KK Crvena Zvezda

Sad ce morati bolja, brza i skuplja igrackica od Teodosica. :whistling: Teo se kleo da vas je voleo. Nije shvatio koncept igranja i napredovanja u EL u porodicnom okruzenju za 220,000eu+bonusi, i da ne sme da bude skuplji od Milka Bjelice.

Sad ce morati bolja, brza i skuplja igrackica od Teodosica. :whistling: Teo se kleo da vas je voleo. Nije shvatio koncept igranja i napredovanja u EL u porodicnom okruzenju za 220,000eu+bonusi, i da ne sme da bude skuplji od Milka Bjelice.

DObro je, znamo da si bolesnik, znamo da ne kapiras nista dalje od onoga sto vam vodje kulta kazu, ali makar malo razmisli o svemu. Daj taj trenutak lucidnosti bez lekova, umij se i reci mi da li primecujes sta se dogodilo. Pitanje je naravno retoricko, naravno da ne vidis, jer ti znas sve, ko je vas sa psihijatrije jos prevario.

Ali ajde ovako, tabloidi dizu frku, Teo u Zvezdi, samo sto nije potpisao, izvestavaju da mu je Coki mafija dao ponudu koja se ne odbija, narikace u komsiluku vec upalile kuknjavu, kletve i bajalice, sve je zaista izgledalo kao da ce on kod nas. U medjuvremenu pretprodaja sezonskih eksplodirala, skoro sve se rasprodalo. A onda mediji objave da Teo ide u Virtus. Naravno, dobar deo ostrascene zvezdaske javnosti krene da besni i pljuje, ali cilj je ispunjen, skoro citav kapacitet Pionira rasprodat.

Za psihijatriju u komsiluku, to se zove marketing, jos jedna rec koju ste mozda i culi ali za koju ne verujete da postoji. Coki zajedno sa Teom majstorski odradio posao.

Inace, nemamo trunku sumnje da psihijatrija ima drugo objasnjenje o svemu, ovo dozivljavaju kao svoju veliku pobedu, prvu od one kada je prosle sezone Buducnost osvojila ABA ligu. Ali eto koliko je nekim ljudima malo potrebno da budu srecni, pre nego sto ih ponovo ne stave u dilkarnicu.

Za brata Kuzmica da nam se sto pre oporavi. Ako sam procitao povrede jesu teske, ali je van zivotne opasnosti sto je najbitnije.

Mi, nego kako. Ne znam stvarno o kakvim adresama se priča, ali mi klub nismo menjali od osnivanja, za razliku od nekih (čitaj vas). :mrgreen:

Samo mogu da kazem sto kazem i tvom cimeru sa psihijatrije
575767

Ali ajde ovako, tabloidi dizu frku, Teo u Zvezdi, samo sto nije potpisao, izvestavaju da mu je Coki mafija dao ponudu koja se ne odbija, narikace u komsiluku vec upalile kuknjavu, kletve i bajalice, sve je zaista izgledalo kao da ce on kod nas. U medjuvremenu pretprodaja sezonskih eksplodirala, skoro sve se rasprodalo. A onda mediji objave da Teo ide u Virtus. Naravno, dobar deo ostrascene zvezdaske javnosti krene da besni i pljuje, ali cilj je ispunjen, skoro citav kapacitet Pionira rasprodat.

Slazem se donekle, uz jednu zadrsku. Marketing je ipak relativno ozbiljna stvar, a ne Cokijev prdez i opravdanje za svaku glupost. U realnom svetu, ovo nije marketing, vec muznja pantera koji ionako pristaju na sve. Na isti nacin kao sto Vucic vlada priglupim narodom sa ogromnom podrskom. Klasicna domaca brlja.

