KK Crvena Zvezda

Inace, Covici i Petrusev su izabrali da idu putem provokativnih izjava i radnji, tako da, iako ne zagovaram vredjanje (zvizdanje se podrazumeva svakom protivniku), to je za njih deo igre. Isto kao sto je i Lesor zapaljivim izjavama i fotkanjem sa onim transparentom zasluzio ono sto ce da dobije u smislu uvreda. Problem je ako to dobiju oni koji se ponasaju normalno, i to je to. I naravno, problem je kada se utakmice ciljano prekidaju, provociraju nevolje, kada se ultrasi zagrevaju na parketu, ali za to cemo verovatno da sacekamo trecu i cetvrtu utakmicu posto znamo ko je navikao da dobija utakmice "na parketu"..

Inace, Covici i Petrusev su izabrali da idu putem provokativnih izjava i radnji, tako da, iako ne zagovaram vredjanje (zvizdanje se podrazumeva svakom protivniku), to je za njih deo igre. Isto kao sto je i Lesor zapaljivim izjavama i fotkanjem sa onim transparentom zasluzio ono sto ce da dobije u smislu uvreda. Problem je ako to dobiju oni koji se ponasaju normalno, i to je to. I naravno, problem je kada se utakmice ciljano prekidaju, provociraju nevolje, kada se ultrasi zagrevaju na parketu, ali za to cemo verovatno da sacekamo trecu i cetvrtu utakmicu posto znamo ko je navikao da dobija utakmice "na parketu"..
Dečko ideš na blok pa pričaj sam sa sobom! Đubre jedno!

Не мора на блок, он је само још један од шипкаша који су синоћ скандирали "Човић Весна..." и Филипу. Мени је то ок, такав је какав је. Са друге стране
тачка 37.1 каже између осталог:"
Nedozvoljen dodir koji igraĉ ĉini otpozadi ili boĉno na protivniku, koji napreduje ka protivniĉkom košu i nema drugih igraĉa izmeĊu
igraĉa koji napreduje, lopte i koša.
.Ovo se primenjuje sve dok igraĉ u napadu ne zapoĉne akciju šutiranja."
самим суђењем прекршаја Егзума над Факуом морало је бити суђена и неспортска. "Кеепер":То што не видиш да је Егзум ногом закачио Факуа који је био испред њега и кренуо у контру је други пар опанака и ствар је навијачке обневиделости.
Што се тиче флопа, па Пантер је у 4/4 показао како се прави флоп а да не буде санкционисан и то у неколико ситуација које су све произвеле слободна бацања за истог.

Odličan način da troluješ temu...а опет, то значи да не читаш пост до краја и са разумевањем. Зато више са вама загрепчанима нећу да имам никакву коресподенцију.

Да се стручни штаб и играчи погледају, и да признају себи да су потценили Партизан и да су олако ушли у меч. Зато су и губили преко 20 разлике, јер су мислили да ће после освајања титуле шампиона Србије финале АБА лиге бити мачији кашаљ. Могла је брука бити далеко већа, овај пораз је бар подношљив. Сутра од првог до задњег минута максимална озбиљност.

1686863711441.png

Nadam se da ce se Nedovic oporaviti od onog udarca u glavu sto je dobio u prvom poluvremenu.
Хоћеш да кажеш као и твој идол руменоглу да је био флоп?
Честитам на победи, са друге стране нападрте ми де *уда сви ви који сте певали онако безпризорно Недовићу и његовој жени.
ПС. За твоју инфо, имаш снимак на твитеру да га је Нанели поткачио по устима руком а не Лесор чију су кретњу гледале судије. Бар нису судили техничку Недовићу, што касније није Кољеншић пропустио. Верујем с разлогом јер му је из неког разлога Неда свашта рекао оних десетак секунди до краја утакмице.
ПС2 Оно вного од човека није чуо и није спречио вређање... она три идиота нису чули АЛИ ће зато у Пиониру да јасно чују и да празне трибине.

