- Poruka
- 23.934
Rumeni paša se neće vratiti dok mu se ne obezbedi budzet od bar 10 miliona evrova. On samo takve ekipe vodi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Magarče, Nikola Ivanović je sve samo ne *********. No ti apsolutno ništ ne znaš i vazda ćeš ostati magarac.

Шта се то дешава у комшлуку. Вратио се Руменоглу и изазвао екстазу.
Дај бре не заје.бавај, па где после оваквог ложења да не дође. Па ви бисте почели са самоспаљивањем испред џамије ако се то догодиNije se vratio. Opusti se malo... Gde je sad cetka da smiri situaciju sigurno ima nekih svezih info od supergutaca i ostalih...
Не не, него зна се да Руменоглу не долази тамо где је буџет испод 30 милки. Па човек пљунуо у лице Панати први пут када није имао неограничена средства на располагању, а после исто то урадио Фенеру. Дакле спрема се Руменом ферари.Lozenje napravili Kurir i vi, mucenici.
Cega se bojite? Cak i ako dodje, imacete dvostruko veci budzet. A kad coravi krene sa saopstenjima, pozivima, trovanjem, napadima huligana, sudijama, pa ako Vucko zajase Limara pa ovaj opet pocne da puca sebi (nama) u noge, svako normalan ce da se pokupi i ode (Dzikic, Trinkijeri).
Za naprednjacku drzavu je vrlo dobro da recimo vama obezbedi A-licencu i sto bolji budzet da konacno i u Evropi uradite nesto, a da Partizan npr. osvoji EK. Kada dodje vreme da Partizan predje svoju ulogu, to se lepo iznivelise (Trinkijeri).
I mirni ste.
Tako da, samo opusteno, jer sve sto se desi u ovom sistemu - deo je jedne sire predstave.
Не не, него зна се да Руменоглу не долази тамо где је буџет испод 30 милки. Па човек пљунуо у лице Панати први пут када није имао неограничена средства на располагању, а после исто то урадио Фенеру. Дакле спрема се Руменом ферари.
Beskrajno vam hvala na svoj podršci i ljubavi! Vaš Nikola.“, navodio se u saopštenju za javnost.
zvezda bankomat.
majko sveta...
kiperu... popi vode, umi se... izadji iz te sobe malo jado...
lazove.
Ko god je izCG a pogotovo Podgorice odavno zna koju je stranu izabrao Dzoni Ivanović. A zna i ko nije. Proglažavati ga milogorcem je vrhunski idiotizam. Vidim da na ovom pdf-u ima idiota. A tu je iskompleksirano, dežurno franjevačko njakalo.

Да ниси мало претерао када кажеш да сте имали 700.000 евра играчког буџета. Смањи за једну па можда и две нуле. Одакле бре клубу који трпи такав апартхејд такве паре. У ствари, играчи су сами уплаћивали котизације да наступају за Партизан.S tom razlikom sto je Partizan napravio Zeljka Obradovica kao trenera, sa Djordjevicem i Danilovicem, uz pomoc Ace Nikolica, bukvalno mu trasirao put za njegove sposobnosti, a on je isto tako i Partizan ucinio besmrtnim.
To su stvari koje fabricki klub poput vas, kom bi najveci uspeh u Evropi bio boksovanje A-licence za EL uz pomoc visegodisnjeg upinjanja i lobiranja (cak i) drzave, nemaju i ne kopcaju.
Kakvih crnih 10 ili 30 milki budzeta... To cete vi mucenici dobiti jos miliona da se proba oprati razlika koja bi nastala na klupi ukoliko se pojavi Zoc protiv mucenog Rudonje.
Ne znam sta pricati o budzetima sa ljudima koji su Partizan od 700,000 igrackog budzeta, sa Dziletom i Dzamarom Vilsonom, prozivali ravnim sebi i svojim rocestijima na tone, u trenutku kada ste ih krali da bi mogli da od FMP-a pripisete Zvezdi jos jednu titulicu.
https://www.sportskacentrala.com/2021/07/02/jos-jedan-odlazak-iz-zvezde-u-podgoricu/
Obnavlja se stara ljubav Idea+Voli.
U jednom pravcu prvotimci, u drugom igraci filijale.

Хамилтон се чувао да испуни своју жељу још док се мућкао у јајцима свог оца да једног дана вози аутобус у којем се налазе играчи европских бостон селтикса.Samo nemoj da vam mi budemo krivi sto ste spizdili sponzorstva unapred na O'Bradovica, O'Brajanta i kamion drugih akvizicija.
Sta kaze rsb-tviter, gde je bio Hamilton svih ovih godina?
Pa to si ti "stubovi SrBstva" ( IDEA & VOLI ), ja sam to odmah shvatio...https://www.sportskacentrala.com/2021/07/02/jos-jedan-odlazak-iz-zvezde-u-podgoricu/
Obnavlja se stara ljubav Idea+Voli.
U jednom pravcu prvotimci, u drugom igraci filijale.

Pa to si ti "stubovi SrBstva" ( IDEA & VOLI ), ja sam to odmah shvatio...![]()
Хамилтон се чувао да испуни своју жељу још док се мућкао у јајцима свог оца да једног дана вози аутобус у којем се налазе играчи европских бостон селтикса.
Нисмо иначе ми незадовољни, него питам за рођака како тај апартхејд функционише. Јел стеи ове године пројектовани да са Руменоглуом будете икебана у лиги где се све подилази "мезимици" или ћете да тако нешто причате после првог промашеног слободног бацања на припремној утакмици.