Isto tako, u realnom svetu, svi znamo za odnose koje vrli Coki neguje jos iz vremena starog FMP-a sa svojim bivsim igracima, pa nije ni cudo sto oni tako zure da se vrate u Zvezdu a usput traze avione i kamione. Khm. "Zvezdu"...

a ne Cokijev prdez i opravdanje za svaku glupost.
citam te po temama na fudbalu i kosarci, uglavnom ne komentarisem, ali moram da primetim neverovatnu opsednutost covicem i zvezdom..
zasto malo ne gledas svoje dvoriste a pustis druge da gledaju svoje?
sta imas od toga sto ces bez razlozno pljuckati po covicu i zvezdi?
nista
ali ces imati ako to isto radis po svojima ..kao sto i mi zvezdasi imamo kad pljuckamo po svojima a nista nemamo kad pljuckamo po komsijama..ali za razliku od vas dosta redje pljuckamo po vama jer smo pametni i kapiramo sustinu :)

Ukoliko nisi primetio, delimo dvorista, i skoro svaki drugi-treci potez Covica se tice kluba za koji ja navijam. A sasvim je dovoljan svinjac koji je napravio u prvim godinama da ga ne prestajem pljuvati jos nekoliko godina. Bar sve dok se ne dodje do nekog konsenzusa ili osude, makar u javnosti, gomile stvari koje je on uradio, a vi precutno podrzavali, i pravili se ludi, kao da ne postoji.

Ovaj tvoj upis je, nazalost, slika i prilika guranja pod tepih. Kao, hajde da ne pricamo o tome, sta se to tebe tice.

Da, tice me se kako ce biti uredjene lige, kako ce se finansirati klubovi, da li ce utakmice biti bezbedne, da li ce neko organizovati huligane da napadaju igrace, da li ce se igrati po pravilima, da li ce klubovi funkcionisati po pravilima, i jos mnogo stvari koje je Covic prekrsio a tice se svih, ne samo mene.

I marljivo cu vas podsecati na to.

@tab503
Brate tek ces osetiti totalno ludilo bez kontrole Kipera i drugara. Inace, sto se mene tice, marketinski potez sa Teom vrhunski odradjen. Mi smo razmazena publika i tek kada pripretis da ce doci neko tako atraktivno pojacanje mi jurimo da kupujemo karte. Naravno, kamo srece da je drugacije, da ljudi dolaze bez obzira ko igra, ali jos jednom se pokazalo kako su megazvezde bitne u sportu. Nisu ameri ludi kada namerno, makar i na silu stvaraju neke super/zvezde jer na njima zaradjuju kintu.

Ovo sto je Kiper napisao da je sve povezano, opterecenost Zvezdom kod psihijatrije u komsiluku pocinje dosta ranije. Pa ti ljudi su jos daleko pre Covica nama prebrojavali dugove, citirali APR i u fudbalu i u kosarci. O stanju u nasem klubu znali su vise od nas samih, a tako je i danas. Svo to vreme apsolutno ih nije interesovalo kako funkcionise njihova "zdrava prica". Dovoljno je bilo samo da osvoje domacu titulu, budu ispred nas i sve je ok. Oni ni danas ne znaju plate svojih igraca i dalje veruju u stipendije i casove ljubavi i dalje promovisu grobarski tres retardizam. Zato su im oba kluba u gov.nima do guse, jer o njima niko nije ni vodio racuna. Zato im se ja i zahvaljujem sto su vodili racuna o nama, jer vidi danas gde smo mi a gde oni.

Tako, nije Coki pocetak problema, to je samo nastavak jedne teske dijagnoze kompleksastva i ludila. A to sto im Coki ovako urinira po facama samo daje jednu dozu blazenstva.

