KK Crvena Zvezda

Opet ce biti pet-sest skupljih timova od vaseg, jer gomila nekih tomasa i boutrajtova nadmasuje ova vasa mrsava pojacanja, i bice veliko iznenadjenje kad neko bude morao da telefonira da biste pobedili, a ultrakop spontano sidje na parket da vas na rukama nosi do zasluzenih pobeda.

Ma nismo, samo volimo da sodomiziramo malog nervoznog komsiju. Mnogo zabavno. Inace ne znam da li si cuo Keeperu, onog vaseg sto su navatali sa gudrom, namestio ga licno Alek, zajedno sa Cokijem. Znas, ono da se oslabi prostitucija za narednu sezonu. Cisto ako se pitate zasto vam se dogadja to sto vam se dogadja, odgovor znate, sistem i sve sto vas okruzuje je protivu vas.

Vidim jurimo nekog americkog pleja za pola milijarde dolara, cekamo i Stimca pa da okoncamo formiranje ekipe za narednu sezonu. Cini se da ce ove godine ABA liga biti paklena. Cedevita-Olimpija se pojacala prilicno dobro, Moranar takodje, Buducnost ce tek da se pojacava, cak i onaj sitorinjski hrvatski klub sa sedistem u Beogradu doveo je citav sleper stipendista da zaigrad kod njih ove sezone, plus najavljuju neku bombu na mestu centra ako se ne varam (naravno isto samo za kikiriki), pa ce biti zanimljivo kako ce liga izgledati naredne sezone.

:D:hahaha:

I tako.... dovedosmo Lorenzo Browna...
https://t.co/Gb6Fj1A43w
Tek sada nastaje patnja/ tuga kod Kupera...htedoh reći Kepera:hahaha:

Druze ovo je trebalo malo opreznije da odradis. Ne znam da li si svesan, ali sada je pola one psihijatrije na vestackom disanju, procesuiraju ovu vest. Cekaju da im se obrati guru Pantic i neformalni glasnogovornik Tegi, da vide sta da mrace na internetu. Suze spremne, cupanje kose-spremno, kletve-spremne, psovke-spremne, kukanje-spremno, teorije da su AV i Coki i citav svet krivi-spremne... Dame i gospodo, spremite se za jos jedan cunami ludila iz komsiluka.

Ja samo cekam sta cete pametno o kosarci da napisete bez mog "ometanja", posto je bilo kuknjave na tu temu, ali... ljudi dovedu pojacanje i prozivaju odmah.:hahaha:

Kao sto vam je novi klub samo vucicev/covicev pokusaj pandana onom Partizanu, tako i vi. Jbg, nema tu leba, samo tovariti.

"Macan"... :huh: Cuvaj to za ove drugare ovde, tj. neke od njih sa sumnjivijim sklonostima.

Sta coki radi, pusta naslove u novine kako je Partizan (navodno) pre 4 godine trazio ovog igraca (iz NBA), a u realnosti imao para za finskog crnca Vilsona iz mocnog Ruana. I sta se desava, pantercici idu na net i prozivaju glodare. :hahaha: Sad ce da nastane patnja... Doveli smo igraca za kog prvi put cujemo al bitno da glodari pate.

Ljudi nije fer
Covek zivi kao keeper
Misli na sve
Brani svoga tela greh
Uvek placa drugom ceh
Ludom glavom rusi zid
Vrlo kratak ima vid

Sad je cas bezi od zla
Ja sam pas ti si kao ja

Svako nosi zig
Vecno tece gorak med
Ti si ko ja
Volis pesmu majski dan
Citas balzakov roman
Volis dobar modni film
Elegantan tvoj je stil

Sad je cas bezi od zla
Ja sam pas ti si kao ja

Ljudi nije fer
Covek zivi kao keeper
Misli na sve
Samo zivot nije laz
Nosi neku cudnu draz
Vino ljubav so i greh
Zivot to je plac i smeh

Sad je cas bezi od zla
Ja sam pas ti si kao ja

"Macan"... :huh: Cuvaj to za ove drugare ovde, tj. neke od njih sa sumnjivijim sklonostima.

