KK Crvena Zvezda

Nije se vratio. Opusti se malo... Gde je sad cetka da smiri situaciju sigurno ima nekih svezih info od supergutaca i ostalih...
Дај бре не заје.бавај, па где после оваквог ложења да не дође. Па ви бисте почели са самоспаљивањем испред џамије ако се то догоди

Lozenje napravili Kurir i vi, mucenici. :mrgreen:

Cega se bojite? Cak i ako dodje, imacete dvostruko veci budzet. A kad coravi krene sa saopstenjima, pozivima, trovanjem, napadima huligana, sudijama, pa ako Vucko zajase Limara pa ovaj opet pocne da puca sebi (nama) u noge, svako normalan ce da se pokupi i ode (Dzikic, Trinkijeri).

Za naprednjacku drzavu je vrlo dobro da recimo vama obezbedi A-licencu i sto bolji budzet da konacno i u Evropi uradite nesto, a da Partizan npr. osvoji EK. Kada dodje vreme da Partizan predje svoju ulogu, to se lepo iznivelise (Trinkijeri).

I mirni ste. ;)

Tako da, samo opusteno, jer sve sto se desi u ovom sistemu - deo je jedne sire predstave.

Lozenje napravili Kurir i vi, mucenici. :mrgreen:

Cega se bojite? Cak i ako dodje, imacete dvostruko veci budzet. A kad coravi krene sa saopstenjima, pozivima, trovanjem, napadima huligana, sudijama, pa ako Vucko zajase Limara pa ovaj opet pocne da puca sebi (nama) u noge, svako normalan ce da se pokupi i ode (Dzikic, Trinkijeri).

Za naprednjacku drzavu je vrlo dobro da recimo vama obezbedi A-licencu i sto bolji budzet da konacno i u Evropi uradite nesto, a da Partizan npr. osvoji EK. Kada dodje vreme da Partizan predje svoju ulogu, to se lepo iznivelise (Trinkijeri).

I mirni ste. ;)

Tako da, samo opusteno, jer sve sto se desi u ovom sistemu - deo je jedne sire predstave.
Не не, него зна се да Руменоглу не долази тамо где је буџет испод 30 милки. Па човек пљунуо у лице Панати први пут када није имао неограничена средства на располагању, а после исто то урадио Фенеру. Дакле спрема се Руменом ферари.

А то за саоштења, па баш је Руменоглу тешко поднео пораз од Фенера у Пиониру па измислио да га је публика вређала. Тако да не бринем ја за саопштења ако кола почну да се крећу низбрдо.

“Podgorica je moj dom, Zvezda prilika za dokazivanje”​

nikola.jpg

Košarkaš Nikola Ivanović obratio se javnosti nakon napuštanja Budućnosti i prelaska u Crvenu zvezdu. Transfer Ivanovića u redove šampiona ABA lige ozvaničen je pre dva dana.

„Dragi prijatelji, košarkaška javnosti, želeo bih da u kontekstu odluke vezane za moju sportsku karijeru, uputim jedno duže saopštenje:

Celi život, kao i puno dece, sanjam jedno. Da budem profesionalni košarkaš. Svaki iskazani trud, proliveni znoj je bio utkan u mozaik tog istog cilja, da Božiji dar talenta koji mi je dat, opravdam i dokažem da sam vredan toga. Potvrda je stizala u vidu uspeha, koji su dolazili vremenom. Bila je to i potvrda vrednosti koje su puno veće od materijalnih dobara i koje predstavljaju tek neke od neprocenjivih stvari: poštovanje, duhovna i emocionalna podrška kad ne ide dobro, osećaj obostrane pripadnosti i još puno toga.

Punog srca mogu reći da sam je imao od vas, mog naroda i od divnih ljudi kojima sam okružen. Ali, eto u ovom momentu se pokazalo, nažalost, da to nije bio slučaj sa svima i da sve što sam dao klubu mog grada nekome nije bilo dovoljno. Nikom ne zameram za to. Pa ni za mural, ni za uvrede, ni za gorke i teške reči zla i ravnodušnosti koje su izlazile nakon toliko godina ostavljenih za uspeh i promociju našeg grada i države. Sve razumem i želim samo jedno: da mi budete zdravo i da vam bude svako dobro.“

„Vi koji ste pokazali da ipak niste bili moja šira porodica kakvom sam vas doživljavao: želim vam da za sve odluke dobijete podršku i istinsko poštovanje koje ja nisam dobio od vas. Da ne osetite to na sebi, kako je kada ne znate ni deo okolnosti, a sudite o nečijem životu kao da ste prošli tim putem. Iskreno vam želim da to ne doživite i da vam pravda uvek bude saputnik u životu!