Poslednja izmena:
Jer Gist i Derik Braun sami po sebi nisu atraktivna pojacanja. Ah da, oni kostaju manje od Milka Bjelice, ja se izvinjavam. :mrgreen:

Ova "marketinska prica" me podseca na onu koja je pustena preko RSB-a pre nekoliko godina, o tome kako je sva ta muljaza sa brendiranim FMP-om zapravo identicna NBA fransizama. Dok se, isto "marketinski", ta prica nije zaboravila i Zvezda postala opet jedna i jedinstvena, i cela ta zvezdomitologija usisala u sebe i ceo FMP, iako je fakticki obratno.

da li ce neko organizovati huligane da napadaju igrace, da li ce se igrati po pravilima, da li ce klubovi funkcionisati po pravilima, i jos mnogo stvari koje je Covic prekrsio a tice se svih, ne samo mene.
da, covic vas je podelio u frakcije da cak ni tribinu nemate sloznu.

krenite od sebe, pa onda dodjite do nas..
zato smo mi uspesniji..hebe nam se za vas...nas zanima samo ono sta je nase.

Nije nas Covic podelio u frakcije, vec je Vucic napravio jednu, uz jednu vec postojecu koja se vratila. A to sto radis je klasicno skretanje sa mnogih drugih tema, i tema koja ne znam kako je bitna za odnos klubova i ono sto Coki kriminalise naokolo.

Vama se ne hebe za nas, pocevsi od vasih glava (Covic+Vucic) koji su se od pocetka bavili posredno i neposredno Partizanom, kako bi ste dostigli ove zvezdane visine, da ste duplo skuplja fabricka imitacija Partizana od pre 10-15 godina, sa dvostruko manje uspeha, koja se izdaje za nesto autenticno, i koja pretenduje na istoriju i podrazumevanje tih uspeha, sto je istorijski potpuno netacno, vec je klasicna zvezdaska megalomanija tako tipicna za vas.

Mozda se eventualno tebi hebe za nas, sto je sasvim OK, ali zmurenje na cinjenice ili sumnjive stvari na koje skrecem paznju nece izmeniti moju gore napisanu recenicu, iako bi ti zeleo da svi cutimo i pravimo se ludi i da nam se hebe.

Nije nas Covic podelio u frakcije, vec je Vucic napravio jednu, uz jednu vec postojecu koja se vratila. A to sto radis je klasicno skretanje sa mnogih drugih tema, i tema koja ne znam kako je bitna za odnos klubova i ono sto Coki kriminalise naokolo.

Vama se ne hebe za nas, pocevsi od vasih glava (Covic+Vucic) koji su se od pocetka bavili posredno i neposredno Partizanom, kako bi ste dostigli ove zvezdane visine, da ste duplo skuplja fabricka imitacija Partizana od pre 10-15 godina, sa dvostruko manje uspeha, koja se izdaje za nesto autenticno, i koja pretenduje na istoriju i podrazumevanje tih uspeha, sto je istorijski potpuno netacno, vec je klasicna zvezdaska megalomanija tako tipicna za vas.

Mozda se eventualno tebi hebe za nas, sto je sasvim OK, ali zmurenje na cinjenice ili sumnjive stvari na koje skrecem paznju nece izmeniti moju gore napisanu recenicu, iako bi ti zeleo da svi cutimo i pravimo se ludi i da nam se hebe.

Da li si ti svesan kada krecu vase prve podele koje nikada nisu ni prestale. Jos tamo 2000. godine kada ste imali prvi bratoubilacki rat izmedju tadasnje "Agencije" i "Juznog fronta", pa posle toga jos nekoliko braotubilackih ratova i frakcija svo vreme do danas. Ja znam da bi bilo idealno da su vam Vucic i Covic savrsen alibi za sva sra.nja koja ste sami sebi radili, ali valjda ce vasi mozgovi u jednom trenutku morati da prihvate da za to gde ste, sami snosite krivice i na tribinama i u klubu.

Ako ne verujes meni, pa pobledaj ono epsko prepucavanje Kimija i Vujosevica, gde ga je Kimi direktno optuzio da je blagosiljao ekipu narko/dilera koji sada vode tribinu, a ovaj Kimija optuzio da je reketirao (uz trenerov blagoslov) igrace Partizana. Ali za to je valjda isto Vucic kriv zajedno sa Cokijem.

