KK Crvena Zvezda

Ne gledam utakmicu ali citam portale gde pise da su ga vredjale Delije i istakle uvredljivi transparent upucen njemu. Stvarno sramota. Momak je dao skroz korektnu izjavu da je ateist i da ga te teme ne zanimaju. Hvala bogu pa ima u hali dosta kako ih nazvase "simpatizerima" Zvezde koji su dali podrsku Omicu. Definitivno je navijacka scena u Srbiji sve ekstremnija i ide u sve gorem pravcu.

Samo totalni retardi,kreteni i nenormalni ljudi mogu da vredjaju nekog ko je dosao da igra za njihov klub i da bojkotuju svoj klub zbog toga!

To nije vredno uopste nikakvih komentara. To su stvari koje vredjaju zdrav razum mi takvim majmunima ne treba pridavati nikakav znacaj. Ni kao nekakvim navijacima,niti nekome ko je nazalost deo drustva u kome mi zivimo.

Podrska Zvezdi,upravi i Alenu Omicu!

Ne dozvolimo huliganima i raznim propalitetima da prave od Zvezde nekakav nacional sovinisticki klub!

Нисам гледао утакмицу али судећи по ономе што ми је другар причао невероватна срамота. Не видим повод за ово кукавично и безобразно прозивање. Навијачи ван "копа" су скандирали Омићу и ту се донекле сачувао образ. Али мафија и банда остављају утисак гадости на дуже стазе. Надам се да ће одржати реч и престати да долазе на утакмице.

Samo totalni retardi,kreteni i nenormalni ljudi mogu da vredjaju nekog ko je dosao da igra za njihov klub i da bojkotuju svoj klub zbog toga!

To nije vredno uopste nikakvih komentara. To su stvari koje vredjaju zdrav razum mi takvim majmunima ne treba pridavati nikakav znacaj. Ni kao nekakvim navijacima,niti nekome ko je nazalost deo drustva u kome mi zivimo.

Ne dozvolimo huliganima i raznim propalitetima da prave od Zvezde nekakav nacional sovinisticki klub!

A šta konkretno zameraju Omiću? Jel davao neke neprikladne izjave itd...ili samo zato jer musliman?

Neocekivana pobeda.Sjajna igra celog tima.Enis pokidao :)
Bez Antica i posebno bez Feldina momci su sve njihova odsustva popunili borbenoscu.Svaka im cast.
Sto se tice Omica i onog dela koji je negodovao prema njemu (bio sam tik do njih) to su likovi koji nisu cak ni redovni na fudbalskim utakmicama ali su u "prvom planu" kada su nekakve znacajne Zvezdine utakmice.Drago mi je sto ih je 90% Pionira utisalo i osim jos par sporadicnih dobacivanja nisu se vise oglasavali.Podrska za Omica.Mislim da cemo u njemu dobiti ekstra igraca.
Vidim da se populacija pod patronatom sportskih nazovi novinara sa O2 televizije Djordjevic-Saranovic okupljena u Tres-Retardizam veceras zabalavila sve portale,forume,tvitere zbog ovih desavanja sa Omicem.Dobro,treba ih razumeti da kada u svom dvoristu nisi u stanju da izbacis govna u vidu zabunjeno-janicarsko-hrvatskih lidera juga onda se prebacis na komsijska desavanja.Ali i bez ovog slucaja sa Omicem mi smo njima rak-rana i ovo im je neki izduvni ventil za njihove napacene mozgove.Samo za kratko.Vec u ponedeljak sledi redovno pisanje po Retardizmu.

Zanimljivo je da se mnogi čude ovom jadu i bedi što nam priređuju navijači , jer kao šatro niko ne zna kakva ološ je odavno ukrala naš sport.

Najviše me živcira činjanica da mnogi kažu da većina navijača nije takva.
To je jeste istina , ali većina odavno dopušta takvo šta, i da ta većina ima obraza davno bi bojkotovala utakmice s'obzirom da se ta tzv.manjina uvek pita i uvek radi šta hoće , a tzv.većina koja šatro nije fašistička ćuti i nikada ništa nije učinila potom pitanju.