Naravno da mu je Neda rekao svasta na kraju, pa nije mu svirao nikakav flop. :mrgreen: Publika glupava i corava nije uspela da vidi svaki miktro-kontaktcic na koji Lazic, Neda, Kampaco i kompanija padaju na zemlju kao pokoseni i valjaju se. Inace, rumenoglu cele prosle sezone dizao ruke na publiku kad pocnu da luduju, da bi i dalje on bio kriv zato sto publika skandira. Zato je ove sezone i prestao - zna se sa kim ima posla. Inace su se Coki, Radonjic, Dusko Ivanovic i ostali ubili od sprecavanja publike. Naravno da nije problem sto rumenoglu ne zaustavlja publiku - problem je sto vas je ugrozio. Isto kao i svinjosevic i italijan u prevari. Dok su Pera Bozic i Saso Filipovski skroz OK.

Inace, publika nije ni skotala proslu utakmicu kad Neda pokazuje rumenogluu na trazi tajm-aut na -6. Uzeli ga na zub tek od ovog flopa. :mrgreen: Klasicni mali mucki provokator. :mrgreen:

Inace, "Neda" je malo pederski. :mrgreen:

PS: Nadam se da je Nedovic dobro. Posle viseminutnog lezanja na parketu posle onog udarca, cudo da je uopste nastavio utakmicu. Nadam se je snimanje glave za svaki slucaj proteklo kako treba.

Хајде што си безобразан па изврћеш написано, али при том си и прилично глуп. Све једно, ово сељоберско Неда - педерски звучи је јадно. Иначе, имаш на твитеру доста тих објава са снимцима како је прошао Недовић, има и слика његовог врата који је онако прошаран црвенилом (сигурно је нека алергија). Када смо код флопа, то Пантер добро ради али Ледеј када то изведе делује смешно а судије ипак суде (занимљиво)...Робија, руменоглу етц ће чути у Пиониру ваљда... и ако посети доктора те испере уши. Заправо сам сигуран да ће чути песмицу у његову част.

Према свецу и тропар (што би рекао наш народ).

Tako je, Nedovic je okacio fotku gde ima tragove od prstiju po vratu. Sad uporedimo to sa snimkom gde se ni ne vidi kontakt sa Panterom, a ako je postojao, tesko da je mogao da ostavi takve tragove, osim eventualne ogrebotine od nokta. A sam "Neda" se drzao za glavu i lezao dva minuta, kakav sad vrat? Tako da, decko je okacio snimak ko zna koje utakmice, posle ko zna cega i posle ko zna kog duela, a mozda ga je i Dusko malo pridavio.:hahaha:

Tako da, ne znam sta bih rekao. Nije Nedovic neki problem od coveka i igraca, ne bih da pravim od komarca magarca, ali prosto je ispao malo sisica, sto se vidi i po ponasanju, i po izjavama o sudjenju, i po sitnim provokacijama, i po ovom opravdavanju svog flopovanja, i po odnosu prema reprezentaciji... Sve kao on bi da bude normalan, pravi se da ga ne dotice, kao ne cuje, a kipti iz njega. :mrgreen: No hajde, samo nek' nam je on ziv i zdrav i dugo kod vas, nadam se da posle ovoga nece biti vecih prozivki. ;)

Inace, srecom pa su Zelimiru neke relevantnije kosarkaske institucije dodelile njegove "tropare", mislim, relevantnije od gomile pantera koji nasedaju na Covicevo targetiranje nekoga ko mu ugrozava poziciju. Ti si od samog pocetka naseo, u tom si drustvu, pa prema svecu i tropar, jbg.

Covic se zali kako Obradovic laze kada je rekao da nije cuo pogrdno skandiranje, a sam Nedovic rekao isto to...

Nije ni cudo sto je vasim igracima bilo zabranjeno da daju izjave od prve utakmice, samo se "Nedi" omaklo (morao je da se istrese). Sad ste ispali malo nedosledni. Ali koga briga, vi se ionako ne hvatate za cinjenice, kao sto vidimo. :mrgreen:

Covic se zali kako Obradovic laze kada je rekao da nije cuo pogrdno skandiranje, a sam Nedovic rekao isto to...