Potpisujem, danas u Srbiji nema vecih bolesnika od vas, sa tako poremecenim pogledom na stvarnost da je to zaprepascujuce. Pa danas je Misa Tumbas jedan od retkih normalnih primeraka vase vrste.

Za sve ljubitelje istine, evo sta jedan drugom imaju da kazu legenda, general, bogotac protiv nekadasnjeg neprikosnovenog vodje grobara

a sumnivih stvari u partizanu nema?
molim te kazi mi finansijsku strukturu partizana, posto vidim da zvezdinu odlicno znas..kako partizan stoji sa parama?

a sumnivih stvari u partizanu nema?
molim te kazi mi finansijsku strukturu partizana, posto vidim da zvezdinu odlicno znas..kako partizan stoji sa parama?

Druze pa nisi cuo, u Partizanu nikada nije bilo nikakvih para. Tamo sve voloterski i kroz stipendije. To je kao dobrovoljno pevacko drustvo, samo sto se i u dobrovoljnom pevackom drustvu placa clanarina. U KK Prostitucija sve ide na dogovor i lepu rec. Oni jadni i ne znaju sta su pare. Svako dobije po busplus karticu, 200 grama semenki i kartu za pozoriste. To je to, u to psihijatrija veruje.

[USER=26884]@tab503: Ako pratis, kao sto kazes, sta ja pisem, video si i na ovoj i na KKP temi sta sam preneo u vezi APR izvestaja koji su nedavno postali javni, i sta ja mislim o tome. Cisto da se ne ponavljam. Tu je situacija kristalno jasna, a opet... izostaju komentari.

Da li si ti svesan kada krecu vase prve podele koje nikada nisu ni prestale.

Apsolutno. Sto nimalo ne menja cinjenicu da je Vucic instalirao vase Janjicare, i da je Kimijeva opozicija organizovana od strane druge frakcije u FK koja takodje instalirana u klub od strane Vucica, i slicno.

Inace, ne znam cemu ta prica, kao da mene treba da pogadja toliko to sto se grupe navijaca i narko-dilera koje postoje od 90-ih kolju medju sobom. Niti ja pripadam bilo kome od njih, niti ih branim, simpatisem samo iskrene navijace koji su tu zbog navijanja i kluba (i osecam se delom ponizeno kad gledam kad takvi ljudi prave svinjarije), a ne zbog kriminala, vlasti i droge. Takve dozivljavam bas kao i vase organizovane navijace, tj. prezirem ih i odvratni su mi, a danas mnogi od njih i poticu od vas.

I na kraju krajeva, ukoliko izuzmemo kriminalce koji se tuku i ubijaju zbog droge i prevlasti, i koje treba ili u zatvor ili da se poubijaju medjusobno, ja sam apsolutno svestan normalnosti podela medju navijacima i simpatizerima, ali oko misljenja, nacina navijanja i podrzavanja, bojkota, odnosa prema klubu, itd, i ponosan sam sto to postoji.

Sigurno necu biti ponosan na to sto su Arkan, DB i Sloba rasturili vase frakcije i skupili vas pod jednu zastavu u cilju odvodjenja mesa u rat, "spontanih" demonstracija i propagandne masinerije, kreiranja zvezdosrBskog mita, i svih socioloskih fenomena koji vas i do danas prate i koji cine da, nazalost, nema velike razlike u razmisljanju jednog mladog, relativno pametnog studentcica i bezmozgasa sa misicima koji urla na ogradi stadiona.

Gledam mladice koje znam, neki su mi i rodbina, sa majcama Delije 1989 i pitam se znaju li sta to znaci, kada im objasnis smeskaju se cinicno kao Ognjen Dobric kada je na televiziji pomenuto da je Beron pravio korake. Navijaju za FMP a pricaju kako vole Zvezdu, sve je to samo zbog nje. A ja u zivotu nisam obukao majcu Juznog Fronta, Alkatraza, bio pod zastavom neke od grupa, navijao za drugi klub predstavljajuci to kao moj.

