KK Crvena Zvezda

Covketova istina. Pioniri *******og terze covketa kokeze i tonceva.

Rukometni klub kil i nemacke poslao ponudu za berona....
Kazu da ima NEVIDJENI trokorak.

Indijana koltsi takodje zagrejani za ovog ragbistu, rukometasa sta li vec....

Ne znam uopšte odakle ovim grobarima ta glupava i bolesna ideja da je Partizan bolji u košarci od Zvezde...to je bilo jedino u periodu kad je Vujošević harao i mogao da davi igrače,prevaspitava sudije ,da im se unosi u facu ,da ulazi u teren i da ih gepekuje zajedno sa danilovićem sadašnjim predsednikom saveza.....pre toga i posle toga nikada i by the way grobari vi ste došli u našu dvoranu da igrate Pinonir je oduvek bio dom košarkaša Zvezde jer vaša dvorana na Novom Beogradu nije zadovoljavala ni osnovne kriterijume za igru bili smo vam dobri domaćini u Pioniru a sad ćao i ko zna kad i ko zna gde....

Samo za psihijatriju iz komsiluka, obavezno stivo dok su na posmatranju...

570749

Šta mislite moji zvezdaši,da li da ih pustimo da budu prvaci sledeće godine da ne idu više na psihijatriju da im uštedimo pare za psihijatra....da ne kukaju više na svetsku nepravdu i svetsku zaveru protiv grobara....ali kad malo bolje razmislim to nikako magare se trpa kad je u blatu...

Šta mislite moji zvezdaši,da li da ih pustimo da budu prvaci sledeće godine da ne idu više na psihijatriju da im uštedimo pare za psihijatra....da ne kukaju više na svetsku nepravdu i svetsku zaveru protiv grobara....ali kad malo bolje razmislim to nikako magare se trpa kad je u blatu...
Glogov kolac i pravo u sred njihovog smrdljivog ustaško-šiptarskog grba.

vi "pametni" ste to dobro proucili, pa je dogovoren beronov ragbi po terenu bez tapkanja lopte i potom bezanija , "ne okreci se sine"...

pravdati kradju je gore od kradje

u poslednja dva napada je napravio korake ali Boze moj, covke je reko posle poslednjeg napada gotovo i gotovo!

bjezi u svlacionicu covke reko kraj, ko jos da gleda vreme...

o koracima da ne govorimo, znamo da se to i ne moze gledati dakle bili sinko uzmi loptu i nosi je do kosa...

pravdali ste i obradovicev gol iz gol auta od po metra...

i posle tog gola igrac koji je dodao loptu kangi se sa njim radovao ...cela klupa takodje...

i beron je bjezeci u svlacionicu posle urlao od srece

pravdanje kradje je gore od kradje, mogu samo olos i covketovi pioniri...
Ne,trebao je da stane mirno nakon tog koša i da se raduje ispod one vaše tribine koja je bazdila na fekalije.
I odakle Beronu i ostalima obraz da se onako raduju košu u zadnjoj sekundi za titulu? Nečuveno !
Još sanjaš Kangu i piškiš noću? Siroče :(
Na Kangino dodavanje iz auta piškiš noću a na nekadašnji Drobnjakov koš iz auta verovatno da si imao celebration dijareju ?!
Sad trk nazad u Lazin apartman i pazi da stigneš do ponoći jer ćeš se pretvoriti u bundevu !

svrnuh do komsiluka sad...
sto cini kuper... haahahahhahahaha... majko sveta...
pardon kiper, zlaja, ako znam vise.
tacno mu treba neki tutorijal, pa korak po korak - kako se prosipati po foruma for damis.

