana pišu peticiju „Dojče telekomu“, sva je prilika budućem vlasniku naše nacionalne kompanije. Pored toga što obaveštavaju Nemce o poslovnim planovima „Telekoma“ i Partizana, „delije“ poručuju da će bojkotovati „Telekom“ ukoliko ova kompanija ne bude sponzorisala neku od ekipa Sportskog društva Crvena zvezda, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskim navijačima crveno-belih.
Navijači Zvezde, kako dodaje naš izvor, nijednom rečju ne protestuju zbog činjenice da će „Telekom“ sponzorisati Partizan, samo traže neku vrstu reciprociteta.
Ovo je čovek da baci "peglu" kakvo ponašanje komšinice. :bljak: Ni trunke morala nema kod njih. Baš me interesuje na osnovu čega bi tražili isti novac. Partizan traži na osnovu višegodišnjih rezultata i to je verovatno jasno i Evroligi, ali ima kome nije. Kako drugačije sve ono nazvati nego KOMPLEKSI!
a meni otstetu nikako da plati :(
Idi kod Duleta i kaži mu da je greškom uplaćena tvoja odšteta Partizanu. :lol:

Jedan mali offtopic :mrgreen: Je l' primetio neko slicnost izmedju kapitena i Dzonija Stulica? :D

f_stulic42m_0d9818c.jpg

00016472.jpg

Poslednja izmena:
Načuo sam da je do nekog bliskog susreta već došlo, ali ne u potpunosti jer policija radi na tom slučaju i trojica su već uhapšena, dok su dvojica u bekstvu. Čanak je bio tad u kafiću sa ocem Strahinje Miloševića i založio se da se ovi probisveti adekvatno kazne. Postoje priče da je ta ista grupa već prebijala posetioce tog kluba.

7. april 2010. | 16:57 | Izvor: B92 | NK
KK Partizan ponovo novčano kažnjen

Evroliga je kaznila KK Partizan sa 12000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom treće i četvrte utakmice sa izraelskim Makabijem.

Sudije su u svom izveštaju navele da su navijači u drugoj četvrtini četvrtog meča, posle dosuđene tehničke greške treneru „crno-belih“ Dušku Vujoševiću, ubacili na teren mnogo predmeta, novčića i upaljača. Srpski šampion je istim povodom kažnjen i za treću utakmicu koja je odigrana u Beogradskoj Areni.

Sudije su tada u svom izveštaju zabeležile da su navijači tokom predstavljanja timova ubacili novčiće, upaljače i mobilne telefone u teren, kao i da su isti predmeti pali na teren u trenutku kada je igrač Makabija izvodio slobodna bacanja. Zbog svega navedenog određena je novčana kazna od 5.000 evra.

Klub iz Humske je tokom ove sezone novčano kažnjen sa 1000 evra posle utakmice sa Orleanom 9. novembra, potom posle utakmice sa Olimpijakosom 30. novembra 15.000 evra, utakmica sa Lijetuvos Ritasom 11. januara je bila povod za novu reakciju Disciplinskog sudije koji je tada odredio kaznu od 2500 evra.

Partizan je 2. marta ugostio ekipu Marusija, i tom prilikom su na teren bili ubačeni predmeti, pa je klub iz Humske kažnjen svotom od 3000 evra. Tome su pridodate i gore pomenute novčane kazne posle odigravanja plejof serije sa Makabijem, sto dovodi do ukupne cifre od oko 33.500 evra.

KK Partizan moli svoje navijače da svoj klub bodre na fer i korektan način, jer ubacivanjem predmeta na teren štetu nanose samo klubu za koji navijaju.
Nekima ne vredi objašnjavati. :dash:
Dok se jedni trude da doprinesu atmosferi u kojoj će Partizan doći do pobede, neki drugi glume neandertalce. :evil:
Dokle bre, alooo DOKLE? :dash:

Kaze mi stric da je na prvu utakmicu u Areni dosao sa pederusom oko struka, ali mu je visila na dupetu. :)
Ovi iz obezbedjenja su mu presli rukama jednom sa obe strane tela, a pederusu niko nije video niti ga je iko ista pitao!
Eto ti sta rade redari.
Samo da napomenem - On nije bacao upaljace :)

Načuo sam da je do nekog bliskog susreta već došlo, ali ne u potpunosti jer policija radi na tom slučaju i trojica su već uhapšena, dok su dvojica u bekstvu. Čanak je bio tad u kafiću sa ocem Strahinje Miloševića i založio se da se ovi probisveti adekvatno kazne. Postoje priče da je ta ista grupa već prebijala posetioce tog kluba.