Potičući iz porodice starosedelaca sa Cetinja, a kao rođenom podgoričkom detetu, nije mi trebao nikada dodatan motiv da igram za klub svog grada i za reprezentaciju. Ponosan sam sam što je to prepoznato i što je ostavilo utisak na narod u mojoj Crnoj Gori, od kojeg sam dobijao najlepše osmehe, iskrenu podršku u uspehu i saosećanje u teškim momentima.

To mi je hranilo dušu i dalo snage da izdržim i ono što se ne može videti na malim ekranima. A bilo ga je, i to puno. Prvi odlazak iz kluba, mog grada mi je doneo nekoliko ozbiljnih trauma, koje sam nosio u duši i delio samo sa mojim najblizima. Sve to sam svesno potisnuo kad sam se vratio, da me ne bi remetilo da dam u svakom momentu, sve što imam za ostvarenje zajedničkog cilja. Koji je došao ubrzo. To su najsrećniji dani mog života. I nakon toga se nastavilo u istom pravcu, dajući svaki atom snage za klub i grad kom svoju pripadnost nisam dokazivao nikako drugačije, već ljubavlju i zalaganjem. To je bilo više od maksimuma.“

„Svestan sam sada da su postavljena nerealna očekivanja od nekih ljudi očigledno nekad prevazilazila moje realne moći. I često su bila utemeljena na mislima da sam uvek i u svakom minutu na terenu i van njega, u procesu dokazivanja koji jos uvjek traje, kao da upravo taj dan počinjem karijeru. I kada nisu bila na taj nacin ispunjena “očekivanja”, neretko sam slušao: ‘nije to to’, ‘nema nista od njega’…

To mi je nametalo dodatnu odgovornost i teret emocionalni, ali i u tom domenu dao sam više od svojih mogućnosti, pa mogu reći da sam apsolutno miran. Po isteku poslednjeg ugovora, imao sam samo jednu zvaničnu ponudu za nastavak karijere. Evroligašku, od strane Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Ozbiljnu i konkretnu. I kako kažu moje starije košarkaške kolege i stručnjaci ta ponuda je izuzetna potvrda mojih vrednosti i sjajna šansa za dalji razvoj u ligi koju želim da igram od kad sam bio dete i to sa trenerom sa kojim sam već sarađivao, i u koga imam poverenja i vere da će mi pomoći da tu šansu mogu i opravdati.“

„Sta se tiče odlaska u Zvezdu, moram da kažem da za mene put u Beograd nije inostranstvo, već nešto što takođe osećam svojim. Moj duhovni dom, Hram Hristovog Vaskrsenja zameniću Hramom Svetog Save, te je to garancija da ću se osećati prijatno, kao i kada sam prvi put tamo boravio. Neće mi ništa biti nepoznato, niti strano.
Draga braćo, svi domaći i strani igrači, divni ljudi koji ste pazili na mene i toliko posvetili pažnje i ljubavi i jednako pratili i podržali i moje uspehe i moje povrede, beskrajno sam zahvalan na svakom trenu provedenom sa vama. Svi ljudi koji ste moj privatni i košarkaški život napravili lakšim, pomogli mi i cenili, biće mi najteže što vas neću gledati svakodnevno kao do sada.

Moji sugrađani dragi i narode Crne Gore, za našu reprezentaciju ću se boriti svim srcem kao i uvek, a u koji god klub da odem, Podgorica je moj dom, tu je moja uža biološka porodica i šira koju vi predstavljate. I u ime vaše, predstavljaću naš grad i državu gde god me košarka i život odvedu.

Beskrajno vam hvala na svoj podršci i ljubavi! Vaš Nikola.“, navodio se u saopštenju za javnost.

Sport Klub

Не не, него зна се да Руменоглу не долази тамо где је буџет испод 30 милки. Па човек пљунуо у лице Панати први пут када није имао неограничена средства на располагању, а после исто то урадио Фенеру. Дакле спрема се Руменом ферари.

S tom razlikom sto je Partizan napravio Zeljka Obradovica kao trenera, sa Djordjevicem i Danilovicem, uz pomoc Ace Nikolica, bukvalno mu trasirao put za njegove sposobnosti, a on je isto tako i Partizan ucinio besmrtnim.

To su stvari koje fabricki klub poput vas, kom bi najveci uspeh u Evropi bio boksovanje A-licence za EL uz pomoc visegodisnjeg upinjanja i lobiranja (cak i) drzave, nemaju i ne kopcaju.