Brate na tamo ne idem, jer se plasim da je njihovo ludilo zarazno. A nemam vise ni srca da im se smejem, jer greh je smejati se bolesnima. Ali to u kakvom su stanju i ne cudi, pa i mi bismo bili takvi da imamo samo deo ovoga...
571090

Inace molite Boga da im Ostoja isprosi Evroligu, jer ako to ne ucini od njihovog placa nece moci da se zivi. Ja u tom slucaju bukvalno ocekujem neko samospaljivanje i drugi vid grobarskog otpora svemu sto ih okruzuje.

Бранко Лазић још три године у Црвеној звезди

Лазић, рекордер по броју утакмица (више од 500) и броју трофеја (14) већ осам година је на Малом Калемегдану и за то време постао један од најбољих дефанзиваца у Европи, као и репрезентативац Србије

Ако је вјеровати Бранку Лазићу, а што му не би вјеровали, прије него ли је потписао трогодишњи уговор размишљао је једну секунду. Чак.
Занимљива је Бранкова прича. Поникао је у ефемпеовој јуниорској школи.
Тамо сада већ далеке 2007-е играли су финале јуниорске ЕЛ. Изгубили су од Жалгириса. У тој надареној генерацији ефемпеових клинаца тада бејаху Милан Мачван, Бојан Суботић, Иван Смиљанић, Милош Димић, Филип Човић, Андреја Милутиновић, Дејан Мусли, Марко Стојадиновић, те Бранко Лазић.
Сви испред побројани су имали бољи стат.учинак у том узрасту од Бранка, можемо рећи да су и више обећавали, но реално ако изузмемо Мачвана, Бранко је остварио од свих бољу каријеру. И примјер како посвећеношћу, радном етиком, залагањем, односом према колективу, пожртовањем на паркету, можете претећи оне који су више обећавали.

Опет такве играча, рецимо попут Стефана Марковића или пак Виктора Саде, раније играча Барсе, тренери готиве, посебно поштују, но ти играчи који се подреде колективу, неће профитирати код тражења уговора. Посебно у иностраним клубовима јер у свим лигама постоје та ограничења "странаца" и ту код нових аквизиција гледа се више статистика, и реално боље пролазе они који робују статистици. Наравно има и изузетака.
Бранко је сигурно имао понуда из бијела свијета, могуће би финансијски боље прошао, али не пуно, јер како написах, такви играчи тешко ће доћи до неког богатог уговора, но тешко да би играо ЕЛ, и ово је и за њега и за Звезду добро рјешење. А и стекао је код навијача добар статус и има код њих и превише кредита.
Одиграће (вјероватно) још неколико ЕЛ, и ово је једна дефинитивно позитивна спортска прича.

Igrac koji ne moze ni u albu a kamoli neki ozbiljniji klub...i zenit mu he nedostizan...deb.il koji isoruzi nogu namerno da bi povredio i zaustavio igraca...

Ispod prosecan igrac , ovo mu je vise nego maksimum...

Za zvezdu je bolje da mu dala odresene ruke...
Kreten koji za srpske reprexentativce ne moze biti ni vodonosa.... I matori renfro de proda a debila nece niko...

Zna on to dobro zato se nije dvoumio...svi odlsze debil lazic ostaje...

Vernost?

Jok, niko ga nece

Brate na tamo ne idem, jer se plasim da je njihovo ludilo zarazno. A nemam vise ni srca da im se smejem, jer greh je smejati se bolesnima. Ali to u kakvom su stanju i ne cudi, pa i mi bismo bili takvi da imamo samo deo ovoga...
Pogledajte prilog 571090

Inace molite Boga da im Ostoja isprosi Evroligu, jer ako to ne ucini od njihovog placa nece moci da se zivi. Ja u tom slucaju bukvalno ocekujem neko samospaljivanje i drugi vid grobarskog otpora svemu sto ih okruzuje.
Jbg vajld kard ide i na ime na brend...na visedtruka fajnal fora na desetine super projektovanih igraca....

Da bi vas neko doveo ikada u igru da budete brend u kosarci proce mnogo ljeta...

Djordjevic danilovic paspalj divac rebraca bogdanovic veseli... Trener br 1 u evropi sa najvise titula obradovic...

