KK Crvena Zvezda

Pa sta je mogao...

Kolko je puta stoku upozoravao da ne vređaju...

Isto to čini i ciganija u covicevoj režiji još mnogo gore stvari... Setimo se napada na igrače budućnosti....

Zakoni bi to riješili, lepo je rekao žoc
Sta je mogao?Strucnjak za kosarku je mogao barem da opravda svoje reci i da proba da ih zaustavi,kako je on to I sam rekao na konferenciji,al nije uzivo to i ucinio

Gori ste i od Zadruge, kako u klubu, tako i na parketu. O tribinama da ne pricam. Klasican ste sns kontramiting. :mrgreen:

Ja samo ne znam samo kako vase igrace nije blam, jel' oni zamisljaju da su tako dobri dok flopuju i prikenjavaju sudijama celu utakmicu i uz pomoc atmosfere linca siluju kosarku i posle tri sata "lome" protivnika?

Gori ste i od Zadruge, kako u klubu, tako i na parketu. O tribinama da ne pricam. Klasican ste sns kontramiting. :mrgreen:

Ja samo ne znam samo kako vase igrace nije blam, jel' oni zamisljaju da su tako dobri dok flopuju i prikenjavaju sudijama celu utakmicu i uz pomoc atmosfere linca siluju kosarku i posle tri sata "lome" protivnika?
Да ли би поткрепио неким чињеницама, оним и онаквим које ви као клуб, играчи и навијачи не радите?
Ако је то само изливање жучи због "непланираног пораза" онда те разумем.

Samo ko nije bio sinoć na utakmici nije mogao da vidi sve ustaške provokacije.
Lepo su razradili plan kako isprovocirati publiku,jer prema igračima je već viđeno a i bilo bi im glupo da to rade svaki put međutim verovatno da to čuvaju ako se igra eventualna peta utakmica pa onda sa govedarima sa tribina i stočarom (Savić) orkestrirano da krenu u nečemu u čemu su najbolji.
Da li govedar Savić,Rumenoglu ili "najbolji košarkaš" sa ovih prostora koji ikada je kročio na košarkaške parkete zvani Utoka Danilović (kako sam za sebe kaže kada poredi sebe i Jokića :lol:),svejedno,imali su fino razrađen plan počev od provociranja govedara iz prvog reda,pa preko orangutana Ledeja,do "najprimerenijeg i najinteligentnijeg" Madara.
Zamisli da se recimo pred njihovom publikom Lazić zaleteo da udari navijača iz prvog reda publike i da ostane živ?! Teško.
Lepo sam rekao i pred prvu utakmicu - sa ovim g*vnarskim hrvatskim sportskim kolektivom treba udarati nisko i lomiti im koske u svakom duelu jer ništa manje te sline nisu ni zaslužili kada pogledaš celu njihovu sezonu i enciklopediju kretenizma za sezonu 2022/2023.
Iako je već odlučeno (još kada se Rumenoglu rukovao sa Spasiocem) da oni moraju da budu pobednici ABA lige,idemo do kraja oštro 💪

Да ли би поткрепио неким чињеницама, оним и онаквим које ви као клуб, играчи и навијачи не радите?
Ако је то само изливање жучи због "непланираног пораза" онда те разумем.
Oni su najgora stoka i šljam koje je ljudski rod mogao da izmisli.

Sta je mogao?Strucnjak za kosarku je mogao barem da opravda svoje reci i da proba da ih zaustavi,kako je on to I sam rekao na konferenciji,al nije uzivo to i ucinio

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Tebi ne. Nema cinjenica na temi i medju ljudima koji tasterisu i brisu postove o tome kako jedna mafija poseduje drzavu, policiju i ima svoj omiljeni klub, za koji izbacuje pandure kako bi mogli da imaju sto lepsu atmosferu linca.

Sram vas bilo.

Tebi ne. Nema cinjenica na temi i medju ljudima koji tasterisu i brisu postove o tome kako jedna mafija poseduje drzavu, policiju i ima svoj omiljeni klub, za koji izbacuje pandure kako bi mogli da imaju sto lepsu atmosferu linca.

Sram vas bilo.

Одани сте своме клубу али за паре,
кад вас неко дира ви зовете жандаре!
Оооо, ви сте стока, ругло града и Србије!

Samo ko nije bio sinoć na utakmici nije mogao da vidi sve ustaške provokacije.
Lepo su razradili plan kako isprovocirati publiku,jer prema igračima je već viđeno a i bilo bi im glupo da to rade svaki put međutim verovatno da to čuvaju ako se igra eventualna peta utakmica pa onda sa govedarima sa tribina i stočarom (Savić) orkestrirano da krenu u nečemu u čemu su najbolji.
Da li govedar Savić,Rumenoglu ili "najbolji košarkaš" sa ovih prostora koji ikada je kročio na košarkaške parkete zvani Utoka Danilović (kako sam za sebe kaže kada poredi sebe i Jokića :lol:),svejedno,imali su fino razrađen plan počev od provociranja govedara iz prvog reda,pa preko orangutana Ledeja,do "najprimerenijeg i najinteligentnijeg" Madara.
Zamisli da se recimo pred njihovom publikom Lazić zaleteo da udari navijača iz prvog reda publike i da ostane živ?! Teško.
Lepo sam rekao i pred prvu utakmicu - sa ovim g*vnarskim hrvatskim sportskim kolektivom treba udarati nisko i lomiti im koske u svakom duelu jer ništa manje te sline nisu ni zaslužili kada pogledaš celu njihovu sezonu i enciklopediju kretenizma za sezonu 2022/2023.
Iako je već odlučeno (još kada se Rumenoglu rukovao sa Spasiocem) da oni moraju da budu pobednici ABA lige,idemo do kraja oštro 💪
Gubite titulu.

