KK Crvena Zvezda

Upravo gledam, Zvezda Fenerbahče.
Vodi zvezda ,u sastavu 5 crnaca, Pravi srpski tim

Ништа ново за савремену кошарку, пар квалитенијих тамнопутих код нас више од прошле сезоне.
Боље гледај у двориште свог усташког црначког режимског пројекта, или јапанско мађарског, не знам чији си бот.
Ја већ разазнајем нова лица, имена у црвено-белом и карактеристике играча. За разлику од фрањевог кк прдизана, чије црне баскеташе ни румени тренер, ни њихиви навијачи, а камоли звездашки српски народ не разликује после две године. Сви гробарски чамyгани су много црње пути, довучени из криминалних гета Америке и најгорих села Африке, док Звездини су светлије нијансе и види се да су фини, образовани, спорту посвећени момци, који боље знају српски језик, обичаје, неговани у српском клубу.
Тешко да ће неко од наших дивљати ван терена и ломити главе флашама, као гориле робије из кк павелић, иако бих ја лично желео да су наши звери, људождери, међутим ово је кошарка са правилима игре, а не рат и анархија.

Играли смо меч без повређених Калинића Добрића, Плавшић, Давидовац и победили актуелног шампиона Европе.💪❤️
Тим нам је нов неуигран, али снажнији, у нападу убитачнији од прошлог. Радује да већ пегламо јаку одбрану.
ЗВЕЗДА изнад свега. Нападај, гази, победи!

1758396750009.png

Повреди се Кенан на глупом ВТБ купу! стварно невероватно који "геније" је одредио да се игра то небитно срање 5 дана пре почетка Евролиге! :dash:

Добра посета за почетак, око 18000 .

Морамо наставити са подршком играчима, упркос свим проблемима са пет повређених, неиуграности, ја верујем у чудо и победу у Немачкој, а потом борбу за пл и трофеј ЕЛ. Ако доведемо брзо бека, центра... Читам да се и Јаго враћа.
🔴
Вечерас смо и без пет играча (и Риверо се повредио), деловали добро, боље од очекиваног, док недостатак јаких играча са клупе пред крај није утицао на умор носилаца игре против мртвог арманија.
Одбрана и скок морају да се побољшају.
🔴
Добра вест је да смо на табели испред црних кримоса милионерског пројекта робијоглуа кк партхибиби која је пукла са 13 разлике у Дубаију.

Добра посета за почетак, око 18000
да 17,382 биће слабија посета уколико се овако изгуби и у Минхену вео неозбиљно променити 90% ростера сад зову Јага назад у тим неозбиљно, додуше има много повреда али и то је неозбиљност играти ВТБ куп 5 дана пре почетка сезоне у Евролиги главни кривац Јанис и управа наравно синоћ сам знао да ће бити тешко очекивао тесну победу или тесан пораз али крај треће и четврту четвртину смо изгледали баш смешно пораз као пораз није страшан али начин је непопустив поготово у Београду.

Иста прича, победили би бајерн у Минхену да смо бар половично комплетни, овако са свим овим повређеним нисмо задржали вођство и не вреди причати о храброј или слабој игри, тренеру, ни неким кошаркашима који добијају превише минута за број изгубљених лопти и процента шутева.. Ни о уклетој аренаспорт и сумњивим коментаторима, ни зашто сви медији по команди мртвог фегетлије злонамерно мраче у насловима.

Тим нам је таквв јер нам годинама није дозвољено да доведемо јача скупља појачања, од власти уцењене усташким лобијем који сипа наше милионе у повлашћени од затвора црни робијин фрањов државни пројекат, кога гурају судије, ел бодирога мафије, службе, кримоси са карабурме, вишњице борче падињака и околних села где једино фрањевачка секта и јеховини сведоци имају јак утицај на гласаче сендвичаре сваког режима, који су успели вечерас да преживе и врате се кући непоражени, јер смо заузети својим утакмицама,

Са Мотејунсс биће бољи скок и Јагом напад, и кад прође ово време навијања за медицински црвени крст уместо Црвену звезду .
У супротном ако не будемо и даље имали среће у овој дуготрајној сезони, потрудућићемо се много више да и комшијама цркне крава, неким враџбинама или како год. да се тешко повреде и њихови играчи.
🧨

Poslednja izmena:
Е сад овако од ове екипе у резултатском смислу нема ништа, сраман прелазни рок, брдо повређених играча доведено да се промени цео ростер скоро од прошке године не срамотно! главни кривац Јанис! сад врађају Јага, игра се распали ВТБ куп пред сам почетак сезоне такође тешки идиотизам! Монеке сваку утакмицу направи четири пенала до пола друге четврдине Болонбој и Кенан ће се чекати још једно годину дана!

Водили смо у полувремену. И овако ослабљени, храбро се борили, добро играли напад, док снага није издала.
Наслов у бљуцу ..Крах Звезде у Минхену... а капирам и многи гробоусташки и лимареви феги сендвич медији у жељи да умање веру навијача у снагу Звезде тако извештавају, и вероватно фрањевачки лажни поп водитељ неке радио емисије, подкаста, који се надам да није алтер его овог болесног ретарда поп80?!

У српској кошарци једини прави Поп је био Схијеромонах Илија, који се упокојио синоћ.
🙏🕯️☦️
Вечна му слава и покој души у царству Христа Бога небескога...
коме се моли да нам да среће да се врате славни дани Звездиних победа.❤️

20251003_133442.jpg

Ma koliko to čudno zvučalo, ova Zvezda ima slabiji roster, nego ona od prošle sezone. Ovaj sadašnji mi ne deluje da se uklapa u način igre koji Janis preferira. Nema frenetične odbrane, ludih preuzimanja. U napadu ima sijaset igrača koji su dobri za iso napade. Igra 1 na 1 i to je to.

Ma koliko to čudno zvučalo, ova Zvezda ima slabiji roster, nego ona od prošle sezone. Ovaj sadašnji mi ne deluje da se uklapa u način igre koji Janis preferira. Nema frenetične odbrane, ludih preuzimanja. U napadu ima sijaset igrača koji su dobri za iso napade. Igra 1 na 1 i to je to.
Efempe je najjači bio sa Vildosom i Kepecom .. Nedović u prajmu .. Dobrić u prajmu, Mitrović.. Lazić u prajmu... Petrušev, Holand, Volters..Duško Ivanović ozbiljan trener.. odlična ekipa a i te sezone u EL deseta.. . kog sad ima? Kodi Ciglu Flopitajera i patuljka Jaga?? ove sezone biće na dnu tabele.. ok pobediće nekoga ali jbg ima 40 kola normalno je da se pobedi.. al negde oko 15 tog mesta.. Anus vas je stavio na poslednje al msm da nećete biti zadnji

Poslednja izmena:

Back