To je tacno , posecivao sam taj klub povremeno i u poslednje vreme imaju problematicno obezbedjenje , medjutim takvi slucajevi nisu svojstveni samo tom klubu buduci da izbacivace salju agencije koje placaju klubovi , cesto su to vrlo problematicni likovi

Verovatno najjadniji tekst koji sam u životu pročitao:

Tužno je biti kurwa koja umire

Dotični samozvani umetnik je zreo za psihijatriju, izgubio je svaki dodir sa realnim svetom. Mogu reći da sam prijatno iznenađen stavom mnogih zvezdaša koje poznajem - svi čestitaju, hvale Partizan, kažu da redovno gledaju Evroligu i "navijaju za naše". Ali postoji i onaj drugi deo, cigani koji u ovom trenutku pucaju po šavovima, a ovaj smrad je njihov predstavnik.

ma pusti ulicara nek trkelja
sad ono sto je bitno za vecera je
http://www.stat.co.rs/statistika/live.php?id=par_tam
jedan lep mec i prijatno vece, pobeda od 40 razlike, leprsavo izdanje protiv nedoraslog protivnika
i Sava Lesic igro ki mator :D
ulaznica je 100 dinara, bilo nas je 2500, ako ima neko od vas da je iz BG nek dodje da gleda evropske velicine dok ima priliku
i vi koji niste iz Beograda ako budete imali vremena i mogucnosti, dodjite da pozdravite mozda buduce sampione Evrope

kupio me je sa onim polaganjem protiv Barse, pa ne mogu da budem objektivan :D
evo danas je igrao malte ne celo drugo poluvreme i jedan deo prvog, dosta dobro je igrao
borba za svaku loptu, grize u odbrani (ova osvojena lopta je proizvod skok tigra, ko Vesa u najboljim danima :lol: ), a i ima ga u visini, ima hrabrosti da probije, da sutne, ne spava ko Djekic (danas se probudio na +20 i onda su se on Vranes poigravali) i asistira sasvim solidno
jos je dete, tek treba da postane igrac, ne bih da baksuziram (decko mi se bas svidja kao igrac, ali i od Tripka sam ocekivao mnogo, a ono... ), mislim isto sto i ti :D

Dakle ne bi smo preterali ako kažemo da je novi Danilović? :per:

:super:

Nema od toga nista. Ni blizu.
Uzmi na primer samo u obzir da Mitrovic ima 20 godina i igra u Partizanu po 5 minuta.
A Danilovic je sa 19 igrao po 20-30 min u Partizanu koji je osvojio kup Koraca iu reprezentaciji koja je 1989. bila prvak Evrope.
Mitrovic definitivno ima petlju i talenat da postane odlican igrac. Za to vec sledece sezone u Partizanu mora igrati mnogo vise.

Nevezano za Mitrovica,poceli smo i mi kao zabari nekad da za igrace koji imaju 20+godina da pricamo da su talenti. Talenat mozes da budes sa 17-18,a sa 21-22 si igrac ili nisi

dobro, jos nije napunio 20 :D
hehe, juce bio na konferenciji za stampu, sastavio govor, a glas drhti :lol:
Danilovicev potencijal ima Veseljko (druga pozicija i karakteristike, ali to je taj materijal) i igrao je prosle godine (18-19 godina) 20 minuta u ekipi koja je usla u f8, sto je ravno Danilovicu sa 19 godina
videcemo samo da li ima iste uslove i podsticaje za napredak ko Danilovic (ipak Ceska nije kosarkaska zemlja, pitanje je da li ima ambicije da razvije 100% potencijala)
nekad ima problem pri kucanju, previse skoci i onda prebaci kos :lol: juce je imao jedno kucanje u njegovom stilu
zaboravi da kazem, prvo poluvreme, nesto nasi zabrljali dva napada za redom (imam utisak da se uvezbavaju nove stvari) Dule trazi tajmaut i posle toga ide nas napad, Maric se nesto smota, ne uspe da vrati loptu na vreme, vec ga utrojili, Dule poludeo, sudija svira faul, Dule ne vidi da su ovi izasli iz bonusa, dize Vranesa, Vranes (juce je bio nesto nervozan i uspavan) ulazi, zaboravi da skine majicu, baca je na parket, Maric izlazi, Dule se dere na njega, sudije ga vracaju da mora da puca penale, Vranes se vraca na klupu, nesto se buni u stilu "sto me zaj.ebavate, taman sam zadremao"... na tribinama smeh :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back