Kakvih crnih 10 ili 30 milki budzeta... To cete vi mucenici dobiti jos miliona da se proba oprati razlika koja bi nastala na klupi ukoliko se pojavi Zoc protiv mucenog Rudonje.

Ne znam sta pricati o budzetima sa ljudima koji su Partizan od 700,000 igrackog budzeta, sa Dziletom i Dzamarom Vilsonom, prozivali ravnim sebi i svojim rocestijima na tone, u trenutku kada ste ih krali da bi mogli da od FMP-a pripisete Zvezdi jos jednu titulicu.

Ko god je izCG a pogotovo Podgorice odavno zna koju je stranu izabrao Dzoni Ivanović. A zna i ko nije. Proglažavati ga milogorcem je vrhunski idiotizam. Vidim da na ovom pdf-u ima idiota. A tu je iskompleksirano, dežurno franjevačko njakalo.

Ko god je izCG a pogotovo Podgorice odavno zna koju je stranu izabrao Dzoni Ivanović. A zna i ko nije. Proglažavati ga milogorcem je vrhunski idiotizam. Vidim da na ovom pdf-u ima idiota. A tu je iskompleksirano, dežurno franjevačko njakalo.

Ne znam sta znaju iz CG, ali svi ostali mogu da vide da je "Dzoni" izabrao da bude celu deceniju vedeta milogorskog projekta. To nije proslo neprimeceno ni medju vama. :super:

S tom razlikom sto je Partizan napravio Zeljka Obradovica kao trenera, sa Djordjevicem i Danilovicem, uz pomoc Ace Nikolica, bukvalno mu trasirao put za njegove sposobnosti, a on je isto tako i Partizan ucinio besmrtnim.

To su stvari koje fabricki klub poput vas, kom bi najveci uspeh u Evropi bio boksovanje A-licence za EL uz pomoc visegodisnjeg upinjanja i lobiranja (cak i) drzave, nemaju i ne kopcaju.

Kakvih crnih 10 ili 30 milki budzeta... To cete vi mucenici dobiti jos miliona da se proba oprati razlika koja bi nastala na klupi ukoliko se pojavi Zoc protiv mucenog Rudonje.

Ne znam sta pricati o budzetima sa ljudima koji su Partizan od 700,000 igrackog budzeta, sa Dziletom i Dzamarom Vilsonom, prozivali ravnim sebi i svojim rocestijima na tone, u trenutku kada ste ih krali da bi mogli da od FMP-a pripisete Zvezdi jos jednu titulicu.
Да ниси мало претерао када кажеш да сте имали 700.000 евра играчког буџета. Смањи за једну па можда и две нуле. Одакле бре клубу који трпи такав апартхејд такве паре. У ствари, играчи су сами уплаћивали котизације да наступају за Партизан.

Руменоглу је иначе човек који је после успеха са Партизаном све време, сликовито речено, возио ферари. Тимови које је водио имали су највећи или један од три највећа буџета у Европи. У преводу, мало је било играча које није могао да доведе. И први пут када је клуб упадао у финансијске кризе, он је први дизао сидро. То га је прозивао и онај власник Панатинаикоса, а после је поновио и у Фенеру.

Иначе за мене је Руменоглу увек био велики Жељко Обрадовић, највећи тренер Европе и света са огромним успехом пре свега са Партизаном, а онда и осталима, док није показао колико је у ствари искомплексирано гов.но након оног пораза у Пиониру са Фенером. Човек који није могао да нормално поднесе први пораз од ЗВезде и то у ситуацији када су нас газили сваки претходни пут, већ је измишљао оркестрирано вређање са трибина. Пошто сам био на утакмици Жељка навијачи нису прозивали. Пар пута се звиждало када уђе у расправу са судијама, али ниједном речју или скандирањем није био вређан. Јер постоји неколико легенди које се не вређају без обзира на ривалство. Ако је и постојао неко ко му је нешто викао иза клупе, неки мамлаз, то сигурно није било ни организовано навијање нити нешто што је хала прихватила, али мислим да чак ни тога није било.

Оно срамотно обраћање и измишљање жртве неких увреда му нећу заборавити. Нисам му заборавио ни када је убијен навијач Звезде у Истамбулу, када није осудио ни речи Атамана ни шљам који је заклао нашег навијача, већ, да се не би замерио турцима који га плаћају, послао је неку универзалну осуду, боље да није. Али то му и не узимам толико за зло, није ни први ни последњи ко глуми принципе и не жели да гризе турску руку која га храни.