Podnesi to ljudski.

https://nova.rs/vesti/hronika/koman...gasic-cute-ovo-je-sramota-za-srpsku-policiju/

Predsednik Novog policijsko sindikalnog saveza Milan Dumanović u izjavi za portal Nova.rs nazvao je pomenuti potez sramotom za celu policiju.

„To je neverovatna scena da Čović tera policajce, ali i da ga oni slušaju i odlaze. To je nedopustivo. Na najočigledniji način je pokazano da je policija ispolitizovana i da policajcima može da komanduje osoba koja je uticajna i bliska vlasti, a ne njihovi komandiri i druge starešine. U pitanju je ometanje službenog lica pri obavljanju službene dužnosti i za to bi protiv Čovića trebalo da bude podneta prekršajna prijava. Da je neki drugi građanin to pokušao da uradi, naravno da ga policajci ne bi poslušali, ali očigledno je da je Čović vrlo uticajan“, objašnjava Dumanović.

Navijaci Partizana maskirani u zandarmeriju pokusali da izazovu incidente, a Coki i njegov verni Bagzi kkczbginsajder su to razotkrili.

Salu na stranu, svako ko ovo podrzava, radi za Vucica, svesno ili nesvesno. Ovo je vece i od rivalstva Zvezde i Partizana, samo sto su se mnogi identifikovali sa Covicem i ne pustaju. Ili cute. Zato zivimo gde zivimo, i zato je na vlasti taj koji jeste. Zato nam ne samo sport (najmanji problem) nego i zivote kroji DB jedno 40 godina. Sramotno.

Sram vas bilo.

Samo činjenice....
Što se tiče tebe, neprijavljujem jer nema potrebe, lažovi se sami prepoznaju.
Hoćeš slike i klipove sa treće utakmice (ponšanje igrača KKP ali ičlanova strštaba)....
Mogu i ja: Sram vas bilo.

Nije me niko prijavljivao, samo sam napisao lazni post pun zuci, cisto da vidis sta je to. :mrgreen: No, nisam siguran da ce tebi razlika biti jasna.

Jel' pregledao Petrusev kod ginekologa ono sto mu je zli Ledej namerno udario u trecoj utakmici? Bas je jako bolelo, jedva je ustao, pitanje je hoce li biti spreman za veceras.

Inace, bas volim sto vam ove klipove pravi laki pojedinac - nekada covek kog je Covic javno targetirao i otkrivao podatke o njemu jer se drznuo da pravi kompilacije losih Filipovih poteza, a danas covek koji je podvio rep jer se u.s.rao od sluzbe, targetira druge i pravi materijal za covicevsko sirenje mrznje i targetiranje. Slika i prilika vaseg morala.

Oni su najgora stoka i šljam koje je ljudski rod mogao da izmisli.
Ko?

Izvršni direktor MTS? pljuvao igrače Partizana potom želeo da ih gadja stolicom...

Pišu mediji o tome u čitavom regionu.

Kao što se može vidjeti, Marković je bio veoma žustar u svom ponašanju i pljuvao je prema igračima Partizana, a u jednom trenutku je čak podigao i stolicu kojom je namjeravao gađati protivničke igrače, no članovi osiguranja su ga u tome zaustavili. I ranije je pravio probleme zbog kojih se nalazio u centru pažnje.

Na kraju šlag na tortu, saopštenje covica:

To su radili navijači DRUGOG kluba

😂

Drugog kluba!

Nije me niko prijavljivao, samo sam napisao lazni post pun zuci, cisto da vidis sta je to. :mrgreen: No, nisam siguran da ce tebi razlika biti jasna.

Jel' pregledao Petrusev kod ginekologa ono sto mu je zli Ledej namerno udario u trecoj utakmici? Bas je jako bolelo, jedva je ustao, pitanje je hoce li biti spreman za veceras.

Inace, bas volim sto vam ove klipove pravi laki pojedinac - nekada covek kog je Covic javno targetirao i otkrivao podatke o njemu jer se drznuo da pravi kompilacije losih Filipovih poteza, a danas covek koji je podvio rep jer se u.s.rao od sluzbe, targetira druge i pravi materijal za covicevsko sirenje mrznje i targetiranje. Slika i prilika vaseg morala.
Čime se ti baviš u životu :eek:
Izađi jednom napolje i videćeš ljude oko sebe i ne boj se da im priđeš.

Uh, kakvi uzasi. Nije ni cudo sto Kampaco, Nedovic, Vildoza i Petrusev onako padaju od silnih udaraca koje su dobili od ovog siledzije, a i ostalih. Jeste da je potrebna mikroskopska kamera za vecinu ovih kontakata i padova, ali sto kazu braca Rusi, bolje je preventivno napasti, ili pasti. Unapred se imaju sva opravdanja za to, jel' da?

Tako da, potpuno je opravdano sto dovodite SNS jurisnike i ultrakop brigadu u prve redove da prete, sto jasete sudije bez posledica, flopujete i pretite, gadjate flasama i upaljacima. Jedino ne znam sto Covke sklanja svoju DB-ovsku poslugu, pardon, policiju, pa oni su tu da vas zastite, zar ne?

Inace, kog SNS jurisnika bacate u vatru veceras, zna li se? :mrgreen:

Back