Sta coki radi, pusta naslove u novine kako je Partizan (navodno) pre 4 godine trazio ovog igraca (iz NBA), a u realnosti imao para za finskog crnca Vilsona iz mocnog Ruana. I sta se desava, pantercici idu na net i prozivaju glodare. :hahaha: Sad ce da nastane patnja... Doveli smo igraca za kog prvi put cujemo al bitno da glodari pate.

Sram bilo Cokija da radi stvari koje smeju samo navijaci i funkcioneri KK Prostitucija da rade. Secate se onomad dok je jos dukljanska veprina bio trener kada je najavljivao nase transfere. U ekipu doalze Radmanovic, Milicic, Rakocevic, Zvezda pravi NBA tim, a okle pare, drzava pomaze, kme kme kmeeeee... Dakle to najavljivanje tudjih transfera pripada samo vama. A to sto pantercici povremeno prozivaju "grobare", pa valjda postoji granica do koje moze da se trpi vase ludilo. Kada je prebacite (a to cesto cinite), onda dodju neki i sje.bavaju vam dusevni mir koji je ionako veoma krhk.

Inace, da se prebacime na neke druge teme. Onaj famozni sajt specijalozovan za Evroligu "Eurohoops" izbacio je plate 20 najplacenijh evropskih igraca. Najskuplji Mirotic sa 5 milki, poslednji na listi Monro iz Bajerna za jedan milion. Naravno da ocekujemo zvanican prigovor funkcionera, sportskog kolektiva, ekonoma, cistacica i skupljaca lopti, zajedno sa armijom psihijatrijskih slucajeva KK Prostitucija na verodostojnost ove liste, jer na njoj nema igraca Zvezde. A poznato je da, prema njihovim proracunima, najmanje 9 igraca Zvezde moraju da se nadju na ovoj listi.

https://sport.blic.rs/kosarka/evrop...ic-evropa-nikola-mirotic-aleksej-sved/6r4jysd

Najplaćeniji košarkaši, godišnja zarada:
1. Nikola Mirotić (Barselona) - 5.400.000 evra
2. Aleksej Šved (Himki) – 4.000.000
3. Valter Tavares (Real Madrid) – 3.000.000
4. Nando de Kolo (Fenerbahče) – 2.600.000
5. Šejn Larkin (Efes) – 2.600.000
6. Nik Kalatis (PAO) – 2.550.000
7. Jan Veseli (Fenerbahče) – 2.430.00
8. Serhio Ljulj (Real Madrid) – 2.200.000
9. Timofej Mozgov (Himki) – 2.000.000
10. Serhio Rodriges (Armani Milano) – 2.000.000
11. Aleks Abrines (Barselona) – 2.000.000
12. Kostas Slukas (Fenerbahče) – 2.000.000
13. Kori Higins (Barselona) – 2.000.000
14. Miloš Teodosić (Virtus Bolonja) – 2.000.000
15. Kosta Kufos (CSKA) – 1.900.000
16. Vil Klajburn (CSKA) – 1.9000.000
17. Majk Džejms (CSKA) – 1.850.000
18. Toma Ertel (Barselona) – 1.800.000
..
Greg Monro (Bajern Minhen) – 1.000.000e

Mogu da zamislim kako novinarcic Eurohoops-a zove Cokija da pita koliko kosta Gist, i kakav odgovor dobija. :mrgreen:

Pod uslovom da Coravi zna da bekne engleski.

Odgovor je 250,000 plus bonusi. Lorenco je igrao za 800,000$ u NBA (javni podatak) i ko zna koliko u Kini, bar jedno milionce, a onda je ovde spustio cenu i pristao na 350,000.

I tako dalje.

Dakle to najavljivanje tudjih transfera pripada samo vama.
Ko je uopste pricao o tome, pogubio si se.

Mogu da zamislim kako novinarcic Eurohoops-a zove Cokija da pita koliko kosta Gist, i kakav odgovor dobija. :mrgreen:

Pod uslovom da Coravi zna da bekne engleski.

Odgovor je 250,000 plus bonusi. Lorenco je igrao za 800,000$ u NBA (javni podatak) i ko zna koliko u Kini, bar jedno milionce, a onda je ovde spustio cenu i pristao na 350,000.

I tako dalje.

