KK Crvena Zvezda

И ми ћемо као и гробље да фасујемо, само ми од турака.
Ako sutra ne dobijemo osmanlije,nismo za plej-in.
Kada vratim film unazad,prosto je neverovatno od koga smo i koje utakmice mi gubili :huh: i onda treba da se vadiš protiv tima koji je trenutno ubedljivo u najboljoj formi.
Idem,znam da će biti ludnica na tribinama a dole na parketu - šta bude neka bude (samo da se ne predaju na početku kao protiv Reala).

Ako sutra ne dobijemo osmanlije,nismo za plej-in.

Reality GIF by WE tv

šta bude neka bude (samo da se ne predaju na početku kao protiv Reala).
нису се ни тад предали да јесу не би пришли на -2 непун минут пре краја просто је Реал убио нај тројкама и ми смо машили све отворене тројке у тој првој четвртини која јесте била кобна али предаје није било и сутра ће бити много тешко, много али предаје неће бити ни сутра па ни у Атини за седам дана, надам се да ће Душко спремити Виртус за великог ривала из Милана у Болоњи сутра увече, видећемо, помози Боже!

ау каква утакмица и атмосфера синоћ у нашој арени нажалост пораз у продужетку и промашен шут за победу али идемо у топ 10 а идемо и у Атину по бољу позицију па шта буде! браво КК, Јанис и играчи!

Kada onako usr*no odigraš treću četvrtinu,promašiš brdo slobodnih bacanja (za sudije neka neko drugi iskomentariše,njima se nisam bavio ni tokom regularnog dela sezone osim u onim protiv Barse i žalgirisa) onda nemaš šta da tražiš u plejfofu EL.
I pored svega - hvala im za borbenost i istrajnost da se do kraja bore ;)

Ne vredi ... kad promašiš onoliko slobodnih bacanja i kad ne možeš da pogodiš trojku ni da je bazen umesto obruča ... ne ide se tako dalje ...
да бацања су одлучила против Милана и синоћ директно а Ефес и жалгирис су допринела знатно поразима кад се томе дода катастрофално суђење у више наврата у сезони поготово на мечевима против Барселоне у Београду и у Каунасу онда је то то, ростер танак за ротацију неки играчи морају да лете јер нису за ЕЛ, Рокас, Тео, Бранко, да се доведе центар и плеј Митровић и Болонбој повређени месецима а и Недовић није много бољи, ок сви имају повређене играче али то код нас траје по пола сезоне! три утакмице губиш у продужетну последње од тога у две имаш напад за победу то све заједно кошта, по играма и хтењем смо заслужили да будемо у топ 8 али добро

Eno,opet razni eksperti analiziraju i potvrđuju da smo opet drastično oštećeni.
Po ko zna koji put od čega neće biti nikakvih efekata i nama ništa značajno.
Groblju da se ovako izdešavalo,krenuli bi masovni protesti od kojih ne bi mogli da dišemo.

Back