Nije ni cudo sto je vasim igracima bilo zabranjeno da daju izjave od prve utakmice, samo se "Nedi" omaklo (morao je da se istrese). Sad ste ispali malo nedosledni. Ali koga briga, vi se ionako ne hvatate za cinjenice, kao sto vidimo. :mrgreen:
Ti hoces da kazes da nije cuo sta peva 18 hiljada ljudi?Ajde idi negde drugde pa prodavaj maglu.

Tako je, Nedovic je okacio fotku gde ima tragove od prstiju po vratu. Sad uporedimo to sa snimkom gde se ni ne vidi kontakt sa Panterom, a ako je postojao, tesko da je mogao da ostavi takve tragove, osim eventualne ogrebotine od nokta. A sam "Neda" se drzao za glavu i lezao dva minuta, kakav sad vrat? Tako da, decko je okacio snimak ko zna koje utakmice, posle ko zna cega i posle ko zna kog duela, a mozda ga je i Dusko malo pridavio.:hahaha:

Tako da, ne znam sta bih rekao. Nije Nedovic neki problem od coveka i igraca, ne bih da pravim od komarca magarca, ali prosto je ispao malo sisica, sto se vidi i po ponasanju, i po izjavama o sudjenju, i po sitnim provokacijama, i po ovom opravdavanju svog flopovanja, i po odnosu prema reprezentaciji... Sve kao on bi da bude normalan, pravi se da ga ne dotice, kao ne cuje, a kipti iz njega. :mrgreen: No hajde, samo nek' nam je on ziv i zdrav i dugo kod vas, nadam se da posle ovoga nece biti vecih prozivki. ;)

Inace, srecom pa su Zelimiru neke relevantnije kosarkaske institucije dodelile njegove "tropare", mislim, relevantnije od gomile pantera koji nasedaju na Covicevo targetiranje nekoga ko mu ugrozava poziciju. Ti si od samog pocetka naseo, u tom si drustvu, pa prema svecu i tropar, jbg.
Vredjali su mu ženu. Kakva god da je žena mu je.

Ne pravdaj neopravdivo...

Inače on ne haje za reprezentaciju.... Gofnarko ko i micic

Хајде што си безобразан па изврћеш написано, али при том си и прилично глуп. Све једно, ово сељоберско Неда - педерски звучи је јадно. Иначе, имаш на твитеру доста тих објава са снимцима како је прошао Недовић, има и слика његовог врата који је онако прошаран црвенилом (сигурно је нека алергија). Када смо код флопа, то Пантер добро ради али Ледеј када то изведе делује смешно а судије ипак суде (занимљиво)...Робија, руменоглу етц ће чути у Пиониру ваљда... и ако посети доктора те испере уши. Заправо сам сигуран да ће чути песмицу у његову част.

Према свецу и тропар (што би рекао наш народ).
Četka, jel možemo ko ljudi?

Ajde brate mili ovo počinje da se gadi svakome.
Igrajmo, ko dobije, dobije....
Za srbiju a ne da se ovo pretvara u ogromnu podelu srba uz mržnju.

Malo li nam je podela mržnje i bespuća oko kodova?

Igrajmo.

Ili sve nek ide u kur. ac. Ja da sam na mestu nedovica na vređanje žene bi skinuo gaće i pokazo im kurcinu da ponesu mamama i sestrama....

Jednom mora prestati vređanje porodice.

Čović jeste bitanga ali je vesna tu najmanje kriva.

Kraj priče, fuj.

Зато што је ***** и што једно прича на КЗШ када је доводио Фенер а друго на скорашњој КЗШ ће добити "према свецу и тропар". Иначе поставли су на твитеру и новински исечак о оптужби пред војним судом. Наравно поменули су твитерџије и његово убиство жене на пешачком (што ће чути и у песми шпосвећеној њему). Што се тиче "флопа" и даље безобразно тврдиш да је флоп а види се моменат ударца (тако се деси да кад добијеш по устима и да останеш без зуба).
У сваком случају, немојте да у недељу увече или понедељак изјутра буде јадиковања.

Četka, jel možemo ko ljudi?

Ajde brate mili ovo počinje da se gadi svakome.
Igrajmo, ko dobije, dobije....
Za srbiju a ne da se ovo pretvara u ogromnu podelu srba uz mržnju.