[USER=26884]@tab503: Ako pratis, kao sto kazes, sta ja pisem, video si i na ovoj i na KKP temi sta sam preneo u vezi APR izvestaja koji su nedavno postali javni, i sta ja mislim o tome. Cisto da se ne ponavljam. Tu je situacija kristalno jasna, a opet... izostaju komentari.

Apsolutno. Sto nimalo ne menja cinjenicu da je Vucic instalirao vase Janjicare, i da je Kimijeva opozicija organizovana od strane druge frakcije u FK koja takodje instalirana u klub od strane Vucica, i slicno.

Inace, ne znam cemu ta prica, kao da mene treba da pogadja toliko to sto se grupe navijaca i narko-dilera koje postoje od 90-ih kolju medju sobom. Niti ja pripadam bilo kome od njih, niti ih branim, simpatisem samo iskrene navijace koji su tu zbog navijanja i kluba (i osecam se delom ponizeno kad gledam kad takvi ljudi prave svinjarije), a ne zbog kriminala, vlasti i droge. Takve dozivljavam bas kao i vase organizovane navijace, tj. prezirem ih i odvratni su mi, a danas mnogi od njih i poticu od vas.

I na kraju krajeva, ukoliko izuzmemo kriminalce koji se tuku i ubijaju zbog droge i prevlasti, i koje treba ili u zatvor ili da se poubijaju medjusobno, ja sam apsolutno svestan normalnosti podela medju navijacima i simpatizerima, ali oko misljenja, nacina navijanja i podrzavanja, bojkota, odnosa prema klubu, itd, i ponosan sam sto to postoji.

Sigurno necu biti ponosan na to sto su Arkan, DB i Sloba rasturili vase frakcije i skupili vas pod jednu zastavu u cilju odvodjenja mesa u rat, "spontanih" demonstracija i propagandne masinerije, kreiranja zvezdosrBskog mita, i svih socioloskih fenomena koji vas i do danas prate i koji cine da, nazalost, nema velike razlike u razmisljanju jednog mladog, relativno pametnog studentcica i bezmozgasa sa misicima koji urla na ogradi stadiona.

Ajde sto tvoja lobanja ima poremecen pogled na ovu nedavnu istoriju, ali koliko si prso kada je u pitanju malo dalja istorija, pa to je zabrinjavajuce. Inace nisi dobro informisan, prava istina je da je nas tih 90ih Vucic licno ujedinio, kakav Arkan kakav DB. Bio i Coki tu, dao kintu za baklje.

Ali dobro, ne mora ni hiljadita frakcija "grobari tastatura" bas sve da zna jel tako. Eto, sada imate tajmlajn gde je bukvalno za svako sra-nje, zbog kojeg zivite tu mizeriju od zivota, kriv licno AV, zajedno sa Cokijem. Pa stvarno, kako se vi uspavate uvece nije mi jasno. Saka lekova je malo za te traume koje vas prate.

OK, kako god. U svakom slucaju, izvini ako sam bio netolerantan, ali cisto za zapisnik: meni je tvoj stav negledanja u tudje dvoriste i sportskog bavljenja samim sobom sasvim normalan i pozeljan. Ali ja smatram da u ovoj situaciji nije primenljiv, iz razloga koje sam naveo.

Jer da nije nas o cemu bi krdo ludaka sa one strane brda pisalo. Ovo im je deo terapije, da ovde retardiranim upisima izbace sto vise iz sebe. Nemam protiv nista da pisu o cemu god. Normalni nisu, tako da i ne ocekujemo neko prosvetljenje, ali su uvek dobar izvor zabave svojim iscasenim pogledom na stvarnost.

Back