Sve su ti imena koja se odmah vezu uz partizan
...

Jbg, molitva kuknjavs sta god, cast koja te stavi u igru za vajld kard pored bogatijih puno je dokaz postovanja i ono sto covke lopurda ne moze namestiti....

Igrac koji ne moze ni u albu a kamoli neki ozbiljniji klub...i zenit mu he nedostizan...deb.il koji isoruzi nogu namerno da bi povredio i zaustavio igraca...

Ispod prosecan igrac , ovo mu je vise nego maksimum...

Za zvezdu je bolje da mu dala odresene ruke...
Kreten koji za srpske reprexentativce ne moze biti ni vodonosa.... I matori renfro de proda a debila nece niko...

Zna on to dobro zato se nije dvoumio...svi odlsze debil lazic ostaje...

Vernost?

Jok, niko ga nece
Šta vas boli da li može u Albu,Zenit...?
Što se nas tiče ne mora,bolje ovde da vas još kara u taj vaš vašljivi ustaški mozak.
Slika kako vas godinama j*be na parketu je nešto neopisivo lepo.
Još dugo godina Lazić ima da vas lomi i da vam vadi creva,skotovi glodarski !:hahaha::hahaha:
Jbg vajld kard ide i na ime na brend...na visedtruka fajnal fora na desetine super projektovanih igraca....

Da bi vas neko doveo ikada u igru da budete brend u kosarci proce mnogo ljeta...

Djordjevic danilovic paspalj divac rebraca bogdanovic veseli... Trener br 1 u evropi sa najvise titula obradovic...

...

Jbg, molitva kuknjavs sta god, cast koja te stavi u igru za vajld kard pored bogatijih puno je dokaz postovanja i ono sto covke lopurda ne moze namestiti....
Toliki ste brend da se po vama danas svako pošteno istresa po faci :hahaha:
Danas ne možete ni posle silnog lizanja bulje vašem spasitelju iz govana da budete u uži krug za dobijanje WC :lol:
Juče u igri pored nekih tamo "velikana" za WC (više ste za za onu oznaku WC na vratima) a danas u red za gašenje kluba (daće Bog da se to i ostvari).

Šta vas boli da li može u Albu,Zenit...?
Što se nas tiče ne mora,bolje ovde da vas još kara u taj vaš vašljivi ustaški mozak.
Slika kako vas godinama j*be na parketu je nešto neopisivo lepo.
Još dugo godina Lazić ima da vas lomi i da vam vadi creva,skotovi glodarski !:hahaha::hahaha:

Toliki ste brend da se po vama danas svako pošteno istresa po faci :hahaha:
Danas ne možete ni posle silnog lizanja bulje vašem spasitelju iz govana da budete u uži krug za dobijanje WC :lol:
Juče u igri pored nekih tamo "velikana" za WC (više ste za za onu oznaku WC na vratima) a danas u red za gašenje kluba (daće Bog da se to i ostvari).
Kako god ux tolke bogatr klubove psrtixan je u igri xa vajld kard...sva ona imena su zasluzna za to...dok vi to necete steci u naredbom vjeku...

Drugo ja sam gace krvario protiv ustasa i balija da bi me ti svrstavao u ustaski soj seme ti je.bem udljivo i olosko.

Ovo bijesu praxne price no je tu moje tjelo izranjavano ko dokaz i sva dokumenta pa i zahvalnica republike srpske dzu.kelo jedna betonska beogradska.
I to ko dobrovoljac iz srbije.

Dok si ti olosu gulio betoncinu po geto u bg...

Navijacka opredeljenost ti ne daje za pravo da po tome nekog bacas u ustaske krvoloke pic.ketino glibava coviceva

Kako god ux tolke bogatr klubove psrtixan je u igri xa vajld kard...sva ona imena su zasluzna za to...dok vi to necete steci u naredbom vjeku...

