Coviceva limenka prsla ko lubenica... Csk igra s pola snage...
Konacno jedan lep dan u zivotu komsija. Zao mi je sto smo pukli od CSKA, ono je bilo sramotno. Jos gore je sto nas nije unakazila neka kosarkaska superekipa poput Albe, vec jedan CSKA. Ali sta da radimo, guramo dalje. Ne mozemo mi sve da pobedjujemo, pa ne igramo svaku utakmicu sa Partizanom, pa da se izivljavamo nad indijancima. Nekad naletimo i na neku ozbiljniju ekipu.
Kada je sinocna utakmica u pitanju, naravno za one normalne, ne za komsijske trolove, neka detaljna analiza nije potrebna. Poraz od CSKA nikada nije neki veliki neuspeh ili kiks. Ali kada se odigra onako kako su ovi sinoc igrali, onda je to katastrofa i to ne samo u rezultatskom smislu. Ono sto je ovaj komsijski trol napisao iznad mene je tacno, CSKA protiv nas nije igrao u punom gasu, ali i to je bilo dovoljno za jedan ovakav poraz. Kao sto rekoh ono sto je gore od ovakve katasrtofe je nacin na koji smo se i suprotstavili (nikad slabijem) CSKA. Nijednog trenutka tu nije bilo ni volje ni zelje. Ako je protiv Unikahe vec negde u petom minutu bilo jasno ko ce pobediti, ovde je posle prvog minuta bilo jasno da ce ovo biti katastrofa.
Tesko je sada komentarisati ko je vise podbacio, jer je konkurencija velika. Ovde se samo ponavljaju neke stvari koje su ispoljene u ovom delu sezone. Prvu petorku nema ko ozbiljno da menja, jer pomoc sa klupe u EL je zanemariva. Radicevic je u strasnom padu forme, nema ni samopouzdanja jer vise ne moze ni slobodno bacanje da ubode. Njegovi minuti na parketu direktno stete ekipi. Bjelica je od derbija u padu forme, ali njemu moze da se oprosti. Feldin, nakon ovoliko vremena u Zvezdi, pokazao se kao igrac koji ce svaku petu utakmicu odigrati na nekom kosgeterskom nivou. Trudi se on u odbrani, ali on je doveden da pravi razliku u napadu, a trenutno njega tamo nema. Rocesti je jedini koji pokusava nesto. Proble je sto je on kosgeter, nije neko ko ce razigravati ekipu i to se oseti, jer ni sa njim, a kamoli sa Radicevicem na parketu, mi nemamo krstenu akciju. Pero Antic je dar sa neba u poslednjim danima prelaznog roka, jer bi sve ovo u EL izgledalo daleko losije da nije njega. Keselj, zao mi je momka, ali definitivno nije vise, ne za Zvezdu, vec za kosarku. On je pre par godina igrao tu EL sasvim solidno, sta se dogodi coveku da tako padne ne znam. Lesor je borac, srcan je, skace ko lud, ali jednostavno pod kosem nema podrsku, niti dobija kvalitetne lopte. Ostali vise nisu ni za komentarisanje.
Sinoc smo licili na sve osim na evroligasku ekipu. Sada u narednim danima sa pravom mogu da se sprdaju sa nama. Nije problem poraz na parketu, vec cinjenica da je taj poraz izgleda dosao vec u svlacionici pre nego stgo su igraci izasli na parket. Na neko pitanje da li nam treba neko pojacanje, mislim da je odgovor suvisan. Nego da vidimo kako ce se zavrsiti ova saga u komsiluku sa Zagorom, pa ako ga prostitucija dovede da vidimo da li ima jos mleka u drzavnoj sisi i za nas, ili su musava nedonoscad sve isisala za ovu sezonu. Ovo ovako ne funkcionise, makar ne u EL.