[USER=26884]@tab503: Ako pratis, kao sto kazes, sta ja pisem, video si i na ovoj i na KKP temi sta sam preneo u vezi APR izvestaja koji su nedavno postali javni, i sta ja mislim o tome. Cisto da se ne ponavljam. Tu je situacija kristalno jasna, a opet... izostaju komentari.
Apsolutno. Sto nimalo ne menja cinjenicu da je Vucic instalirao vase Janjicare, i da je Kimijeva opozicija organizovana od strane druge frakcije u FK koja takodje instalirana u klub od strane Vucica, i slicno.
Inace, ne znam cemu ta prica, kao da mene treba da pogadja toliko to sto se grupe navijaca i narko-dilera koje postoje od 90-ih kolju medju sobom. Niti ja pripadam bilo kome od njih, niti ih branim, simpatisem samo iskrene navijace koji su tu zbog navijanja i kluba (i osecam se delom ponizeno kad gledam kad takvi ljudi prave svinjarije), a ne zbog kriminala, vlasti i droge. Takve dozivljavam bas kao i vase organizovane navijace, tj. prezirem ih i odvratni su mi, a danas mnogi od njih i poticu od vas.
I na kraju krajeva, ukoliko izuzmemo kriminalce koji se tuku i ubijaju zbog droge i prevlasti, i koje treba ili u zatvor ili da se poubijaju medjusobno, ja sam apsolutno svestan
normalnosti podela medju navijacima i simpatizerima, ali oko misljenja, nacina navijanja i podrzavanja, bojkota, odnosa prema klubu, itd, i ponosan sam sto to postoji.
Sigurno necu biti ponosan na to sto su Arkan, DB i Sloba rasturili vase frakcije i skupili vas pod jednu zastavu u cilju odvodjenja mesa u rat, "spontanih" demonstracija i propagandne masinerije, kreiranja zvezdosrBskog mita, i svih socioloskih fenomena koji vas i do danas prate i koji cine da, nazalost, nema velike razlike u razmisljanju jednog mladog, relativno pametnog studentcica i bezmozgasa sa misicima koji urla na ogradi stadiona.