Stefan Jović: Crvena zvezda mi nije poslala zvaničnu ponudu, samo smo pričali​

1624306317461_jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.jpg

"Kontaktirali su me u vezi toga da li mogu da se priključim timu ili ne, ali nije bilo ništa zvanično", kaže plejmejker u razgovoru za Eurohups.

Stefan
Jović se ovog leta povezuje sa Crvenom zvezdom i Panatinaikosom, a u razgovoru za Eurohups Nišlija je malo objasnio situaciju. Kako kaže, razgovora sa Crvenom zvezdom je bilo, ali nije bilo zvanične ponude.

"Crvena zvezda mi nije poslala nikakvu zvaničnu ponudu. Ni meni, niti mojim agentima. Kontaktiran sam sa njihove strane u pogledu toga da li mogu da pomognem ekipi ili ne, ali ništa zvanično nije izašlo iz toga. Samo smo pričali", rekao je Jović Eurohupsu.

Trenutno je fokusiran na reprezentaciju.

"I dalje sam slobodan igrač. Postoje druge ponude, ali ništa nije definitivno dogovoreno. Trenutno sam fokusiran na reprezentaciju i našu nameru da se kvalifikujemo na Olimpijske igre", rekao je Jović.

Jović je protekle sezone nastupao za Himki, a poslednjih dana se mnogo pisalo o njegovom povratku u Crvenu zvezdu.

"Situacija sa glasinama i naslovima je luda i pravi samo bespotrebnu tenziju", rekao je Jović.

Mozzart vesti

https://www.sportskacentrala.com/2021/07/02/jos-jedan-odlazak-iz-zvezde-u-podgoricu/

Obnavlja se stara ljubav Idea+Voli.:heart:

U jednom pravcu prvotimci, u drugom igraci filijale.

Де си бре Киперу. Како иде нови дан у угњетаваном клубу. Јел сте довели Луиса Хамилтона као појачање на месту возача аутобуса. Ако нисте апартхејд против мусаве недоношчади се наставља. Дај живи нисмо како иде ова ваша борба са ветрењачама.

Samo nemoj da vam mi budemo krivi sto ste spizdili sponzorstva unapred na O'Bradovica, O'Brajanta i kamion drugih akvizicija. :mrgreen:

Sta kaze rsb-tviter, gde je bio Hamilton svih ovih godina?
Хамилтон се чувао да испуни своју жељу још док се мућкао у јајцима свог оца да једног дана вози аутобус у којем се налазе играчи европских бостон селтикса.

Нисмо иначе ми незадовољни, него питам за рођака како тај апартхејд функционише. Јел стеи ове године пројектовани да са Руменоглуом будете икебана у лиги где се све подилази "мезимици" или ћете да тако нешто причате после првог промашеног слободног бацања на припремној утакмици.

Pa to si ti "stubovi SrBstva" ( IDEA & VOLI ), ja sam to odmah shvatio... :hahaha:

Извините апартхејдом уништена мусава недоношчади, не знам да ли знате да читате али то је вест стара 11 дана, од 2. јула. Последња вест је да смо Алексу Раданова послали у Партизан. Али не овај ваш што га води Руменоглу, него онај оригинални у Лакташима. Дакле Алекса Раданов је по последњим вестима играч Игокее. Што би ти рекао то су ти стубови СрБства.

Хамилтон се чувао да испуни своју жељу још док се мућкао у јајцима свог оца да једног дана вози аутобус у којем се налазе играчи европских бостон селтикса.

Нисмо иначе ми незадовољни, него питам за рођака како тај апартхејд функционише. Јел стеи ове године пројектовани да са Руменоглуом будете икебана у лиги где се све подилази "мезимици" или ћете да тако нешто причате после првог промашеног слободног бацања на припремној утакмици.

To cemo tek da vidimo ko je tu i sta projektovao. ;) I kako ce vasi vucici i covici da se ponasaju tokom, a i na kraju sezone - hoce li opet biti "zanimljivosti" poput prekida utakmica, finansijskih inspekcija, otkazivanja sponzora tokom sezone, medijske hajke koje su ovi vasi panteri po forumima, tviterima i medijima vec pokrenuli iako niste nezadovoljni, pa onda uletanja navijaca na parket, telefonskih poziva pred kljucne utakmice plej-ofa, busenja igraca u redove naprednjaka, slucajnih prekida televizijskih prenosa, i tako dalje.

U svakom slucaju, curak se ne moze okrenuti naopako tek tako. Zato je sve ovo i zanimljivo.

A ti za svaki slucaj podigni kredit kao onaj mucenik. Fali Covicu para. :hahaha:

Back