KK Crvena Zvezda

To sad nista nije sigurno, Kari je prioritet, pa tek onda pojacanja. Ali evo Mile Ilic 99%, Zlatko Jovanovic iz Slobode Dite, Markovic iz Hf ako ima para. Idu KOVAC, stranci, Stevic, Tadija, Markovic i Malina mozda.

A sto se tice repr. i koga bih zvao, znam da je cilj 2012 i bas zbog toga bih izostavio Kecmana, Vuleta, mozda cak i Luku. A forsirao Popovica, Dragovica i Cvetkovica. Jer to sto ce ova trojica sada da odigraju, mogu i ovi.

Ne mislim da su bolji nesto, ali da se vec sad spremaju momci koji ce da budu 10, 11 i 12 igrac 2012 god. I ubacio bi Joe da bije u reketu, a ne ovako da svi centri budu napadaci. Ovako pozovu njega, kaze mu ti ces 7-8 min da igras, tvoje je da bijes

Zato sto pojma nemam kako da napisem duzi post, a sve zaboravim da pitam. Negde ima mogucnost da se prosiri post, a ja ne znam gde je. Pisem dok ne iskoristim ceo prostor pa ih zato delim toliko.

Opacic danas najavio pojacanja iz nba lige, a imam utisak da nije mislio na strance... Mozda se ponovi situacija kad smo vratili Rakocevica, samo da sad to bude neko drugi, ko zna...

Pa jeste da su obojica zvezdasi, ali Jaricu je ugovor 6, a Darku 7-8 miliona $. E sad Darko hoce u Evropu, Barsu ili Real, pitanje je hoce li oni njega. Stalno istice da je zvezdas, ali realno sanse su 1% da dodje. A Lima u Bg nece sigurno :D

Zato sto pojma nemam kako da napisem duzi post, a sve zaboravim da pitam. Negde ima mogucnost da se prosiri post, a ja ne znam gde je. Pisem dok ne iskoristim ceo prostor pa ih zato delim toliko.

Kako ne možeš :eek:
Mogu da pišem 3 dana i 3 noći i ima da izbaci ceo post...probaj nešto u "korisničkom profilu" i vidi kako ti je naštelovano u "izmeni opcije".

:D :D :D Lima uzela srpski pasos. Lose sam je procenio. Peja navodno raskida ugovor sa Hornetsima zbog povrede, e on se skroz uklapa u pricu. Mislim treba nam i neko povredjen :). Salu na stranu, stvarno hoce na Balkan, zbog firme, nesto sa sol energijom.

Pau, pa ti sve vreme kucas poruke u 'Brz odgovor' :lol: Nije ni cudo sto su sve kratke.

Elem, kad sledeci put postujes, ne kucaj tu, nego klikni na dugme Odgovori (nalazi se ispod poslednjeg posta na stranici, s leve strane), i onda kucaj koliko ti dusa iste, sa svim ponudjenim smajlijima :D

Ljudi ako niste procitali Pedja zavrsava svoju igracku karijeru a ne prelazi u neki drugi tim ne prozivaj te coveka kafde nemate razloga za to!Milicic ide u neki jaci klub real ili barsa verovatno a Jaric ce da se vrati samo u ludulu zato oladite sa time i bolje da gledamo neke realne opcije a ne ovo!

A Radman i Pavlovic? :D Pa znamo mi da nema nista od toga, moramo da damo malo masti na volju, kad cemo ako ne sad? Ja nas tim ne kapiram, ali uopste, ni ko ce sta da igra ni nista.

Back