Skeeter
Ističe se
- Poruka
- 2.987
lik se na na 15 foruma bori za sendvic, dinar vise da mu das ljubio bi prkno i vesni i svima nama odje. ko ga **** neka crkne. penal.
Tako je, slusaj ti brenka i coravog udbasa na rsb-u.Mani tripera budalu. Vidiš da je lik psihijatrijski slučaj.
Ako su mu svi kvaliteti kup iz '87-me i elokventnost čini mi se da ste najebali.Svako ko kaže da Šakota nije dobar trener se definitivno ne razume u košarku...ima iskustvo i znanje definitivno a u bivšoj državi je napravio senzaciju i osvoji kup sa totalnim autsajderom IMT-om 1987 u ligi koja je u to vreme bila najjača u Evropi...trenirao je i dosta klubova i u bivšoj državi i evropi i to jakih klubova...nadam se da ćemo imati uspeha sa njim elokventan je i manje nadmen od Tomića tako da sve u svemu dobro rešenje u ovom trenutku
Eto da se i ja jednom složim s tobom.Ko je gledao, mogao je veceras da vidi sve sto kosarku cini najlepsim sportom. Kao da kosarku igraju braca Vucic jedan protiv drugog.
Cokijeva sprdnja, a jos kad Panteri osnuju svoj klub i dovedu svog plejmejkera, kako im je Coki i porucio, bice jos bolje.![]()
Pa da, jos su i fake-predsednici Partizana i Mege u rodbinskim odnosima, dok su, sa druge strane, Coravi i Zalizani u talu sa igracima i halama, a poslednji iz Mege koji se seca da je pobedio Zvezdofmp jeste Novica Velickovic.Eto da se i ja jednom složim s tobom.
Sasvim slično utakmici od pre neki dan kada se Mega naprasno iz čista mira raspala protiv Partizana u četvrtoj četvrtini, ili kako se naprasno raspadne Igokea svake godine.