KK Crvena Zvezda

Partizan ima trenera koji osvaja titule......
Tako da ne vidim sta ce mu Pesic.....i ako ovog vuce srce grobarsko....

Partizan ima trenera koji moze da osvaja titule jedino u ovoj nasoj jadnoj ligi,ne znam sta je uradio sa nekom stranom ekipom.Mada kad se pomislim,on je vodio sve neke skartove u inostranstvu.Za razliku od Pesica koji je bio prvak Evrope sa Bosnom,sa Albom sampion Nemacke x puta,osvojio kup Koraca,sa Nemackom sampion Evrope,sa Barsom tripla kruna,sa Jugoslavijom prvak Evrope i sveta...ima li ga negde medju svim ovim trofejima Dusko Vujosevic????

To sa povredama je pocelo od Obradovica. Mislim da je taj tim najjaci u poslednjih 15 god a nista nisu uzeli. 4.Boskovic, 5.Obradovic, 6.Rakocevic, 7.Radmanovic, 8.Alexic, 9.Stanojevic, 10.Bolic, 11.Topalovic, 12.Jestratijevic, 13.Vujanic, 14.Tica i

15.Lukovski. tr:Antonic. Izbaci nas KKP u polufinalu 3-2 sa skart ekipom. To su bile tekme, atmosfera, liga... E otad su pocele povrede, ako nam igra 1 centar mi smo na konju, cele sezone povredjen ili Top, ili Jovo ili Nikola. Plus Obradovic i Rakocevic.

U finalu je Buducnost pocistila KKP, a i nas bi. Za njih igrali Bulatovic, Topic, Tomasevic, Kuzmanovic, Brkic, Scepanovic, Radonjic, Pajovic... Radnicki je sa Duletom isto bio jak, tad za njih igrali braca Nadjfej, Bozic, Avlijas. Dobra liga skroz...

Partizan ima trenera koji moze da osvaja titule jedino u ovoj nasoj jadnoj ligi,ne znam sta je uradio sa nekom stranom ekipom.Mada kad se pomislim,on je vodio sve neke skartove u inostranstvu.Za razliku od Pesica koji je bio prvak Evrope sa Bosnom,sa Albom sampion Nemacke x puta,osvojio kup Koraca,sa Nemackom sampion Evrope,sa Barsom tripla kruna,sa Jugoslavijom prvak Evrope i sveta...ima li ga negde medju svim ovim trofejima Dusko Vujosevic????

Zar ti to ne govori nesto?

Da cak ni jedan Pesic ne moze s'vama da uzme titulu......vama spasa nema.....

A sto se tice Duleta.......1987.final four sa Partizanom,1989.kup R.Koraca sa Partizanom,a zatim ti poredi koliko vrede vec 2 godine zaredom dva top 8 eurolige Partizana u ovim uslovima,u borbi sa timovima koji imaju po 20 puta veci budzet od Partizana.

Pa vi proglasiste drugi krug kupa evrope sa sve brukom od azovmasa,uspehom. I to na celu sa sve velikim Svetislavom. Pa sta onda mi da kazemo za top 8 EL.........

Daleko iza je Dule od Karija, shvatice te to pre ili kasnije. Ovaj Tegi ga pretera, Rasic, Dule, proslava titule pa Novica i Tepic. Uzmite ga za portparola pod hitno! Ne bi me cudilo da ekonom i cistacice gostuju u sledecoj emisiji...

I da im kaze: kako ste vi podneli ovu sezonu? Mislim, toliko utakmica, opranih dresova, svi znamo da vam stipendije kasne, Zvezdina uprava podmece, kako ste se vi izborili sa tim? Sacuvaj Boze,..

Zar ti to ne govori nesto?

Da cak ni jedan Pesic ne moze s'vama da uzme titulu......vama spasa nema.....

A sto se tice Duleta.......1987.final four sa Partizanom,1989.kup R.Koraca sa Partizanom,a zatim ti poredi koliko vrede vec 2 godine zaredom dva top 8 eurolige Partizana u ovim uslovima,u borbi sa timovima koji imaju po 20 puta veci budzet od Partizana.