Ko je uopste pricao o tome, pogubio si se.
Koliki su porezi u tim amerikama, pošto su kod njih cifre bruto...a u Kini je za nekih 500K dolara igrao (isto javni podatak)

Visoki su porezi. Sto znaci da mu ostaje tek malo vise od pola plate. Tezak 'lebac, jedva ce 150,000 zaraditi kod vas, samo za solidan stan u BG-u. :(

Za platu u Kini ti verujem osim ako nisi pokupio sa RSB-a. :cool: To je iznenadjujuce mala plata, ima smisla samo za pola sezone.

Razumem, nagle promene vremena ne prijaju dusevnim bolesincima, zato toliko cesto vidjamo Kipera, ultimativnog internet grobara, kako nam objasnjava da je i ovaj poslednji izvestaj Eurohoopsa samo zavera. Jer oni prikupljaju podatke tako sto zovu predsednike klubova a ovi im kazu cifre. Bojim se sta bi bilo da neko sa tog portala nazove KK Prostitucija. Pa ispalo bi da igraci jos placaju clanarine kako bi igrali za evropske boston seltikse pred najpismenijom kosarkaskom publikom u univerzumu.

Takve bolesnike kakav ima komsiluk pic.ka vise ne radja.

Triperu,nemaš pametnija posla u životu nego da čitaš komentare sa drugih foruma,portala,tvitera...?
I zamisli,čovek našao toliko komičnih komentara i objava da nam prikaže naše znanje o svemu o čemu se ovde povede rasprava.
Za to vreme "frontmen" neke tamo pederske muzičke grupe:

https://www.espreso.rs/sport/navija...uA6LERtAT3uSLgsnNsYQO3qCqP8w8hjj_S0Xppx8Tc4k4

Ovaj silovani glodarski mozak je prototip lika kakav se ovde predstavlja "mozak od želatina" Triper.

Visoki su porezi. Sto znaci da mu ostaje tek malo vise od pola plate. Tezak 'lebac, jedva ce 150,000 zaraditi kod vas, samo za solidan stan u BG-u. :(

Za platu u Kini ti verujem osim ako nisi pokupio sa RSB-a. :cool: To je iznenadjujuce mala plata, ima smisla samo za pola sezone.
Jesi li ti učlanjen na RSB? Ja nisam i ne posećujem taj sajt, a ne...ti kupiš info od nazovi novinara Teglice:hahaha:

Mora da su ih mnogo prozivali da su botovi pa su resili da odglume botove (iako neki ni ne moraju), sto naravno niko nikad nece dostici.

E, a sta su ovi vasi blicovi, sportklubovi, o2, telegrafovi, sportske i cela armija sto navijaca sto burekdzija medju novinarima, to su pravi novinari, a Tegeltija je kvazi-novinar, jer se drznuo da kaze da ste zapravo bili FMP, ili sto je preneo novine iz RS da je Kuzmic izazvao nesrecu dok Coki to ovde zataskava. I skinuo majcu.

Strasno. :sad2:

Mora da su ih mnogo prozivali da su botovi pa su resili da odglume botove (iako neki ni ne moraju), sto naravno niko nikad nece dostici.

E, a sta su ovi vasi blicovi, sportklubovi, o2, telegrafovi, sportske i cela armija sto navijaca sto burekdzija medju novinarima, to su pravi novinari, a Tegeltija je kvazi-novinar, jer se drznuo da kaze da ste zapravo bili FMP, ili sto je preneo novine iz RS da je Kuzmic izazvao nesrecu dok Coki to ovde zataskava. I skinuo majcu.

Strasno. :sad2:
Kako to "Ćoki" zataškava? Kako kada prvih par dana nije bilo nikome jasno ko je vozio dok policija RS nije izvela zaključak da je u pitanju Kuzmić. Bolesnik koji za sebe misli da je novinar je običan navijač i šta god piše o Zvezdi ili o nečemu što ima veze sa Zvezdom je u negativnom kontekstu. Priznaćeš da kada se radi o nekom subjektu je nemoguće da bude sve baš negativno i loše ili i ti misliš kao Tegetlija.
Osim toga (u vezi Kuzmića), kakve koristi ima da se bilo šta pokuša zataškati kada MUP RS radi svoje, sudija po službenoj dužnosti radi svoje...da li misliš da će skrivanjem vesti od javnosti u Srbiji da bude aboliran od krivice?

Back