Drmator
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
Upravo gledam, Zvezda Fenerbahče.
Vodi zvezda ,u sastavu 5 crnaca, Pravi srpski tim
Ништа ново за савремену кошарку, пар квалитенијих тамнопутих код нас више од прошле сезоне.
Боље гледај у двориште свог усташког црначког режимског пројекта, или јапанско мађарског, не знам чији си бот.
Ја већ разазнајем нова лица, имена у црвено-белом и карактеристике играча. За разлику од фрањевог кк прдизана, чије црне баскеташе ни румени тренер, ни њихиви навијачи, а камоли звездашки српски народ не разликује после две године. Сви гробарски чамyгани су много црње пути, довучени из криминалних гета Америке и најгорих села Африке, док Звездини су светлије нијансе и види се да су фини, образовани, спорту посвећени момци, који боље знају српски језик, обичаје, неговани у српском клубу.
Тешко да ће неко од наших дивљати ван терена и ломити главе флашама, као гориле робије из кк павелић, иако бих ја лично желео да су наши звери, људождери, међутим ово је кошарка са правилима игре, а не рат и анархија.
Играли смо меч без повређених Калинића Добрића, Плавшић, Давидовац и победили актуелног шампиона Европе.

Тим нам је нов неуигран, али снажнији, у нападу убитачнији од прошлог. Радује да већ пегламо јаку одбрану.
ЗВЕЗДА изнад свега. Нападај, гази, победи!