Drugo ja sam gace krvario protiv ustasa i balija da bi me ti svrstavao u ustaski soj seme ti je.bem udljivo i olosko.

Ovo bijesu praxne price no je tu moje tjelo izranjavano ko dokaz i sva dokumenta pa i zahvalnica republike srpske dzu.kelo jedna betonska beogradska.
I to ko dobrovoljac iz srbije.

Dok si ti olosu gulio betoncinu po geto u bg...

Navijacka opredeljenost ti ne daje za pravo da po tome nekog bacas u ustaske krvoloke pic.ketino glibava coviceva
Uzmi lekić pre nego što počneš da kuckaš po zastaturi jer se gubiš od samog početka.
Koji su to velikani (j*beš bogate) ? Da ste takav brend vi bi odavno dobili tu WC a ne da se ližete sa gospodarom i vašim izbaviteljom.
Ti si izgleda najviše izranjavan u glavu i to verovatno od Nintenda.
Čim si opredeljen za ustaški klub i sam si ustaša ;)
Ustašo,vreme ti je za terapiju i batali više rasprave po forumima jer ni sam ne znaš gde više biješ glavom a oko tebe sve sami armirani zidovi ;)
Sad bi mogao dobrovoljno niz kanalizaciju da se vratiš do tvog smrdljivog ustaškog kluba KK Prostitucija :cool:

...

U pravu si potpuno, zato ste svake godine do sada proklinjali sudbinu, Cokija, Vucica i Bartomeua kako nisu prepoznali tako kolosalan brend kakav je KK Prostitucija. Vas bre nisu hteli da pozovu da ucestvujete u kvalifikacijama za EL, a kamoli da vam daju vajld kard za to takmicenje. One jedne godine sve neke kosarkaske velicine dobijale poziv, Sarloa, Levski, Neptunas i slici. Kako bre niko nije prepoznao vaznost evropskih Boston Seltiksa za EL.

Mracili ste ovde i kukali kako samo vi narikace i znate kada su vas ranije preskakali. Cupali ste kosu i objasnjavali ste da imate punu halu, da ste najpismenija kosarkaska publika na univerzumu (sa sve Tumbasom koji dr.ka ki.tu pred decom u Pioniru), kako ste brend, zdrav sistem. A Bartomeu rece “netransparentno poslovanje”. Jer i dan danas niko ziv ne zna kako se vas kosarkaski klub finansira, a jos manje kako se finansirao protekli 20 godina.

Sam tvorac kovanice “casovi ljubavi” i “stipendije” objasnio je da to nije bas tako.

Uglavnom, mozda je ovo vasa godina, mozda Bartomeu dosta kukanja i jecaja koja dolaze pa se sazali na vas male musave prosjake i da vam da jedne godine budete kanta za sutiranje u ovom formatu EL. Istina da se pominje da je mesto vec ponudjeno Zenitu, ali jos to nije konacno, jos promil sanse postoji.

Ако је вјеровати Бранку Лазићу, а што му не би вјеровали,...

Zato sto je rec o losem kosarkasu i jos goroj osobi, cija je kompletna karijera vezana za kosarkaski uspon jednog kriminalca, a on je produzena ruka njegovih vrednosti na terenu, sto je i dokazivao mnogo puta delima, a dokazuje konstantno stavom i ponasanjem na parketu. Kao usvojen Cokijev sin, gori i od Filipa, jer Filip ako nista drugo nije mogao da bira ko ce da ga rodi i odgaja, pa je zato takav kakav je (jos je i dobar u odnosu na roditelje).

Evo ga.A baš smo se pitali kako nema Triperikusa kada se diskutuje o silovatelju Prostitucije.
Ne preostaje ti ništa drugo nego da "malog od šrapnela" uzmeš pod ruku i da jedan drugog tešite dok vas Lazić lomi na parketu.
Do tada,možete malo da mu produvate jaja.

Back