Ovo traje odavno i svi se prave blesavi , a da bude sve luđe i gluplje je i činjenica da se zviždi i urla na himnu evrolige u kojoj naš klub učestvuje a da ga niko niko nije naterao na to.

Sramota za Zvezdu(standardno ponašanje) , jer niko od iz kluba nije reagovao.

Tzv.navijači su ukrali naš klub i zato mislim da nas treba izbaciti iz takmičenja koje očito ne volimo zviždeći himni evrolige , a da ne govorim da jednom momku smo ovakvu gadosti priredili.

Osećaj sramote je jako veliki kod svakog poštenog čoveka , a toga kod nas Srba nema jer smo totalno pali na svakom ljudskom ispitu.

Fuj!!!

Koja crna podrška upravi i Zvezdi kad kao najgori smradovi odavno ćute na gadosti i uvrede , jer se boje kao ****** da ih ne proglase izdajncima srpstva jer navijači su jedini koji određiju šta je srpstvo već decenijama.

Kad Čović,Alimpijević.igrači i svi ostali se jasno odrede i to jasno pred javnosti iznesu , onda će imati smisla da kažemo kako smo svi protiv ovi gadosti , ali oni ne smeju jer navijački ološ drži za testise ne samo Zvezdu nego celu državu.

Sam klub treba da se direktno ogradi od ološa , ali očito to neće i ne sme, a ovi tzv.normalni navijači samo deklarativno osuđuju umesto da bojkotuju sve dok se gadosti i ološ ne izbaci.

18965534205a6b8d7f713b3895725534_w640.jpg

Do jaja. Obavezno i u F.K. dovesti jednog Bosnjaka/Hrvata, koliko jos u ovom prelaznom periodu. :ok:

Ovo je klasičan fašizam nek priča ko šta hoće,srećom većina navijača Zvezde su prepoznali kuda ovo vodi pa su reagovali ali je neverovatno da se i dalje davimo u tim nacionalističkim govnima ne samo mi ovde i kada bi u Dinamu recimo zaigrao neki Srbin oni ustaški moroni tamo bi ga isto tako dočekali,mi smo slepo crevo civilizacije yebiga zato svi živi beže odavde ostaće samo režimski huligani i onaj ko nema pare za kartu da pobegne bukvalno

Ovo je klasičan fašizam nek priča ko šta hoće,srećom većina navijača Zvezde su prepoznali kuda ovo vodi pa su reagovali ali je neverovatno da se i dalje davimo u tim nacionalističkim govnima ne samo mi ovde i kada bi u Dinamu recimo zaigrao neki Srbin oni ustaški moroni tamo bi ga isto tako dočekali,mi smo slepo crevo civilizacije yebiga zato svi živi beže odavde ostaće samo režimski huligani i onaj ko nema pare za kartu da pobegne bukvalno

Ма нема никаквог оправдања за ово. Нема везе шта би урадили Динамовци или како сад реагују Гробари. Ово је чин једне мање, гласније и много агресивније групе навијача која велики остатак осталих истинских љубитеља спорта малтретира већ годинама.

Dobra stvar je što ti debili izgleda počinju bojkot Zvezdinih utakmica. A ABU bojkotuju odavno.
Bar više neće biti kriminalaca i dilera na košarkaškim utakmicama. A moguće je i da pređu preko brda i pojačaju komšijski kriminalni sastav.

Ма нема никаквог оправдања за ово. Нема везе шта би урадили Динамовци или како сад реагују Гробари. Ово је чин једне мање, гласније и много агресивније групе навијача која велики остатак осталих истинских љубитеља спорта малтретира већ годинама.

A kako je moguće da ta "mala" grupa već decenijama maltretira i vređa sve živo?? , pa moguće je, jer svi mi ćutimo , a pre svega država ćuti i uprava kluba.