Malo li nam je podela mržnje i bespuća oko kodova?

Igrajmo.

Ili sve nek ide u kur. ac. Ja da sam na mestu nedovica na vređanje žene bi skinuo gaće i pokazo im kurcinu da ponesu mamama i sestrama....

Jednom mora prestati vređanje porodice.

Čović jeste bitanga ali je vesna tu najmanje kriva.

Kraj priče, fuj.
Можемо ко људи, нико не спори ваше победе, спорна је ова ситуација (не због резултата) због истине, и понашање (непринципијелно) Обрадовића (Руменоглуа) који је изјавио да би он (на једној од ранијих КЗШ када су њега прозивали на утакмици) да се то деси "код њега" реаговао и пшокзушао да смири и утиша навијаче да би за ова ружна скандирања Недовићу и Н.Ч. рекао да није чуо али и да то није његов посао. Мало лицемерно, да не будем грубљи у оцени, јел да?
Наравно, ако победите и у трећој, нећу се либити да на вашој теми честитам на победи и титули.

Можемо ко људи, нико не спори ваше победе, спорна је ова ситуација (не због резултата) због истине, и понашање (непринципијелно) Обрадовића (Руменоглуа) који је изјавио да би он (на једној од ранијих КЗШ када су њега прозивали на утакмици) да се то деси "код њега" реаговао и пшокзушао да смири и утиша навијаче да би за ова ружна скандирања Недовићу и Н.Ч. рекао да није чуо али и да то није његов посао. Мало лицемерно, да не будем грубљи у оцени, јел да?
Наравно, ако победите и у трећој, нећу се либити да на вашој теми честитам на победи и титули.
Mislim da si zaboravio da je upravo ON najviše puta novinarima rekao gde je problem i u čemu i da oni ko mediji mogu da izguraju priču o tome i o zakonima ali očito ne guraju....

Vido čovek da stoki (delu grobara) ne vredi govoriti.

Stoka neslana.

Meni se gadi. Kažem da sam bio Nedovic, pokazo bi im ku.rcinu i reko ponesite mamama sestrama....

Ajmo bre ljudi, ne srljamo u tolike podijele. Neka i zvezda i partizan u evropi haraju što dalje... Za srpsku košarku i srbiju

Zapravo, Obradovic je celu proslu sezonu proveo izbegavajuci tenzije i pokusavajuci sa svoje strane da uradi te formalne stvari u tom cilju. Kao na primer:
https://www.telegraf.rs/sport/kosar...vesni-covic-zeljko-obradovic-ih-odmah-ucutkao

Medjutim, od ove sezone to ne radi, kao sto nije ni njegov posao. Vi mu i dalje crtate metu, a ne, recimo, Limaru, ili Vucicu, jer dobro znate od koga vam preti opasnost. Kao sto mi znamo ko nam je zapravo naneo poraz, a to su Covic i Vucic, a ne pisljivi Radonjic ili ne znam ko. Kakva crna principijelnost, vama da je stalo do toga, prvo ne biste toliko branili Cokija svoga.

Ne moras zaista da nam cestitas bilo kakve pobede, licemerno je posle svega sto pricas. Zato ni ja to ne radim. Dobro znas da vas ne cenim ni 2%, a 70% tog nepostovanja ide samo zbog Covica, ali svejedno - glupo bi bilo da ja znam i pricam da ste mafijaski klub, dobro znam kako dolazite do uspeha, a onda vam kao cestitam uspeh. Isto vazi i za tebe.

Bolje nemoj nasedati na to ispiranje mozgova kako je Obradovic neki problem, a Covic nije, kako je Nedovic mogao izgubiti zube a pominjes slike kako je ogreban po vratu, bolje postani malo smislenija osoba po ovim pitanjima umesto sto ces cestitati eventualne pobede.

PS: Obradovic nije pregazio zenu na pesackom, to ste napravili samo da se bolje rimuje. Nesto drugo je u pitanju, zapravo isto to u sustini, samo ne zena na pesackom. Ja sam mislio da se to dobro zna medju ljudima koji prate kosarku, ali vi niste taj slucaj.

Back