Срамота би било изгубити од Крке, од које је синоћ милионерски црни кк паратизан поражен у реалитету где их судије нису погурале до тих 6 разлике. И то повлашћени од власти ћациленда и штрокаленд парвласти где су њима дали да играју у домаћој Арени, а Звезда натерана у Пионир где је осветљење преслабо, што је утицало на прецизност шута.
Привилеговани загробачки државни јсдп пројекат чији насилнички суданци робија убица још слободно шетају градом и играју зато без притиска за разлику од наших спортиста нигеријаца, јер њихови мисле да нису на нишану неког лудог навијача Звезде... Док су наше Калинића, нападали и грфитима ко зна какве још напади и претње заташкане од јавности да се пројекат лимарева кк стока парарежимска заштити
Зато и нашим Звездиним кошаркашима мора бити помогнуто и дозвољено да учине нешто илегално, насилно, као покушај убиства да би вратили самопоуздање, смањили нервозу и искаливши бес на неком, ојачали зверски дух зулу ратника и наштеловали нишане.
Ја немам чврст став у вези Јаниса, Дрчеле, Дозета, Багзија, верујем да они упућенији у ствар ће одлучити, али знам да би нама дошли светлији дани мора прво да смркне зломислећим комшијама малим гробарским. Морамо и ми сви навијачи загрлити своје и ломити туђу децу, кад би знали где се крећу вребати њихове кошаркашке, тренере , управе лоповске, гроботарију медијску и тек на крају сваког ко на црној миси секте фрањоида пева како жели смрт циганима у нашем српском црвено-белом граду, где се неће више толерисати болесно изражени комплекси због њихивог парарежимског дивљег ложења на кошарку, услед комплекса од десет година под Човиним гениталијама и непрестане Звездине шампионске владавине у фудбалу.
Зато начин борбе за боље сутра клуба као у овим дневним спин вестима о вребању глодара у бункерубутику који су можда и исценирали да би кмечањем жена у црном измузли још који милион од власти, ако туча није нека опомена за вишњичку бању, или нешто треће.... већ је приоритет да повредимо кошаркаше злог противника, макар и неким вуду афричким магијама, јер понављам силне повреде наших кошаркаша нису случајне, као ни сумњива смрт нашег мага монаха. Ја сам већ узео окултну, вуду литературу и надам се ускоро добрим резултатима, победама и у парапсихолошком рату.