Gotovo na svakoj drugoj utakmici je neko odvratno vređanje , i šta radi uprava kluba?? , pa na kraju kaže fantastična podrška publike i navijači su naš šesti i dvanesti igrač, i niko se ne oglašava povodom tih vređanja i niko se iz kluba ne ograđuje javno od tih majmuna i niko te majmune ne naziva imenom koje zaslužuje.

Šatro napisali su da neće dolaziti na utakmice dok je Omić u timu , a svi znamo da lažu jer na sledećoj tekmi će sigurno biti vređanja , i opet ćemo pričati istu priču o "maloj grupi" a država i uprava kluba će da podvije rep pred tom "malom grupom" po običaju.

- - - - - - - - - -

Dobra stvar je što ti debili izgleda počinju bojkot Zvezdinih utakmica. A ABU bojkotuju odavno.
Bar više neće biti kriminalaca i dilera na košarkaškim utakmicama. A moguće je i da pređu preko brda i pojačaju komšijski kriminalni sastav.

Koga neće biti?? , misliš da ološ propusti jedinu priliku i to evropsku da bude ono što jeste , ološ?? , nema šanse , svi će oni doći i "lepo navijati" kao što su i do sada.

Њуз погодио у сред среде:

https://www.njuz.net/delije-traze-da-se-ponisti-titula-iz-barija-jer-u-timu-nisu-igrali-samo-srbi/

Navijačka grupa Delije Sever tražila je danas da se poništi Zvezdino osvajanje Kupa evropskih šampiona 1991. godine, jer je naknadno utvrđeno da u sastavu Crvene zvezde nisu bili samo fudbaleri srpske nacionalnosti.

Oni zahtevaju poništavanje titule iz Barija, kao i kasnije iz Tokija i zalažu se da prvak Evrope za 1991. godinu momentalno postane Olimpik iz Marseja, odnosno da Kolo-kolo bude proglašen za nezvaničnog prvaka sveta pre 26 godina.

– Uprava kluba vešto je svih ovih godina krila podatak da za Zvezdu u toj generaciji nisu igrali samo Srbi. Nedavno je utvrđeno da je Robert Prosinečki Hrvat, Refik Šabanadžović Bošnjak, Ilija Najdoski Makedonac. Čak se ispostavilo da strelac odlučujućeg gola iz penala, Darko Pančev, nije Srbin iz jednog sela pored Kragujevca, već Makedonac. Ove Makedonce možda još nekako i možemo da im oprostimo, ali Prosinečki i Šabanadžović nikada neće biti bratija – smatra jedan od Delija koji je tražio da ostane anoniman.

Stoka se uhvatila nekog intervjua koji je Alen dao nekim slovenačkim novinama, gde kaže da je ko beba bio u podrumu dok je bilo granatiranja i da se slabo seća tog perioda (jedino iz priče, što je normalno pošto je rođen pre 25 godina) i da mi je otac bio snajperista u ABiH ali da je izbegavao da bilo koga ubije (parafraziram). Dečko je došao da igra košarku a politika i istorija ga baš i ne zanima. Treba mu pružiti podršku i ja sam zaista ponosan na "semenkare" koji su nadglasali najvernije i braću im i tako stali u zaštitu Alena.

odradili manekene nocas.
lesor i jankovic pospremili. POSPREMILI.
snajder klasa ka i vazda, danguba poceo da rutinira, helouuuu!?
omic jako los u odbrani, kul u napadu. on i lesor bas stekaju tu, moze bit problem za aba zavrsnicu.
sveti alempije agresivan, tako treba! haj ho lec gou!
ko je najbolji!?
ZVEZDA!

Dobro ce doci ova evroligaska pauza da se u aba ligi osigura prvo mesto i ispreskacu revijalne kup utakmice protiv specijalnih kk,specijalno pripremljenih za evropske spektakle uz dugove kao Argentina.
Ostoja i Vule ovih dana u specijalnim misijama za spas prostitucije.

Back