KK Crvena Zvezda

1762434056001.png

Sa ovakvim rosterom + užasna izdanja Jaga i posebno Plavšića - poraz neminovan.
Baksuzluk sa povredama se nastavlja kao na traci.Moneke nije ni igrao a Izundu se povredio u trenutku kada nam je bio najbolji igrač na parketu.
Za 2 dana Monako,ne znam šta da kažem....veoma teško sa 8 povređenih ali uzdamo se u borbenost pa kako bude.

Sa ovakvim rosterom + užasna izdanja Jaga i posebno Plavšića - poraz neminovan.

Пораз ко пораз али уз још два додатна изузетно битна играча са повредама укупно њих осморица, што је много много је!
имали би шансе да се списку повееђених није придружио и Монеке, не знам који к носиоци у Евролиги играју толико минута у АБА заиста нејасно!

Poslednja izmena:
Остаје главно питање сада колико ће паузирати Монеке и Изунду, невеоватан број осморица повређених јако, јако битиних играча!

Болонбој
Кенан
Нвора
Картер
Монеке
Изунду

кога сам заборавио

Prema zadnjim informacijama Moneke bi trebalo da se vrati,za Izundua još uvek se ne zna kako će izgledati zglob ali čisto sumnjam da će biti u sastavu,Grejem tek krenuo da trenira,Nvora - totalna nepoznanica !
не верујем ништа за Нвору су рекли пропушта само Макаби за ПАО ће бити спреман па онда пропушта и ПАО и превентиве ево нема га ни данас и у четвртак тако су лагали и за Болонбоја прошле сезоне а врх свега је саоштење прво да Нвора уопште није повређен :neutral:

Ne mogu a da se ne osvrnem na one gadove od sinoć i njihove što su igrali protiv Monaka.
Jutros dolazi kolega (okoreli njihov) i sav skenjan.Toliko je bio skenjan da nije komentarisao (kako zna i ume) Zvezdinu poraz od Dubajia.
Ja se smeškam jer nema ništa bolje po njih (i njega) da pobediš a kao usran si :D Koliko je bio uz njegovog Željka,toliko je od sinoć protiv njega.
Njihov recept za dalje i eventualne "uspehe" biće mnoga razna saopštenja jer su na parketu go qrc od tima na čelu sa Crvenkapom.
Dobro je što još ne igramo sa njima,iz razloga tog njihovog pritiska na Evroligu,sudije,medije...a dobro je i da nam se bolnica isprazni do tada pa da se mi "ispraznimo" po njima :D

Back