Pa vi proglasiste drugi krug kupa evrope sa sve brukom od azovmasa,uspehom. I to na celu sa sve velikim Svetislavom. Pa sta onda mi da kazemo za top 8 EL.........

Mesas bre babe i zabe...poredis cetvrtfinale Evrolige sa titulom sampiona sveta i Evrope?!Nemoj da pravis komediju od sebe,molim te...

15.Lukovski. tr:Antonic. Izbaci nas KKP u polufinalu 3-2 sa skart ekipom. To su bile tekme, atmosfera, liga... E otad su pocele povrede, ako nam igra 1 centar mi smo na konju, cele sezone povredjen ili Top, ili Jovo ili Nikola. Plus Obradovic i Rakocevic.

Da,da prijatelju...Onaj nesretni Boskovic ispustio loptu na ulazu,a da ga je dao usli bi u finale....***,veliki timovi gube velike utakmice...A sto se tice Buducnosti,mislim da smo ih mi te sezone tukli u sred Morace,a oni pre toga nisu znali za poraz skoro godinu i po...a ostace mi i u secanju da Danilo Mitrovic i debeli Vujosevic nisu mogli sportski da podnesu poraz,pa je bilo i verbalnih a zamalo i fizickih duela sa klupom Zvezde i trenerom Anbtonicem.

Da bre, budjavi Boskovic. Tad nam Mladenov cini mi se ubaci bacanja. Kod nas najbolji bili Lukovski i Radmanovic, tad je dobio nadimak er Radman. Kod njih najbolji bili Radosevic i Cubrilo cini mi se... A Varda menjao imidz na svakoj tekmi :D, ludak!

Secas se majstorice finala u sezoni 1992-93 kada im Nebojsa Ilic ugurao 32 poena,ili sezone 1993-94 kada su nas u regularnom delu prvenstva pobedili 7 puta,i to sve sa najvise 4-5 poena razlike.I kada je doslo finale play offa Zvezda ih oduvala sa 4:1,i to sve pobedama od 15-tak razlike.Tada je glavnu ulogu igrao maestralni Sasa Obradovic!

Ma zajebite tu istoriju i te price vise sto ih vise pricamo to vise vidim da smo sad jad i bede kad se sve svelo na 2 jaka i 2 solidna kluba u nasoj zemlji!!!Domaca liga nam je pukla skroz na skroz kad gledas recimo Masinac i Zdravlje ko da gledam 4 ligu a ne prvu!!

:D Kazi 4, da racunamo i nas! Hf i Fmp su ovih godina bili stabilniji od nas. Te serije 4-1 se secam kroz maglu, imao sam svega 6god. A kad je bese Trifa zavukao onu tricu sa pola terena?

:D Kazi 4, da racunamo i nas! Hf i Fmp su ovih godina bili stabilniji od nas. Te serije 4-1 se secam kroz maglu, imao sam svega 6god. A kad je bese Trifa zavukao onu tricu sa pola terena?

To je bilo u sezoni 1992-93,utakmica regularnog dela prvenstva.Pri rezultatu 94:94 Partizan je imao poslednji napad,Zoran Jovanovic je lupio bananu,Trifunovic uhvatio loptu i sa linije slobodnih bacanja Zvezdine polovine terena,sutirao i uletelo je bez koske.Ma bila ludnica skroz!

:D izmet? U prosloj emisiji ga neko pozvao i pustio vodu u wc solji. Obradovic - Ilic - Trifa, MNOGO mocna spoljna linija, steta sto samo prvi igrao za reprezentaciju. Bez obzira sto je sad Kari tu, trebali smo Trifu da zadrzimo par godina.

:D izmet? U prosloj emisiji ga neko pozvao i pustio vodu u wc solji. Obradovic - Ilic - Trifa, MNOGO mocna spoljna linija, steta sto samo prvi igrao za reprezentaciju. Bez obzira sto je sad Kari tu, trebali smo Trifu da zadrzimo par godina.

Čovek ne pravi emisije da malo i populariše našu domaću ligu i timove iz nižih ostalih liga...izmet,.ebali ga patlidžan,vujošević,veličković,bodiroga (u njega je do ušiju zaljubljen- *****),željko obdradovoć,panatenaikos i ostali :thumbdown:

Back