Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.121
Coki iskopao jedno milionce za novu seriju pojacanja, a ovde su ispala i dva cutljiva panteromisha koji su uspeli napokon da natucaju pokoju posle novih identitetskih shokova koje im je priredio dr Coravi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

što se tiče medija i odnosa medija prema zvezdi i partizanu ispada kao da partizan igra evroligu a zvezda drugorazredno evropsko takmičenje a u ustvari je obrnuto svaka partizanova pobeda se predstavlja kao da pobeđuju sve same velikane a zvezdine pobede se samo uzgred pomenu...a ja sam gledam i zvezdu i partizan i zaista je smešno porediti evroligu i evrokup.to su dve različite dimenzije..jeste partizan pobedio virtus ali ovakav virtus nije za evroligu deluje smešno u odnosu na sve ekipe u evroligi
To stoji da Virtus nije za Evroligu, kao sto nisu ni mnoge ekipe iz Evrolige za istu.... ali ovakav virtus nije za evroligu deluje smešno u odnosu na sve ekipe u evroligi

minvajl, tegi po begishu parkira jeftina auta...Pobede kad se ne ocekuje i kad se opuste, a porazi protiv slabijih i jeftinijih ekipa na domacem parketu - karakter ekipe.
Ali bice to sve bolje kad se na ovih 12 vrate Davidovac, Covic, Faje, D.Braun, Perperoglu, Jagodic-Kuridza, Ristic sa pozajmice a Nenadic iz FMP2, i ko zna koliko jos tu ima igraca, ja se izvinjavam ako sam nekog zaboravio.
Morace Coravi mnogo da "radi" u plej-ofu ABA-lige. Opet. Za pocetak na RTS i Pink, u jutarnji program, da vidimo ko su ta ubacena glodarska lica, da vidimo mi te bezbednosne podatke.